Disse otte bittesmå og super-light enheder er jogging eller arbejder ud garanterer ikke blande sig

Sony NWZ-W202

Pris: 79 €

Den W-serien af ​​Sony er specielt velegnet til sportsentusiaster, fordi MP3-afspilleren ikke behøver nogen irriterende kabel - afspilleren er indbygget i hovedtelefonerne. Også ideel til træning i fitnesscentret, hvor hovedtelefon kabel kan meget vel være en sikkerhedsrisiko. Andre højdepunkter inkluderer to gigabyte flash-hukommelse eller tolv timers batteritid og ved hurtig opladning af batteriet tager efter kun tre minutters strøm i op til tre timers musik.

Yderligere oplysninger www.sony.de

Den lille MPAXX 920 Grundig med bælteclips og 2 GB flashhukommelse2/8
|

Den lille MPAXX 920 Grundig med bælteclips og 2 GB flashhukommelse

© Grundig Intermedia GmbH

Grundig MPAXX 920 2GB

Pris: 29 €

Klippet musikafspiller Mpaxx 920 Grundig har en to gigabyte flash-hukommelse og spiller MP3 og WMA-filer på op til tolv timer. Med indbygget bælteclips, kan indretningen tillægger enhver sportstøj. Fås i syv farvekombinationer.

Yderligere oplysninger www.grundig.de

Den iPod shuffle fra Apple er særlig lille, giver en støttemur klip og integreret i kablet fjernbetjening3/8
|

Den iPod shuffle fra Apple er særlig lille, giver en støttemur klip og integreret i kablet fjernbetjening

© Apple

Apple iPod shuffle

Pris: fra 55 EUR

IPod-serien fås i tre forskellige størrelser. Det er bedst trænet med Apples mindste MP3-afspiller - iPod shuffle. Pr integreret klips kan fastgøres til et bælte eller tøj og kan hensigtsmæssigt styres med kabelfjernbetjeningen under træning. Et særligt højdepunkt er den nye "voiceover"Feature, som afslører en knap titel og kunstner. Batteriet holder op til ti timer, og er trimmet tilbage til 80 procent kapacitet efter to timers ladetid. Fås i fem farver med to eller fire gigabyte flash-hukommelse.

Yderligere oplysninger www.apple.de

Den YP-U5 Samsung med fitness-funktion og OLED-display4/8
|

Den YP-U5 Samsung med fitness-funktion og OLED-display

© Samsung

Samsung YP-U5

Pris: 39.99 EUR

Samsung har også en MP3-afspiller til sport på tilbud. Den YP-U5 med to gigabyte flash-hukommelse har et fitnesscenter mode for otte sportsgrene såsom vandreture, jogging eller vandreture. Hvem har indtastet sin krop oplysninger kan være ved at sætte et bestemt mål for dagen og være motiveret af en lyd træningsmanual. Flere detaljer: OLED-display, op til 20 timers batteritid og RDS-radio. Et valgfrit tilbehør pakke tilbyder armbånd, silikone taske, halskæde og løkke for lige under 25 euro.

Yderligere oplysninger www.samsung.de

Sansa Clip fra Sandisk er særlig let, med bælteclips og giver en integreret radio5/8
|

Sansa Clip fra Sandisk er særlig let, med bælteclips og giver en integreret radio

© Sandisk

Sandisk Sansa Clip

Pris: 40 €

Kun 30 gram, med bælteclips og to gigabyte flashhukommelse. Understøtter MP3, WMA, WAV-format og lydbøger. Specielt: indbygget FM-tuner med 40 faste stationer - hvis din MP3-samling en gang ikke er nok.

Yderligere oplysninger www.sandisk.de

Med GoGear Sparks Philips høre op til 27 timers musik6/8
|

Med GoGear Sparks Philips høre op til 27 timers musik

© Philips

Philips GoGear Sparks

Pris: fra 59,99 €

Tilbyder to gigabyte flash-hukommelse, en 3,8 cm farve OLED-skærm, equalizer funktion og op til 27 timers musik en særlig lang batterilevetid. fås med fire eller otte gigabyte også. Kun 30 gram vægt.

Yderligere oplysninger www.philips.de

den "Zen Stone"Serie fra Creative har allerede solgt over ti millioner eksemplarer i Europa7/8
|

den "Zen Stone"Serie fra Creative har allerede solgt over ti millioner eksemplarer i Europa

© Kreativ

Creative Zen Stone Plus

Pris: 45 €

Zen Stone Plus er 21 gram i vægt og tilbyder alle former for raffinementer for uhæmmet træning: to gigabyte flash-hukommelse, FM-radio, klip, op til 9,5 timers musik og et stopur funktion. En matchende armbånd til mere støtte, er at have et valgfrit tilbehør til lige under 20 euro.

Yderligere information på de.creative.com

Med Aquabeat Speedo Du er nødt til at undvære din yndlingsmusik, mens vand8/8
|

Med Aquabeat Speedo Du er nødt til at undvære din yndlingsmusik, mens vand

© Speedo

Speedo Aquabeat

Pris: fra 83 EUR

Den vandtætte Aquabeat Speedo er udviklet specielt til vandsport. Den 1-GB version er 35 gram i vægt og løber op til 9,5 timer. De 2 GB version vil koste 104 euro i Speedo butikken. Og hvem bestilles gennem butikken, modtager i øjeblikket en matchende fastholde rem med dette pakket. Fås i tre farver.

Yderligere oplysninger www.speedo.de

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig