Klik her for at læse en 15-minutters tidsplan for syv glade dage Partnerskab

Hvis vi sammenligner gange som de huser mange af os at have en normal kvinde med en hund. Men her begrænser vi os til spørgsmålet om, hvem der er bedre egnet som en værelseskammerat. Ellers hyldede det igen læserbreve. Så en hund. Tre gange om dagen skal han komme ud for at aflaste sig selv. Dette tager cirka ti minutter i regn og sne. Derudover har den lille slyngel fodres, badet og entflöht og til dyrlægen. Tilføjet klap, lege og løbe foran sengen, kastration, Entwurmungskuren og, i det mindste i unge dyr, overbygning på gulvtæppet.

Bevis for kærlighed friskpresset appelsinjuice

(18:09 minutter): Invest de første fire sekunder ind i dit (fra nu) glad partnerskab. Sæt din og hendes tandbørste hoved til hoved og trykke på en dobbelt så lang pølse pasta over to stritter ender. Kvinder finder sød det.

Så, i køkkenet, du trykker på din søde en frisk appelsinjuice (3:00 minutter) og hæve gennem soveværelset væggen med de internationale rapper (2:00 minutter). I morsekode til morgenmad er:

..-. .-. ..-- .... ... - ..-- -.-. -.-.

Selv hvis din sødme ikke forstår koden med det samme, vil det så i det mindste give et tegn på liv. På køkkenbordet for at fortælle hende, at med den Klopferei (1:00 minutter) og give hende den saft med ordene: "Så du bliver så sprød" (0:04 minutter). Og mens de forbruges de kogte du fem og et halvt minut æg med malede sa smil (5:45 minutter), læse hendes den sødeste besked fra avisen før, noget om Pinkel prins eller pit babes (2:00 minutter).

Frokost pause. De står med pølse, sennep og varm chokolade i snackbaren. God mulighed, hvad de skal gøre for kærlighed. Gå til kiosken, købe ... et par skarp hæfte? Nej, du køber en lotteriseddel og fyld den ud (4:20 minutter). Tryk cifrene i din fødselsdag mus eller anden meningsfuld gravid Dato og sted hende noten i aften på hendes seng.

Liebesbeweis Massage

(15:00 minutter): Præcis 20 AM. I dag du gør dit 15-minutters pligt ad gangen, specielt til tv. Nej, ikke tygge kringle pinde, men massage. Femten minutter er præcis den periode mellem Jens Riewas "Her er det første tyske Tv med nyheden" og vejret kortet. at lægge massage præcis i denne tid har to fordele: For det første, ikke tale kvinderne ud, kan du se beskeder i fred; For det andet, er du nødt til det uventede tjenesten de bedre kort at beslutte mellem "Bridges of Madison County" og "The Harder". God fornøjelse med Bruce!

reparere Liebesbeweis cykel

(15:13 minutter): Få hende ud gamle mølle, pumpe den og skrue en afslappet damer gel sadel på det (13:00 minutter). Hvem har nu en "Hvornår skal vi faktisk gøre vores næste kælen Picnic Tour" arbejder notat på bremsegrebet klemmer (02:13 Minuten) er under garanti vejen frem.

Bevis for kærlighed at gå på indkøb

(14:48 minutter): Om eftermiddagen. Men så! Afbryd Tour: "For den næste butik drikker vi vores nye magt til at" invitere din partner til et glas Prosecco (11:00 minutter). Når shopping deadline nærmer, tage hånd din søde (hvis det stadig har frit med alle de poser) og trække hende ind i en undertøj afdeling. Find hende noget skarpt fra, siger, at det er stor og ligner søde sytten og betale dette intet (3:00 minutter).

I aften har du fri. Du shuffle til Andie, Matze og Kaddel til pubben. Mausi sidder derhjemme, rodede i poserne med alle de nye danske og beslutter før, hvad stykker, du har brug for at vende tilbage i morgen. Nu satte dato på forholdet låg. Før den fjerde øl få fat i din telefon og hviske Mausi netop været igennem, hvor meget du elsker dem (0:48 minutter). Oprettet i tiden før Mausi høre latter af Andie, Matze og Kaddel.

Liebesbeweis haircut

(14:43 minutter): Alarm ringer. Fordi en møde din kærestes forfærdeligt nervøs i dag. Tyve minutter er det allerede foran spejlet, tinkers med kam, børste og spray hendes hår. De observere deres aktiviteter. Pludselig stå op og sige højt og tydeligt: ​​"Denne frisure er. Så du er nødt til at lade det. Det ser store "(0:13 minutter). Hun vil være meget taknemmelig.

På vej til arbejde, du vil passere Mausis favorit frisør og komme til en aftale lørdag herunder en voucher (05:00 Minten). Og lad bleget drenge på box office alene, "Haaach, hvad en sød, nuttet Schnuckelidee" råben gennem butikken. Han betyder ikke, at.

Det er to øl efter klokken ni. På grund af galskab møder Deres sødme kommer tilbage sent på aftenen. Invester igen i kærlighed. Put hendes foretrukne Gammel tøj ud, lave en kande te, skære et æble og forlade lille tanket badekarret. To stearinlys ulæste til kanten, lidt musik og stakken "Brigitte" - og "Marie Claire" -Hefte (7:00 minutter). Resten er en leg: stoppe dør, holde hende, hjælp fra sin jakke og løbe på toilettet.

Med lidt held, kan du stadig se selv resten af ​​"Rocky V".
Ved sengetid kroningen: Lig ikke dit eget tæppe, men under din partner. Især i de kolde vintermåneder en forvarmet krybbe til dyb taknemmelighed og hyggelige atmosfære gør (2:30 minutter).

Liebesbeweis hjemmelavet sorbet

(16,31 minutter): Lige dele creme og frossen frugt (såsom naturgas eller blåbær) puré i en blender, til din smag sukker. tø frugten før kortvarigt. Frakobling kan være den kalorie bombe gennem yoghurt i stedet for fløde og sødemiddel i stedet for sukker. Når det kommer, det hele i Herzchenform tjene (11:00 minutter).

Aften, straks du går til festen. Mellemøsten, når de foretager klar - det vil sige, du har for længst er afsluttet - indsæt det gode gamle Dirty Dancing-cd og trække musen væk fra soveværelset spejlet. I stuen du bede dem om at danse og gøre hende den Swayze, men højre (5:31 minutter)!

Bevis for kærlighedsdigt

(15:23 minutter): Mausi s noget på hjerte og sige, "duhu" - "Ja, kære." - 'Skal jeg ringe Biggi, selv om hun var så sjovt i går,' De forstår at placere verdens førende magasin til side og sætte på dig selv, " Hvad var det? Sig mig igen. "-" Nå, så det var der. Biggi har sagt, at chefen fortalte mig, jeg ville have sagt, i modsætning til Karla ... "Du ved, hvordan sådanne dialoger gå på (11:00 minutter). Giv alt.

Langt senere, om aftenen. I et par minutter, du ønsker at forlade, det er den bedste japanske by, bordet er reserveret til 20 timer. Men så ringer telefonen, Biggi tur. Nu Mausi kommer hårdt ind i problemer, trods alt, fordi der er noget, der skal afklares, og det er nu vigtigere end sashimi og Co. Så vær generøs. Signalering, at du vil vente stille og roligt (du annullerer men så høfligt tabellen). Omgå ventetiden og skrive korte hånd til din elskede et digt (04:23 Minutem).

På 52 uger, og som mange japanske blonder et bånd omkring digtsamling og sælge mesterværk på 200 000 EUR til Heyne-Verlag.