Boven alles, zal uw vetpercentage te bepalen hoe goed uw six-pack zichtbaar is. Helaas, veel punditry circuleren over. Onze experts erkennen ga zo maar door

Iedereen heeft verschillende tips als het gaat om lichaamsvet te verminderen en bloot de buikspieren onder de laatste laag vet. Blijkbaar, vele wegen leiden naar Sixpack - dus gelijk aan 3 sterke deskundigen beantwoorden hier de 22 belangrijkste wasbord vragen:

 • Professor Stephan Geisler doceert aan de IS-Sport University in Düsseldorf (Hier is zijn lezingen als video)
 • Personal trainer en de sterkte coach Daniel Knebel getraind in Wuppertal Olympiërs en andere pro atleten
 • Doctor Moritz Tellmann is niet alleen artsen, maar ook Men's Health cover model
In dit artikel:
 • Op welk percentage lichaamsvet kunt u de six-pack te zien?
 • Hoeveel lichaamsvet wordt te veel - en waarom?
 • Welke lichaamsvet soorten zijn er?
 • Welk percentage van lichaamsvet op de gezondheid staten?
 • Welke methode meet het vet meest nauwkeurige?
 • Net als de BIA eigenlijk?
 • Zijn Lichaamsvet Scales algemeen nutteloos?
 • Heeft het zin om het lichaamsvet met een tang te meten?
 • Kan weinig lichaamsvet gezond te blijven in de lange termijn?
 • Wat is de ideale vetpercentage?
 • Moet ik low carb eten om lichaamsvet te verminderen?
 • Fat iets te maken heeft met het lichaam vet?
 • Force of cardio - wat voor soort oefening vermindert het percentage lichaamsvet?
 • Reps hoog, vetpercentage omlaag - rechts?
 • Wat zijn de beste vetverbranding voedsel?
 • Welke supplementen lichaamsvet te verminderen?
 • Welke oefeningen brandstof de vetverbranding?
 • Kan ik tegelijkertijd spieren op te bouwen en vermindering van het percentage lichaamsvet?
 • Hoe invloed op de slaap en benadrukken het percentage lichaamsvet?
 • Hoe kan ik nog steeds vet te verliezen snel op het laatste moment?

Op welk percentage lichaamsvet kunt u de six-pack te zien?

Doctor Moritz Tellmann: "Er zijn nogal wat wetenschappers die beweren dat dit ruim 10 procent lichaamsvet op die manier. Echter, de variabiliteit is enorm over te zeggen, afhankelijk van welke je typt, wordt buikspieren ontstaan ​​op je af als je lichaam vet van tussen de 6 en 15 procent. Het hangt ook af van de verdeling van vet in het lichaam en op de vraag waar de natuur de vetophopingen heeft geplaatst om u. Als je meer van hüftbetonte soort zijn, misschien wel op een percentage lichaamsvet (kort: KFA) van 15 procent een scherpe six-pack om zichtbaar te zijn. Echter, de meeste mensen een duidelijk abdominale soort, dus bijvoorbeeld 8 procent en in totaal 12 procent KFA 4 procentuele verschil volledig vinden op de buik in een KFA van de onderste uiteinden van. Dan is de six-pack is verborgen, ondanks een algehele mager uiterlijk."

Hoeveel lichaamsvet wordt te veel - en waarom?

Coach Daniel Knebel: "Als u ouder dan 30 jaar zijn, kan te veel het risico van lichaamsvet een hele reeks van gezondheidsproblemen toenemen. Deze omvatten hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten, evenals artrose, diabetes en kanker. Te veel statistische gegevens blijkt dat 25 procent betekent dat de mannen en 30 procent bij de vrouwen. Maar ik denk persoonlijk dat 20 procent bij mannen en 25 procent bij vrouwen is gewoon te veel."

Professor Stephan Geisler: "Bij mannen geldt het volgende: Met meer dan 17 procent te zien niet meer passen in, met meer dan 20 procent, het is ook een gezondheidsprobleem. Te groot vetmassa kan allerlei problemen te voorzien in het lichaam. Bijvoorbeeld vet, in het bijzonder viscerale visceraal vet, medeplichtig aan premature vaatziekte, kan leiden tot een hartaanval en beroerte."

Doctor Moritz Tellmann: "De afbakening van verhoogde vetpercentage is afhankelijk van de leeftijd, maar het moet nu al onder de 20 procent, zou ideaal zijn zelfs minder dan 15 procent zijn. ziet er niet alleen minder goed, maar is ook te zien in de metabole-fysiologische invloeden. Hoewel het vetweefsel is een locatie voor energie, maar het is ook endocriene. Dit betekent dat het zeer actief weefsel hormoon. Schrijf Talrijke studies vetweefsel naar een pro-inflammatoire effect. Dat wil zeggen, omdat de zogenaamde adipokines die kunnen ontvlammen uiteindelijk zoals ontsteking als atherosclerose vorm tenminste. Verder wordt ook genoemd vet gewicht. Dit verhoogt de belasting, vooral voor draagvlakken, waaronder, bijvoorbeeld, bevat kraakbeen. overigens, is uiterst riskant visceraal, orgel in de buurt van vet, die een cruciale rol spelen bij hart- en vaatziekten kan spelen vanwege de hoge vasculaire toegang."

Welke lichaamsvet soorten zijn er? 

Professor Stephan Geisler: "Een principieel onderscheid tussen het subcutane weefsel tussen de huid en spieren (subcutaan) en visceraal vet (viscerale) omhult de inwendige organen. De eerste is niet bijzonder mooi, maar het visceraal vet is eigenlijk heel gevaarlijk. Daarnaast is er de zogenaamde bruine vetweefsel. Dit is vooral bedoeld voor de productie van energie, maar ook volwassenen hebben het - in tegenstelling tot de baby's - alleen rudimenten in het lichaam."

lichaamsvet te verminderen: Dus de six-pack is eindelijk zichtbaar
Het vetpercentage alleen vertelt weinig over de fysieke conditie van een persoon.

© Dusan Petkovic / Shutterstock.com

Welk percentage van lichaamsvet op de gezondheid staten?

Professor Stephan Geisler: "Niet zozeer als je zou denken op het eerste. Afhankelijk van hoe men definieert de term fitness, het heeft zelfs iets te maken heeft met het. Een zeer belangrijk aspect van fitness is uiteindelijk de kracht vermogen. En? Waar heb je dat gezien als de sterke man deelnemer of de sterkste gewichtheffers in de wereld eruit?"

Coach Daniel Knebel: "Met een lagere lichaamsvet u eigenlijk gezonder. Vet is in feite dood massa, moet men alle fysieke bewegingen te onderschrijven. Dit heeft een aantal nadelen voor sporters: Teveel lichaamsvet beïnvloedt de verticale sprong en sprint snelheid, dit een negatief effect op richtingsveranderingen remt of optrekt. Met een laag vetpercentage het risico op letsel dan afneemt, intramusculaire wrijving vermindert het uithoudingsvermogen verbeterde stijg- en hormoonniveaus, zoals in testosteron en groeihormoon."

Doctor Moritz Tellmann: "Er is niet per se een lineaire correlatie. Dus een persoon kan fit en volledig getraind met een hoog vetpercentage goed, terwijl er aan de andere kant mager en uitgemergeld mensen met een slechte conditie. In principe betekent fit zijn, uiteraard, niet alleen fysiek, maar ook op het gebied van voeding op het niveau van zijn. Laatste op dit gebied, moet men zich afvragen met een significant hoog percentage lichaamsvet, waar het probleem ligt - in de aanvoer of de consumptie? Uiteindelijk gaat het meestal een combinatie. Dus die iets doet voor zijn gezondheid, moeten niet vergeten dat zijn vetpercentage afneemt met wijs lifestyle."

Welke methode meet het vet meest nauwkeurige?

Professor Stephan Geisler: "De meest nauwkeurige referentiemethoden helemaal de magnetische resonantie beeldvorming (MRI) en hydro statistische onder water wegen. Echter, beide meetmethoden zijn zeldzaam en alleen gebruikt in medische faciliteiten. De zogenaamde duale energie röntgenabsorptiometrie - afgekort DEXA - en de ultrasone werkwijze kan zeker produceren betrouwbare resultaten."

Coach Daniel Knebel: "De DEXA-scan is de beste methode. Onderscheid bot-, spier- en vetweefsel van elkaar. Maar het in strijd met de X-regeling is niet geschikt voor regelmatige controles. Ik wil de Kaliper, een speciale klem meter te gebruiken. In sommige routine om de resultaten precies te krijgen."

Doctor Moritz Tellmann: "Omdat DEXA niet voor dagelijks gebruik door de belichtingsstraling, verdient het aanbeveling uit te voeren liggend bio-elektrische impedantie analyse (BIA)."

Net als de BIA eigenlijk?

Professor Stephan Geisler: "Het is gebaseerd op het idee dat de vetmassa heeft een andere elektrische weerstand dan organisch materiaal. Voor de meting wordt geleid over een aantal elektrode stroom door het lichaam. Op basis van de gemeten weerstand worden berekend, waarbij de massastroom voorbij."

>>> 6 lichaamsvet meetmethoden vergeleken

Zijn Lichaamsvet Scales algemeen nutteloos?

Professor Stephan Geisler: "Het hangt allemaal af op de schaal. Sommigen kunnen meer, anderen minder. Er zijn bijzondere award-afhankelijke verschillen in kwaliteit - een balans voor slechts 30 euro van de elektrische markt is zeker niet tot de meest accurate."

Heeft het zin om het lichaamsvet met een tang te meten?

Coach Daniel Knebel: "Ja. Maar wees gewaarschuwd Kaliper Zogenaamde plastic bieden weinig bruikbare resultaten. Een redelijke meten klem is gemaakt van staal. Het heeft een schaal die beweegt bij het openen en sluiten van de bladen. In de meting, ik verscheidene huidplooien respectievelijk op dezelfde wijze en daarmee de dikte van de Kaliper meten. De waarden die ik draag in aansluiting op een computer software die bepaalt uit vet en vetvrije massa. Dus elke meting duurt slechts een paar minuten en weinig apparatuur. Op de vraag waar men stelt de tang, de basisregel is dat hoe meer rimpels je meet, des te nauwkeuriger de resultaten. Ik meet 12, namelijk: kin, wang, borst, mid-axillaire lijn (tussen de iliacale rand en oksel), Supraliac (aan de iliacale flank) navel, quadriceps, knie, kalf, subscapularis (aan de mediale rand van de scapula), triceps en gluteus" (Zie onderstaande afbeelding).

lichaamsvet te verminderen: Dus de six-pack is eindelijk zichtbaar
Op 12 meetpunten Personal Trainer Daniel Knebel meet de dikte van de huidplooien van zijn cliënten in het lichaamsvet meting.

© Anna Rassadnikova / Shutterstock.com

Kan weinig lichaamsvet gezond te blijven in de lange termijn?

Doctor Moritz Tellmann: "Natuurlijk, want de actie zelf die bijdragen aan een laag vetpercentage, gezond zijn veel oefening, sport, seks, een goede nachtrust en gezond eten. Dit is natuurlijk alleen als de gezonde levensstijl en een zekere standvastigheid. Een voortdurend wisselende vetpercentage voor het organisme dat is in aanvulling, betekent stress vanwege dit gebrek en overvloed hem opnieuw en opnieuw voor de gek houden. Probeer dus zorg ervoor dat wat evenwicht in je leven te brengen en niet of niet vaak vallen indien mogelijk ten minste van het ene uiterste naar het andere."

Wat is de ideale vetpercentage? 

Coach Daniel Knebel: "Bij mannen, de ideale vetpercentage is, geloof ik, van 8 tot 10 procent bij vrouwen 12 tot 15 procent. Voor professionele atleten, het hele ding ziet er anders uit - omdat de ideale vetpercentage wordt bepaald door de sport: In sprinters het zou moeten zijn tussen de 5 en 8 procent, bij bodybuilders in de competitie fase tussen de 3 en 5 procent en voetballers tussen de 6 en 8 procent. Maar één ding geldt altijd: Het laagste gezond vetpercentage is 5 procent."

Professor Stephan Geisler: "Voor een man adviseer ik 10 tot 15 procent, voor een vrouw bijna 20 procent lichaamsvet."

Doctor Moritz Tellmann: "Optimaal voor de levensverwachting en subjectief welzijn is een percentage lichaamsvet bij mannen 6-15 procent bij vrouwen tussen de 10 en 20 procent ouder. Een te lage percentage maakt meestal veel minder problemen dan te hoog is, zolang er voldoende spier om de warmte productie betrokken amended.2

De onderstaande tabel geeft een overzicht weer van de lichaamsvet aanbevelingen van onze experts:

coach mensen vrouwen
prop 8-10% 12-15%
Geisler 10-15% 20-25%
Telemann 6-15% 10-20%

>>> Voor dit lichaamsvet vrouwen bij mannen in het bijzonder sexy

Moet ik low carb eten om lichaamsvet te verminderen?

Coach Daniel Knebel: "Nee. Low Carb kan werken, maar het niet. De hormonale situatie Low Carb kan een (groter) en zelfs ziek dik. Zelfs een high-eiwit, kan koolhydraatarm dieet dikker met zeer sterke stress vanwege het stresshormoon cortisol mobiliseert eiwitten uit de spieren - dat afbreekt spier - en, in de lever via gluconeogenese in glucose, dus suiker."

lichaamsvet te verminderen: Dus de six-pack is eindelijk zichtbaar
Om lichaamsvet te verminderen, moet je op te geven koolhydraten? Fout! Low Carb kunnen zelfs dikker zijn.

© iko / Shutterstock.com

Fat iets te maken heeft met het lichaam vet?

Doctor Moritz Tellmann: "Natuurlijk! Chemisch, het is hetzelfde. Maar voedervet betekent niet automatisch ook vet te zijn. De mythe dat maakt je vet vet is lang achterhaald. Wat lichaamsvet maar eigenlijk is toegenomen, is de combinatie van suiker en ongezonde vetten. Vervolgens verscheept de uitgedeelde insuline het vet in de voeding die nu in het geheugen. Een gezond vet inname bestaat uit enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren. Ongeveer 1 tot 1,5 gram vet per kilogram lichaamsgewicht per dag zijn optimaal. Tip: 30 procent olie, 30 procent van de koolzaadolie en 40 procent vet inname met noten en vette vis."

>>> De ideale dieet voor zes pack

Force of cardio - en dat het percentage lichaamsvet verlaagt?

Professor Stephan Geisler: "Met een combinatie van beide soorten training om rechtdoor te gaan - dat veel studies tonen."

Coach Daniel Knebel: "Beide methoden hebben het potentieel om lichaamsvet afhankelijk van de versie te verminderen. Om deze reden, moet u een cardio en krachttraining per se bij elkaar te combineren. Krachttraining verhoogt de spiermassa en dus het basaal metabolisme. Bij bepaalde methoden -zo ongeveer 2 basisoefeningen, één elk 10 sets van 10 herhalingen en 1 minuut set pauze - u stimuleren de productie van groeihormoon en testosteron. In het uithoudingsvermogen segment racegames of hoge intensiteit interval training (HIIT) die constant veranderen tussen intensieve belasting en korte rust meest effectief. Joggen of wandelen alleen heeft geen directe invloed op het percentage lichaamsvet."

Doctor Moritz Tellmann: "Uiteindelijk is de combinatie van beide. Als ik moest een manier die duidelijk krachttraining te kiezen. Hoewel het gemeten stroomverbruik gedurende een enkele eenheid, is lager, maar de lange termijn effect aanmerkelijk groter - de extra hoeveelheid spiermassa, de resulterende toegenomen basale metabolisme, de hormonaal actieve spieren en mogelijk na verbranding. Mijn tip voor u: 45 tot 60 minuten van krachttraining, in combinatie met een 15 minuten hoge intensiteit interval training, die werkt prima."

Welke cardio verbrandt veel vet?

Coach Daniel Knebel: "De beste zijn Sprint intervallen: opwarmen tot 5 minuten, sprint dan 40 seconden en 2 minuten, langzaam. Eenheid van verhoging van het aantal sets eenheid en verkorten de rest tussen sprint naar 90 seconden."

De training aanbevelingen vandaag door Daniel Knebel hier weer in tabelvorm:

trainingssessie zinnen Loading fase: Sprint herstelfase
1 en 2 6 40 seconden 02:00 minuten
3 en 4 7 40 seconden 01:45
5 en 6 8 40 seconden 1:30 minuten
7 en 8 9 40 seconden 1:30 minuten
9 en 10 10 40 seconden 1:30 minuten

Reps hoog, vetpercentage omlaag - rechts?

Professor Stephan Geisler: "Niet per se. De verantwoordelijken niet echt beslissen omdat u niet uit te voeren door middel van meer herhalingen veel meer calorieën. Alleen als u de installatie dienovereenkomstig kortere pauzes, verhogen metabole omzet en naverbranding. Veel belangrijker dan de vorm van een opleiding of het aantal keren dat door de manier waarop de juiste voeding."

Wat zijn de beste vetverbranding voedsel?

Doctor Moritz Tellmann: "Koffie en groene thee zijn top. Nog belangrijker is water. Niet genoeg om te drinken is het metabool rem nummer 1. Reden: Het metabolisme vindt plaats in een vloeibaar medium. Cafeïne en fytochemicaliën in groene thee kan weer geven dat extra boost tot op zekere hoogte, en in het bijzonder voor de training, maar alleen in combinatie met lichaamsbeweging. Je moet ook iets dat geraffineerde suiker bevat, zodat de insuline niveaus zo laag mogelijk blijven verbannen. U wilt vertragen uw vetstofwisseling? Aangezien een glas cola genoeg."

>>> De 30 beste vetverbranding voedingsmiddelen

Welke supplementen lichaamsvet te verminderen?

Coach Daniel Knebel: "Groene thee-extract is groot - de catechinen die hebben talrijke positieve effecten op de stofwisseling. De dosis moet worden 200-750 milligram per dag. Bovendien, visolie of Omega-3-vetzuren cortisol en minder stresshormonen betekent minder lichaamsvet. Visolie vermindert ook de hartaanval en atherosclerose risico. In het beste geval, het werkt in combinatie met cardiovasculaire en krachttraining. Neem ongeveer 3 gram per dag bij de maaltijd. Ook BCAA worden aanbevolen voor vet verlies. De essentiële aminozuren helpen om spiermassa te vergroten. In poedervorm, kan het lichaam bijzonder goed absorbeert."

Welke oefeningen brandstof de vetverbranding?

Coach Daniel Knebel: "Over het geheel genomen is het niet afhankelijk van individuele oefeningen, maar op het hele concept van de opleiding. Echter, er zijn oefeningen die een gunstige hormonale en metabolische aanpassing lichaamsvet dan anderen efficiënt te verminderen. Deze omvatten squats, pull-ups, deadlifts, bank- en nek druk. Squat altijd de voorkeur aan de diepe versie!"

>>> 7 Fat Burning hacks die u toelaten om meer calorieën te verbranden

Alle oefeningen van het trainingsschema van de six-pack Challenge 2015
Kraakpanden vooral een beroep doen grote spiergroepen en zijn daarom terecht vetverbrander.

© Christine Liebold

Hoe de schone versie:
A. Met de halter op zijn schouders schouderbreedte staan ​​rechtop, tenen naar buiten. 
B. Duw kont terug, buig knieën langzaam en gecontroleerd. De hak van de rug op de grond blijven, recht. Zo diep mogelijk en vervolgens opdrijven krachtig.

Kan ik tegelijkertijd spieren op te bouwen en vermindering van het percentage lichaamsvet?

Doctor Moritz Tellmann: "Niets makkelijker dan dat. Met een lichte calorie-tekort, veel eiwit en hard krachttraining, dat is heel goed mogelijk. We eindigden het niet over de massa, maar door het opbouwen van spieren. Betekent dat op de weegschaal aan een lichte neerwaartse trend, maar dat de spiermassa vermindert je lichaamsvet. Het is een mythe dat beide niet gelijktijdig werken. Daadwerkelijk fysiek onmogelijk om body mass en het verliezen van gewicht op te bouwen - dat zo naar voren als gelijktijdig en achteruit zou zijn."

>>> Fat Burning Mythen op de proef gesteld

Om uw kwaliteit van de slaap te verbeteren
Ook kan slecht slapen een reden voor verhoogde lichaamsvet.

© George Rudy / Shutterstock.com

Hoe invloed op de slaap en benadrukken het percentage lichaamsvet?

Doctor Moritz Tellmann: "Slechte of te weinig slaap op de lange termijn betekent Verfettungsgefahr - niet omdat je per se meer te eten, maar omdat de regeneratieve hormonen met vet omzetten effect (groeihormoon) kan niet zoals ze zouden moeten handelen. Ook voor spiergroei, slaap is van groot belang en leidt uiteindelijk terug naar het feit dat je meer energie verbruikt. Stress kan positief op de korte termijn zijn inderdaad produceren effecten op vetverbranding, omdat je deze energie verbruikt. Maar met de lange termijn, niet-gecompenseerde spanning opkomst van cortisol en adrenaline en maak het metabolisme van spierafbraak aan. Veel mensen te compenseren door het eten van te veel. Cortisol gaat de positieve hormonen testosteron en groeihormoon de regeneratie op schema. Om meer frustratie het vasthouden van water kan leiden gelijk te. Kortom, alle dagelijkse factoren die stress, nadelig effect veroorzaken op de stress cascade op het percentage lichaamsvet kan - deadlines, fast food, twist, ontevredenheid, etc. Daarom Alltagsentschleunigung is het toverwoord hier voor meer vetverbranding. Zelfs vergiften en zogenaamde hormoonverstorende stoffen zoals weekmakers wordt vermoed dat het metabolisme en vetverlies negatief beïnvloeden. zijn wetenschappelijk bewezen de aansluitingen maar tot nu toe nauwelijks."

Wat beïnvloedt het percentage lichaamsvet anders?

Doctor Moritz Tellmann: "Maar de dag dat de beweging in het dagelijks leven, het beroep, kan de houding ten opzichte lichaamsvet alsmede het seksleven invloed op je vetpercentage. Natuurlijk is er ook een genetische component, maar komt minder vaak voor dan veel mensen denken. In slechts ongeveer 10 procent van alle gevallen van aanzienlijke obesitas, kan de genetica een rol spelen. Waarschijnlijk is het meer als het maken van die genen niet vet, maar lui. Medicijnen zoals antidepressiva kan ook leiden tot meer lichaamsvet. maar ze moeten niet extreme focus op lichaamsvet. is veel belangrijker feit, een hoog percentage van de spieren in het lichaam. Die zorgt voor de lange termijn, zelfs voor minder lichaamsvet."

Coach Daniel Knebel: "De verdeling van het lichaamsvet wordt beïnvloed door hormonen. Bijvoorbeeld, testosteron leidt tot een decentralisatie van het vet, dus het breekt de pens. Het stresshormoon cortisol heeft precies het tegenovergestelde effect, wat leidt tot verhoogde vetophopingen op de voorste abdominale. Insuline zorgt vet op de heupen. Indien verhoogt echter in de kuiten het vet dat een tekort aan groeihormoon aangeeft. Voor vrouwen, een vlakke bodem en een dikke buik na de menopauze suggereren dat er minder oestrogeen en progesteron, maar meer testosteron en insuline aanwezig zijn. Voor de menopauze dikke dijen fronten basis bij vrouwen met een hoger oestrogeengehalte. Hormonale problemen als dit kan uitstekend en vervolgens worden onderzocht op de factoren dieet, lichaamsbeweging en voedingssupplementen snel verbeteren."

>>> 10 metabolisme booster dat je vetverbranding brandstof

lichaamsvet te verminderen: Dus de six-pack is eindelijk zichtbaar
Iedereen die wil het percentage lichaamsvet te verminderen, moet worden op Coke & Co. zonder. Op de stand kwam, de suikerhoudende drank brengt de gedehydrateerde lichaam terug spiervolheid.

© Igor Kireev / Shutterstock.com

Hoe kan ik nog steeds vet te verliezen snel op het laatste moment?

Coach Daniel Knebel: "Als de tijd schaars is - bijvoorbeeld omdat je rijdt volgende week op vakantie en verminderen maximale lichaamsvet als - u ophalen met deze last-minute de aanpak van de meeste van uw formulier: Eet 7 dagen voor vertrek alleen groenten, fruit , vlees en vis en drink water of groene thee. Eieren, zuivelproducten en granen vegen tijdens deze periode. Daarnaast adviseer ik een dubbele punt zuivering en afvoer. Om de dikke darm, typt u in de laatste dagen te reinigen voor de vakantie gewoon in elke maaltijd 1 theelepel grof gemalen lijnzaad. Om uit te lekken, te drinken per dag gedurende 5 opeenvolgende dagen om de 5 à 6 liter water en over te nemen maaltijden meer zout dan normaal om zichzelf, de beste 3 maal daags een halve theelepel. De dag voordat u het verminderen van de inname van vocht op het absolute minimum, neem geen zout, meer tegen zichzelf - dan dwingen je om het lichaam uitdrogen. Ook paardebloem en brandnetel capsules helpen. dan brengen op het strand een glas cola en een paar fitness oefeningen volume en volheid aan je spieren snel terug."

meer overEr zijn veel tips om de vetverbranding te stimuleren
5 Vetverbranding Mythen op de proef gesteld

Er zijn veel tips om de vetverbranding te stimuleren. Deze 5 garandeert ook je gehoord. Wat ...

Onze 10 beste vetverbrander tips
Met deze 10 vet killers de Wampe smelt

Washboard plaats Wampe - we hebben een lijst van de snelste en meest effectieve vetverbrander voor u

Geen hormonen als vetverbrander!
Hormonen als vetverbrander?
meten lichaamsvet
6 lichaamsvet meetmethoden vergeleken
De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen