Din mave fedt er et resultat af en rusten metabolisk motor. Bring driften, han arbejder igen for dig og mod irriterende fedtdepoter

Den største fjende af 30-årige er sjusk. Har i form af fysiske, opland afholdt i dit liv - uden at du ville have bemærket det. Fordi han sendte udnytter, i denne fase af livet, som du tager dig af andre ting. Uanset om du er en travl mand, der har investeret en masse energi ind i sit job. Eller kontakt professionelt på sitet, dit job keder dig, eller chefen, du bremser. Uanset hvad, stressniveauet er permanent i den røde

Område. Privat imidlertid konkurrence fase er ofte over: "På 30, du ikke længere behøver at gå til spillet, ikke længere konkurrere med de andre fyre"Siger sport læge Froböse. Et liv partner er normalt findes, du kan tage det roligt - og derned. Da du næppe få kroppen feedback i form af ømhed og smerter, er det ikke underligt, at du mister det af syne. Din fitness program (som fitness-program?) Lider, og kontrolleret, afbalanceret kost kan også være tale.

Stress gør hjernen forslugen
At du går under sådanne omstændigheder fra den lim, og den førnævnte stress skyldes. På den ene side, fordi han bringer næsten altid dårlige spisevaner med dem: ukoncentreret mad, hurtig i-sig-i prop og mellemmåltider døgnet rundt. På den anden side påvirket haste fatalt hjernens kemi og dermed følelsen af ​​sult.

De baggrunde til at udforske forskningsgruppen professor Achim Peters fra University of Lübeck i mange år. Han har udviklet den egoistiske hjerne teori, der kunne løse nogle uforklarlige fænomener på slankende ("Den Selfish Brain", Ullstein ved 20 euro). Efter dette, hjernen er egoistiske og sikrer, at især hans eget energibehov er opfyldt. Og er enorm: Selv om det kun udgør 2 procent af kropsvægten, det tager halvdelen af ​​mængden af ​​blodsukker selv. Kroppen kan, for at spare energi, opbevares eller cirkulerer i brug blod næringsstoffer (såkaldt tildeling) eller han går tilbage til eksternt leveret.

Hvis hjernen ikke er nok glucose til rådighed, rapporterer sult (varmt), fortrinsvis rige på kulhydrater. Når forstyrret af stress tildeling, der sker, selv når rigelig opgørelser allerede er der. Den interesserede part har, på trods af en høj blodsukker og fuld af fedtdepoter konstant sulten. "Du er nødt til at forestille sig det som en marmelade i forsyningskæden," sagde Peters. Men det bliver endnu værre: Da hjernen hævdede al magt til sig selv, falder du nogen form for bevægelse stadig vanskeligere (som du overvinde denne, du oplevede i slutningen af ​​denne 30-sektion).

Selv ønsket om komfort mad med for store krav og frustration er en mild form for tildelingen fejl. "Med en energi ekspert hjerne til at få selv med anstrengende opgaver let 4 timer længere uden måltid ud uden at føle sulten," siger Peters. "Det er muligvis noget nervøs." Den forkerte programmering af hjernen kan korrigeres til lykke. Den mest effektive måde, der går med en tredobbelt strategi: reducere stress, genbruge næringsstoffer, bevæge kroppen.

Forvise stress
Det første skridt er det stress at komme ind i dit liv på sporet, og at ændre det. Få professionel hjælp ro, fordi: Nogle gange ikke arbejdsbyrden udløser stress, men holdningen til jobbet, såsom en tendens til perfektionisme. Dette kan ses alene og overvinde vanskeligheder. Selv med korrekt ernæring til stress kan jage. "Det skader kroppen som proteinstrukturer nedbrydes. Dette ændrer hele biokemi, "sagde Froböse. Navnlig skal essentielle proteiner beskyttes. "Jeg råder alle til protein-baserede kost. Glutathion er omtrent lige så proteinprodukt af de stærkeste oxidativ stress scavengers. Det findes i mange proteinholdige fødevarer, såsom kød og fisk. "