Bizar maar waar: De meeste lopers worden aangetrokken om op te warmen in het koude seizoen. Om ervoor te zorgen dat je kracht blijft niet op de baan, geven wij u de beste running kleren op de weg

Ski-uitrusting:
Dan joggers moeten nemen in de winter

De meest voorkomende run-out in de winter, niet eens starten. Omdat er geen reden om de continu draaiende te ruilen tegen een vaste pauze. Te koud, te donker, te nat: Met de juiste apparatuur die u kunt omzeilen deze problemen gemakkelijk - als je goed kijkt naar de selectie. "Het lopen kleren aan in het koele seizoen warm te houden, maar niet te warm. U dient vocht te houden van de buitenkant, maar ook lichaamswarmte afgeleid, "zegt running expert Martin Gruening. Klinkt als een grote uitdaging die niet kunnen omgaan met alle kledingstukken.

uitproberen "Het is belangrijk dat elk stuk is goed gelegen, anders zijn functie verloren is gegaan", de professionele uitgelegd. Daarom moet u proberen op de kleren zeker voordat ze overgaan in uw bezit. Contact overweegt de aankoop van de deur uit, je moet nog steeds licht gekoeld. De warming-up is geleidelijk - zonder dat je warm te lopen! "De meeste lopers zijn te warm gekleed in de winter", zegt Gruening. "Als je twijfelt, zou ik de plaats van een jas in plaats van een paar handschoenen te nemen." Want natuurlijk mag je gaan en niet om te zetten in een ijspegel. 

trekken De deskundige: "Draag op elkaar liggende verschillende lagen die worden gecoördineerd. Het resultaat is een functionele keten, die een aangenaam klimaat zorgt. "De laagste laag is de functionele ondergoed vocht op de huid te voorkomen. Bij het kopen op platte naden, zodat er niets wrijft op de huid en deze scrubs pijnlijk. In een dunne, opwarming tussenlaag waaraan (afhankelijk van de individuele gevoeligheid voor kou en gevoerde)
Panty's en een lange mouw behoren. Door regen of sneeuw die graag samen spelen met een harde wind, beschermt de derde laag: waterafstotend, winddicht mantel (zie hierboven).

zetten De belangrijkste accessoire voor Gruening functionele cap: "Aan het hoofd van het lichaam is een veel warmte uit, het zal nooit topless te gaan!" En een laatste tip: Als rijden ondanks slecht weer moet ook worden gezien - dus reflecterende inserts nodig zijn.

Shield Flash Jacket door Nike2/11
|

Shield Flash Jacket door Nike

© Walter Fey

jack:
Shield Flash Jacket door Nike

Het onderste gedeelte is vervaardigd uit een materiaal dat een grote oppervlakte reflectie door lichtbestraling genereert. Zij dus niet alleen je vriendjes in de schaduw, dankzij de ingebouwde ventilatie venster dat je het hoofd koel houden in elke situatie.

model
Shield Flash Jacket door Nike
prijs ongeveer 300 euro 
infowww.nike.de

NBX met lange mouwen van New Balance3/11
|

NBX met lange mouwen van New Balance

© PR

Running shirt:
NBX met lange mouwen van New Balance

Lange mouw 100 procent gerecycled materiaal en vocht. Top: Reflectoren voor en achter, verlengd, opwarming terug tailleband en duim gaten in de manchetten.

model NBX met lange mouwen van New Balance
prijs ongeveer 55 euro
infowww.newbalance.de

Supernova Long Tight Adidas4/11
|

Supernova Long Tight Adidas

© PR

broek:
Supernova Long Tight Adidas

Een speciale stof zorgt ervoor dat de broek zich aanpast aan de natuurlijke beweging - zorgt voor de perfecte pasvorm. Resultaat: minder weerstand, meer snelheid.

model Supernova Long Tight Adidas
prijs ongeveer 60 euro
infowww.adidas.de

Faas 500 TR door Puma5/11
|

Faas 500 TR door Puma

© PR

Schoenen:
Faas 500 TR door Puma

Dit parcours hardloopschoen u het maken van de weg door de winter. De vaste en sterk geprofileerde zool biedt de beste voorwaarden voor unwegsameres terrein. De verhoogde achterste zool en afgevlakt voorvoetzool geven stevige steun, zelfs als je loopt op sneeuw.

model Faas 500 TR door Puma
prijs van 110 Euro
infowww.puma.de

Windstopper Hat Craft6/11
|

Windstopper Hat Craft

© PR

cap:
Windstopper Hat Craft

Slechts 11 gram weegt de lichtgewicht. Vervolgens wordt de dop ontladen in een moment van vervelende zweet. Of is het niet te koud? Nee, omdat de thermische holle vezels stop de wind aan de buitenzijde.

model Windstopper Hat Craft
prijs 30 euro
infowww.craft-sports.de

Thermisch geleidende Glove door Pearl Izumi7/11
|

Thermisch geleidende Glove door Pearl Izumi

© PR

handschoenen:
Thermisch geleidende Glove door Pearl Izumi

Dus zijn bevroren vingers van het verleden - met de hand op het! zelfs als je trouw te bellen, omdat de geïntegreerde touch screen functie op je wijsvinger en duim kunt u elk gesprek te beginnen zonder Eisstarre nemen.

model Thermisch geleidende Glove door Pearl Izumi
prijs ongeveer 30 euro
infowww.pearlizumi.com

Sjaal: Reflective R-Yellow fluor door Buff8/11
|

Sjaal: Reflective R-Yellow fluor door Buff

© PR

sjaal:
Reflecterende Geel R-fluor Buff

Hier een reflecterende stof voorkomt slang die de kou kruipt onder het shirt. Praktisch: U kan trekken over zijn mond, dan verwarm de lucht die we inademen. Bovendien, elastische reflectoren zorgen ervoor dat men ziet u.

model Reflecterende Geel R-fluor Buff
prijs ongeveer 25 euro
info www.buff.de

Shirt l / s Crew Neck Evolution Warm Odlo Greentec9/11
|

Shirt l / s Crew Neck Evolution Warm Odlo Greentec

© Walter Fey

vest:
Shirt l / s Crew Neck Evolution Warm Odlo Greentec

Deze naadloze onderhemd lassen naar buiten getransporteerd en behoudt lichaamswarmte. Dus het houdt je warm in minus 10 graden.

model Shirt l / s Crew Neck Evolution Warm Odlo Greentec
prijs ongeveer 70 euro
infowww.odlo.com/de

Alpine Alphies van Houdini10/11
|

Alpine Alphies van Houdini

© Walter Fey

Trunks:
Alpine Alphies van Houdini

Lange broek, bestaande uit stekken van de laatste collectie. Zo is elk exemplaar is ook uniek. De versterkte weefsel in de knie houdt de gewrichten warm.

model Alpine Alphies van Houdini
prijs ongeveer 70 euro
infowww.houdinisportswear.com

Ultra 2.0 Crx Sock Zoot11/11
|

Ultra 2.0 Crx Sock Zoot

© Walter Fey

sokken:
Ultra 2.0 Crx Sock Zoot

Uitglijden sokken? Bubbles? Deze steunkousen niet meer! Een nieuwe garen en de naadloze teen verminderen blaarvorming en ontsteking van de voeten en tenen.

model Ultra 2.0 Crx Sock Zoot
prijs 60 euro
infowww.zootsports.com

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou