Sex er ligesom fodbold. Der er mange gode spillere, men få stjerner. Vores forfatteren fortæller dig, hvad kvaliteter gør dig den perfekte kæreste

Uanset om du er god i sengen, dømme andre. Kvinder som mig - vi definerer mening. Og der er stramme specifikationer. Problemet er, at er så selvmodsigende som os selv.

Hengiven De bør være lydhøre over for den elskede, men alligevel hård give og ingen Kuschelsex-Schmuser. Fantasi er nødvendig, men der er tabt i erotiske spil og hele natten skubber os bind for øjnene jordbær i munden, selv keder os hurtigt. Vores fornøjelse zoner, skal du alligevel kan operere indefra og ud. Jeg indrømmer, at svært - men ikke umuligt. Vi trækker endelig sammen.

De vil have, hvad vi ønsker, nemlig en masse og god sex. Og så vil jeg lade dig ind på de følgende sider nogle af de ufejlbarlige indikatorer for de erotiske evner manden reagerer garanteret til kvinder. Bevidst eller ubevidst.

læste rigtigt. Det kvalificerer. Du mener du har lært din seksuelle gangetabeller, og antager, at personlig pleje i kampen om fordel for kvinder med det vigtigste? Enig næsten. Lad ikke gå, altid lugte lækre, har sart hud - det letter seksuel kontakt.

Vær vildt!
Men vi elsker det, når vi er overvældet lørdag morgen efter shopping stadig i gangen, ved en vild mand, der tidligere sad på dag på kontoret, og nu tøjet tårer os i skak. Vi kvinder er interesserede i den samme mand, og pårørende og samtidig er anderledes eller udenlandsk. Dyret, den vilde, dyrenes verden. Begge ønsker bestemme vores libido. Derfor er den tre-dages skæg er så erotisk.

Fordi han. Den ydre indikation af den uhæmmede der er ukuelig, der ligger i dvale i hver Adam Og vi kvinder har brug for at kontrast vores natur at få seksuelt på vores bekostning.

Når skrivestil du har været savnet i skole alligevel. De, og de fleste af dine kolleger hanner. Hvis du får adgang tidspunkter af hensyn til din elskede til foråret, så er der som regel problemer.

Fordi hun er glad for kun om kærlighedserklæring i postkassen - og derefter få den krise, hvis de ikke kan afkode dem. Her grafologer enige: I det kaotiske skrifttype du genkende den perfekte elsker. En lige, læselig håndskrift indikerer en sag styret af et hoved, praktisk-minded mand, der er kedeligt i seng, fordi han mangler sensualitet. Er skrifttype, men forvirrende, de enkelte ord er overfyldt, kvinden har at gøre med en mand, der er på udkig ikke kun på papiret i nærheden.

Lugten kvinden, føler, smag og høre ønsker kan opleve sex med alle deres sanser. Ligesom kvinder drømmer om dette, fordi de ønsker 3 helheder og kærlighed. Giv hende skriveprocessen.

De elsker Surprise æg

Faktisk, du gør det kun, når du er alene: Ved tankstationen to hænder fulde købe Diddl hvis ingen er bag dig. Du har stadig skræl grådig i bilen, pulen den gule plastik æg fra chokoladen. Og så samles efter ubeskrivelige Instruktioner lille mand eller biler, og være så glad som en skoledreng, hvis det fungerer.

De bevise denne hobby ægte barnlig du i stand til legende interaktion med de ting i livet. Selv med det seksuelle. Med alle vores påskønnelse af den suveræne, rose vi barnet i mennesket. For en mere alvorlig og voksen sind er en fantastisk forfører ikke nødvendigvis, tværtimod. Bare legesyge af en mand signalerede Kvinder erotisk raffinement. Hvem kan lide at spille, er måske ikke særlig bestemt. Men det er måske endda efter fem års ægteskab ved en normal middag på pizzeria rundt om hjørnet på den idé at iscenesætte sin elskede en erotisk rollespil. Opfører sig som om han ikke ville vide spillet om kærlighed giver lokke af det forbudte, når det allerede er under bordet til vasketøjet. Og senere i hjemmet viser uventet fantasi ved pludselig tryller erotisk legetøj ud af skabet, som de normalt ville aldrig rangetraut. Tænk på

Casanova: Den ene må heller ikke opfattes som seksuel nørd, der vidste præcis i sengen, hvad bliver det næste. Han kunne endda glemme kunne tage tilbage, kunne tabe under sex. Han ville have elsket Kinder.

Komplimenter er påkrævet

om stadig svæver dig som et tegn på maskulinitet cool vestlige helten før der ikke bærer hans tænder fra hinanden, fordi de taler er feminine for ham? Da jeg kun kan sige: godt den mand, der er ordet.

Eksempel: Du bad for hundrede og syttende gang "Er jeg smuk?", Fordi du elsker og finde virkelig rart, svare for hundrede og syttende gang: "Ja!"Og retfærdiggøre det ordrige. Og det er godt! Hvis det gøres hundrede gange før. Fordi vi er forfængelige og usikre kvinder. Intetsteds kvindelige ego er så bart som i nøgen tilstand.

Vi elsker at lade os bekræfte manden - vores skønhed vækker os i øjnene på beskueren. Og så vores ønske. Må ikke trætte af lovpriser deres eksterne aktiver, og lad ikke selv hendes mest intime. Ros kraften af ​​hendes vaginale muskler. Find navne til deres mest intime zoner. Så længe du min kompliment ærlig, de ankommer.

Tag eksemplet med minstrels i middelalderen: Den var ikke så umandigt skrigedrosler og kvindeorganisationer 3 Motorpace, men var i denne snerpet tid udtalt flad Leger.

Vis din feminine side

Mange mænd tror, ​​at de slynget hendes passion for akvarier i erotisk hjørne. Det handler om, som om James Bond hækling. Dette er ikke sandt! Se mentale ydeevne bag svaghed for fisk kiggeri. Du er en person, der fryder sig viser på vitalitet og skønhed andre. Det betyder for dig som en elsker, kan du give og holde stille under sex skeen ud af hans hånd, og ikke rive som en tyr til fronten.

Vi kender det fra gode erotiske film - og med lidt held fra dit eget liv: På toppen af ​​glæde, han ophører med at bevæge sig. Forbliver i det, man ser ind i hans øjne. "Og Adam kendte sin hustru" - det er i Bibelen. Det vil sige, han tager dem i det øjeblik af stor erotisk nydelse som en person var han elsker. Gåsehud! Som en elsker kan gøre mere - kan nyde det faktum, at partneren har, når hun gør det selv. Dette gør dig til en filosof blandt elskere.

At være den perfekte kæreste

Altid gøre én ting

Det irriterer os kvinder korrekt: Han ser sit yndlingsprogram, og du bare ønsker at vide om kort tid, om han ønsker hans bøf fries eller bagte kartofler. Intet svar. Må ikke gå, fordi han er ude af stand til - i modsætning til os kvinder - at gøre to ting på samme tid eller tænke. Ikke engang den enkleste. Men skønheden i det er: det er den stærkere denne svaghed er udtalt i en mand, jo mere koncentreret og intens i seng med de ting. Han kan give følelsen af ​​en kvinde at være den eneste kvinde i verden. På erotisk niveau dette er en virkelig stor gave. Én, som vi alt for sjældent tilbage.

Skal vi danse? - Dans!

Dans er en perfekt indikator for kunst i sengen. Bortset fra det faktum, at en god danser, der kan fare vild i musikken, måske ellers uhæmmet tage kvinderne især rytmen af ​​hendes partner under mikroskop.

Erfarne kvinder ved, at en god danser er næsten altid det modsatte af et kærlighedsløst gravør. Hvem har ret sans for timing og balance på dansegulvet og ikke forkert bevægelse gør det forkerte tidspunkt, hvilket er at hoppe i sengen ikke hektisk på vores kønsdele, uden at se kun til højre eller venstre. Han vil vide, hvornår det er tid til at tænke om dig selv, og når det er vores tur. Han vil leve sig ind i vores vejrtrækning, vores bevægelser, vores suk.

Den etikette, når de spiser

Du har allerede kørt sin mor til hvide varme, aftenen endelig ønskede at gøre køkkenet, mens du mümmelten evigt på en leverpølse.

Bortset fra den ubestridelige positive sundheds-integreret aspekt af denne type fødeindtagelse, du har med din tendens langsomheden i sengen afgjort i spidsen. Vi kender: Se på, hvordan man spiser, så du ved, hvordan han er i sengen. Det er sandt næsten altid. Hvem wraps og måske endda smager som har ellers altid i en fart, og selv gør mærkelige lyde der.

For os kvinder er det seksuelt decideret fordel, hvis du behandler os som en leverpølse. Må ikke få mig forkert: til Lange, er ikke nødvendigvis godt. Intet mod en fast Quickie; men vi forventer af en god elsker, at han kan i det mindste på det rigtige tidspunkt, dominere, selv om han ville spise os foretrækker kategorisk.

Den perfekte elsker - de professionelle tips

Hvem er den bedste elsker? Så din partner besvarer dette spørgsmål med dit navn, kan hjælpe et par tips fra fagfolk. Psykolog Manfred Hassebrauck siger, hvad forskningen i forholdet spørgsmål besvaret.

Manfred Hassebrauck *:

"Kærlighed står på fire søjler: følelsesmæssig intimitet, fælles, seksualitet og uafhængighed, har undersøgelser vist.

Sex gør op maksimalt 30 procent. Vigtigere er kommunikationen, der kan forbedre dit kærlighedsliv ved den måde. Det er smøremidlet af forholdet, såsom olie til bilen."

indrømme følelser
"For mænd er det vigtigt, at de er forpligtet mere til deres følelser og tale om både frygt og om positive aspekter. Ingen kvinde kan læse tanker: mere konkret er fejlmeddelelsen, jo lavere friktion tab, når årsagen til et problem vil være."

"Kærlighed har også noget Ampersand. Hvem giver sin kone mere interessant at se, hvad han får tilbage. Hvis uoverensstemmelse er problemet, bør du tage bestik af sine interesser og nyt territorium go (eventyr, sejler selvfølgelig Psycho-Seminar), hvor ingen af ​​dem er ekspert. Så kan du hurtigt erhverve positive fælles oplevelser - og pirrer det igen."

* Professor Manfred Hassebrauck, 49, gift, et barn, en social psykolog. Forskerne, der forsker ved University of Wuppertal om emnerne kærlighed og partnerskab. Han er også forfatter til bogen "Hvorfor vi flyve sammen. Laws of mate valg", Udgivet af Rowohlt Verlag.

Test dine evner som en elsker
Bronze, Sølv eller Guld: Hvad medaljer du tjener dine sex kvaliteter?

© Shutterstock

God i sengen? Test dine evner som en elsker

I hvilke liga du spiller med dine sex kvaliteter? Nu teste dine evner som elsker. Fordi magt skal kunne betale sig - der også gælder i sengen

Den 7-4-1 formel: Dit mål bør være opfyldelsen af ​​denne formel: Hver uge du gøre bekendtskab med syv kvinder ud af fire, får telefonnummeret og en uge køre først, og derefter, hvis muligt i fjedrene. Så du kan gøre det, her værktøjet.

Bløde Færdigheder: Nej, du gør ej heller brug for det at overtale en kvinde. Den modsatte køn attributten "følsomme mand" trækker. Tal med dem bare dejligt. Swallow ned alle alls jord i samtalen og vise en sympatisk smile. Og lyt til målet objektet, selv om det fortæller om "Ally McBeal". Kald dig selv til at tænke på, hvad dit mål: fænomenal sex. Du kan endda bede om "Sex and the City" det - så du taler Begynder at tale over emnet, og som stimulerer.

Erogene zoner: Ja, du ved. Men ved den første kontakt, fordi noget er anderledes, derfor: de overgearet zoner i en kvinde er først panden, hænder og hals. Fordi ingen kvinde ønsker at blive reduceret til bryster og vagina, selv hvis du vil ære de absolutte helligdomme med homage fagter snarere blot.

Kys hendes pande, holde i hånd, massere nakken - og den lille pige smelter som chokolade. Hvis beslutningen identificere tendenser (skylles kinder, filtrede hår, hun putter krævende på din krop), bør du gå videre til næste punkt:

kysse: De fleste mænd undervurderer effekten af ​​chok stilfulde tungen og hindre tidligt, men nogle chancen. God er en solid, selvsikker løb og ikke alt for våd tunge. Forestil dig en samtale før: Lad mødes med tungen en erklæring på den anden side, til at reagere med passende bevægelser. Denne måde kan du lære deres sympatier at vide præcis. Bemærk: Hvem kysser godt stykke over kommer til stykket hurtigere.

orgasme: Du har sikkert vidst det i den teoretiske del: Kun 30 procent af kvinderne nå med penetration den store "Ohh". Så tid til at forfølge andre muligheder. Den nemmeste måde at have på hånden: gøre pegefinger lang og våd, tør forsigtigt over klitoris, op og ned.

Vær opmærksom på deres hofte bevægelser. Ryster dem, du gjorde det snart. God øvelse: 50 gange rulle på tværs af en klase vindruer, uden disse byger.

Mere omDe erogene zoner af en kvinde skal veldokumenterede
De erogene zoner hos kvinder

For eksempel, en kvindes krop er et mysterium: Han ønsker at blive udforsket. Vi forklarer erogene zoner hos kvinder og ...

Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste
Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model