Bizarre men sandt: De fleste løbere er tiltrukket af varme i den kolde årstid. For at sikre, at din magt ikke blive på sporet, giver vi dig de bedste driftsforhold tøj på vej

Skiløb udstyr:
Så joggere skal tage om vinteren

Den mest almindelige run-out om vinteren, ikke engang starte. Fordi der ikke er nogen grund til at udveksle den kontinuerlige drift mod en permanent pause. Alt for koldt, for mørkt, for vådt: Med det rigtige udstyr kan du løse disse problemer nemt - hvis man ser nærmere på valget. "Kører tøj for at holde varmen i den kølige sæson, men ikke for varmt. Du bør holde fugten udefra, men også kropsvarme afledt, "siger kører ekspert Martin Gruening. Det lyder som en stor udfordring, der ikke kan klare alle de beklædningsgenstande.

afprøve "Det er vigtigt, at hvert stykke er godt placeret, dens funktion ellers er tabt", den professionelle forklaret. Derfor bør du prøve på tøj afgjort, før de passerer ind i din besiddelse. Kontakt overvejer at købe ud af døren, bør du stadig let afkølet. Den varme-up er gradvis - uden du køre hot! "De fleste løbere er klædt for varmt om vinteren," siger Gruening. "Når du er i tvivl, vil jeg træde i stedet for en jakke snarere et par handsker." På grund af kursus er du lov til at gå og ikke blive til en istap. 

tiltrække Eksperten: "Bær overlejrede flere lag, der er koordineret. Resultatet er en funktionel kæde, hvilket sikrer et behageligt klima. "Den laveste lag er den funktionelle undertøj for at forhindre fugt på huden. Når du køber på flade sømme, så intet gnider på huden og disse scrubs ømme. I en tynd, opvarmning mellemlag, som (afhængig af individuel følsomhed over for kulde og polstret)
Strømpebukser og en lang ærmet tilhører. Fra regn eller sne, der kan lide at spille sammen med en barsk brise, beskytter det tredje lag: et vandafvisende, vindtæt jakke (se ovenfor).

sat på Det vigtigste tilbehør til Gruening funktionel cap: "På hovedet af kroppen er en masse varme fra, det aldrig vil blive topløs go!" Og en sidste råd: Hvis du kører på trods af elendig vejr skal også ses - Der kræves så reflekterende skær.

Shield Flash Jacket af Nike2/11
|

Shield Flash Jacket af Nike

© Walter Fey

jakke:
Shield Flash Jacket af Nike

Den nedre del er fremstillet af et materiale, som genererer en stor overflade refleksion ved lysbestråling. De således ikke kun dine kammerater i skyggerne, takket være indbygget ventilation vindue du holde hovedet koldt i enhver situation.

model
Shield Flash Jacket af Nike
pris omkring 300 euro 
infowww.nike.de

NBX langærmet af New Balance3/11
|

NBX langærmet af New Balance

© PR

Løb shirt:
NBX langærmet af New Balance

Let langærmet shirt er 100 procent genbrugsmaterialer og absorberer fugt. Top: Reflekser foran og bagpå, udvidet, opvarmning tilbage linning og tommelfinger huller i manchetter.

model NBX langærmet af New Balance
pris omkring 55 euro
infowww.newbalance.de

Supernova Long Tight Adidas4/11
|

Supernova Long Tight Adidas

© PR

bukser:
Supernova Long Tight Adidas

En særlig stof sikrer at bukserne tilpasser sig naturlige bevægelser - sikrer perfekt pasform. Resultat: mindre luftmodstand, mere hastighed.

model Supernova Long Tight Adidas
pris omkring 60 euro
infowww.adidas.de

Faas 500 TR af Puma5/11
|

Faas 500 TR af Puma

© PR

Sko:
Faas 500 TR af Puma

Dette spor løbesko du gør vejen gennem vinteren. Den faste og særdeles profileret sål giver de bedste betingelser for unwegsameres terræn. Den hævede bageste sål og fladtrykt foran sål giver fast støtte, selv når du går på sne.

model Faas 500 TR af Puma
pris ved 110 euro
infowww.puma.de

Windstopper Hat Craft6/11
|

Windstopper Hat Craft

© PR

cap:
Windstopper Hat Craft

Kun 11 gram vejer den let. Så hætten aflades i et øjeblik af grim sved. Uanset om det ikke er for koldt? Nej, fordi den termiske hulfibre stoppe vinden på ydersiden.

model Windstopper Hat Craft
pris 30 euro
infowww.craft-sports.de

Termisk Ledende Glove af Pearl Izumi7/11
|

Termisk Ledende Glove af Pearl Izumi

© PR

handsker:
Termisk Ledende Glove af Pearl Izumi

Så er frosne fingre fra fortiden - hånd på det! selv hvis du kalder sandt, fordi den integrerede touch-screen-funktionen på din pegefinger og tommelfinger lader dig tage ethvert opkald uden Eisstarre.

model Termisk Ledende Glove af Pearl Izumi
pris omkring 30 euro
infowww.pearlizumi.com

Tørklæde: Reflekterende R-Yellow fluor ifølge Buff8/11
|

Tørklæde: Reflekterende R-Yellow fluor ifølge Buff

© PR

tørklæde:
Reflekterende Yellow R-fluor Buff

Her, en reflekterende stof forhindrer slange, de kolde kryber under skjorten. Praktisk: Du kan trække det over hans mund, så forvarme den luft, vi indånder. Hertil kommer, elastiske reflektorer sikrer, at man ser dig.

model Reflekterende Yellow R-fluor Buff
pris omkring 25 euro
info www.buff.de

Shirt l / s krave Evolution Warm Odlo Greentec9/11
|

Shirt l / s krave Evolution Warm Odlo Greentec

© Walter Fey

Vest:
Shirt l / s krave Evolution Warm Odlo Greentec

Denne problemfri undertrøje svejsning transporteret til ydersiden og bevarer kropsvarmen. Så det holder dig varm minus 10 grader.

model Shirt l / s krave Evolution Warm Odlo Greentec
pris omkring 70 euro
infowww.odlo.com/de

Alpine Alphies af Houdini10/11
|

Alpine Alphies af Houdini

© Walter Fey

Trunks:
Alpine Alphies af Houdini

Lange bukser, der består af stiklinger af den sidste samling. Således hver kopi er også unik. Den forstærkede stof i knæet området holder leddene varm.

model Alpine Alphies af Houdini
pris omkring 70 euro
infowww.houdinisportswear.com

Ultra 2,0 CRX Sock Zoot11/11
|

Ultra 2,0 CRX Sock Zoot

© Walter Fey

Sokker:
Ultra 2,0 CRX Sock Zoot

Glider sokker? Bobler? Disse kompressionsstrømper ikke mere! En hidtil ukendt garn og den sømløse tå reducere blæredannelse og betændelse i fødder og tæer.

model Ultra 2,0 CRX Sock Zoot
pris 60 euro
infowww.zootsports.com

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig