Fruit is vol vitaminen, maar bevat vaak veel fructose. Wij tonen u de top 20 armste suiker vruchten die helpen gewicht te verliezen

Fructose is de "beter" Sugar? Nee!

Fruit wordt beschouwd als gezond - en dagelijks te horen op het menu. Of toch niet? Omdat in de afgelopen tijd is de fructose bevatte, ook wel fructose, in de kritiek. Want zelfs fruit kun je dik - ervan uitgaande dat je eet zo veel van dat het organisme ontvangt meer calorieën dan het verbruikt. Echter, omdat de vruchten zijn in vergelijking met de meeste andere voedingsmiddelen een lage energiedichtheid (dat is het aantal calorieën per 100 gram), is het bijna onmogelijk onder normale omstandigheden, om zo veel fruit te eten, zodat de calorie behoeften barst. Toch fruit bevat veel suiker - en suiker is een echte schurk onder de voedingsmiddelen. Te veel suiker niet vet, maar ook ziek: diabetes, een verhoogd risico op een hartaanval en zelfs impotentie problemen kunnen het gevolg zijn.

>>> overwinnen suiker verslaving: 7 tips om minder suiker eten

Maar de veel gezonder Fructose is een sluwe oude hond: Wanneer fructose is een eenvoudige suiker die snel gaat in de bloedbaan. Fructose is naast een glucose onderdeel van onze normale tafelsuiker (sucrose). Zeggen, 1 deel fructose en 1 deel glucose = sucrose. Fructose biedt per 100 gram ongeveer evenveel energie als gewone suiker (glucose) - ongeveer 400 kilocalorieën. Aangezien fructose zelf niet leidt tot de afgifte van insuline - in tegenstelling tot glucose - maar de hersenen geen signaal ontvangt verzadiging, als er teveel fructose wordt gegeten. Het resultaat is dat er meer tijd het snel gegeten wordt, als het lichaam nodig heeft. Bovendien, fruit suiker is net zo schadelijk voor de tanden als gewone suiker. 

Dus de voedingsindustrie trucs met fructose

Natuurlijk komt fructose maar alleen in fruit, vruchtensappen, honing en sommige groenten. Maar fructose wordt vaak gebruikt door de voedingsindustrie om gesuikerde producten "gezonder"lijken te hebben. Want laten we eerlijk zijn: als in de ingrediëntenlijst "natuurlijke fruit zoetstof" en geen suiker is om welk product u liever te grijpen? Hier is de zogenaamde "fruit zoetheid" weinig te maken met gezonde vruchten, omdat deze zoete uittreksels komen uit vruchten, zoals Druiven of appels gebruikt, die eigenlijk meer met de naam "Sugar extract van de vruchten" zou moeten worden verklaard.

>>> 5 redenen waarom je niet zou moeten drinken meer vruchtensap

Ook wordt glucose-fructosestroop vaak gebruikt - maar is in feite niets meer dan suikerstroop. Met gezonde vruchten was hier in ieder geval niet gezoet en palmed de klant verborgen suiker. Een hoge Amerikaanse studie toonde enkele jaren geleden dat het bijzonder fructose groeien vet in de buikstreek en het wordt het als bijzonder gevaarlijk, omdat ze het risico op hart- en vaatziekten of diabetes te verhogen.

Conclusie: Zet op een laag vruchtensuiker

En het gevolg: Heel zonder fruit, om er maar zo weinig fructose naar zichzelf? Alsjeblieft niet! is fruit en blijft een integraal onderdeel van een gezonde en evenwichtige voeding en mag onder geen beding uit de voeding worden verwijderd. Want naast fructose levert fruit ook tal van vitamines, mineralen en vezels - en mag er in en moet je niet doen zonder. Echter, is het zinvol om aandacht te besteden aan het suikergehalte van fruit en zo mogelijk te laag vruchten genieten van suiker zodanig. Zoals bessen, Papaya.Wir tonen u de 20 armste suiker vruchten in de rangschikking (zie hierboven in de Media Show - gewoon met de rechtermuisknop klik op de pijl. 

100 g pruimen bevatten 10 gram koolhydraten2/22
|

100 g pruimen bevatten 10 gram koolhydraten

© Nitr / Shutterstock.com

pruim:
Plaats 20 van de armste vruchten suiker

100 g pruimen bevatten 10 gram koolhydraten

Pruimen zijn uitstekende bron van energie voor tussendoor. Ze bieden veel belangrijke vitaminen en mineralen zoals provitamine A, vitamine B, calcium, ijzer, magnesium, fosfaat en kalium. Gedroogde pruimen hebben ook een positief effect op de lever en hulp bij problemen met de spijsvertering. 

100 gram grapefruit bevatte 9 gram koolhydraten3/22
|

100 gram grapefruit bevatte 9 gram koolhydraten

© Lukas Gojda / Shutterstock.com

grapefruit:
Plaats 19 van de armste vruchten suiker

100 gram grapefruit bevatte 9 gram koolhydraten

De grapefruit moet glucose metabolisme stimuleren en dus niet alleen helpen gewicht te verliezen, maar ook het voorkomen van diabetes.

100 gram perzik bevatte 9 gram koolhydraten4/22
|

100 gram perzik bevatte 9 gram koolhydraten

© Anna-Breitenberger / Shutterstock.com

perzik:
Plaats 18 van de armste vruchten suiker

100 gram perzik bevatte 9 gram koolhydraten *

Perziken zijn rijk aan ijzer, kalium, calcium en zink, en met slechts 41 calorieën per gezonde snack alternatief.

* Minder calorieën dan de grapefruit, dus een beter

Zo schadelijk fructose is echt
Zo schadelijk fructose is echt

Zo schadelijk fructose is echt

Onze deskundige ziet er een zeer nauwe blik. In de video vertelt hij u wanneer fructose is eigenlijk ongezond

100 g sinaasappels bevatten 9 gram koolhydraten6/22
|

100 g sinaasappels bevatten 9 gram koolhydraten

© davidsansegundo / Shutterstock.com

Oranje / Oranje:
Plaats 17 van de armste vruchten suiker

100 g sinaasappels bevatten 9 gram koolhydraten

Sinaasappels zijn hoogseizoen voor ons toen we het meest nodig hebben: in de winter. Dan is de citrusvruchten wachten op een extra dosis vitamine C en bestrijding Schnupfnasen en Co. 

* Minder calorieën dan perzik en grapefruit, dus een beter

100 gram clementines bevatte 9 gram koolhydraten7/22
|

100 gram clementines bevatte 9 gram koolhydraten

© GooDween123 / Shutterstock.com

Clementine:
Plaats 16 van de armste vruchten suiker

100 gram clementines bevatte 9 gram koolhydraten

Clementines lijken op mandarijnen, maar zijn clementines. Huh? Ja, precies! En veel anders de tweeling: Mandarijnen hebben meestal veel zaden, Clementine geen of weinig. De pulp is meestal geel oranje in de clementine en minder dikke oranje de mandarijn. 

* Minder calorieën dan perzik, sinaasappel en grapefruit, dus een beter

100 gram kruisbessen bevatte 9 gram koolhydraten8/22
|

100 gram kruisbessen bevatte 9 gram koolhydraten

© Mako-studio / Shutterstock.com

kruisbes:
Plaats 15 van de armste vruchten suiker

100 gram kruisbessen bevatte 9 gram koolhydraten

Hardnekkig gerucht, kruisbessen zijn zuur en nauwelijks eetbaar houdt. Maar dat is niet helemaal waar: Volledig rijpe kruisbessen hebben een hoger suikergehalte dan andere bessen en smaak zo zoet als suiker en niet zuur. Het probleem: Kruisbessen worden geoogst rijp hard (dus nog steeds zure) en nodig zou hebben om een ​​beetje rijpen aan te schaffen. Nog beter, knabbelen je de rijpe vruchten rechtstreeks uit de tuin.

* Minder calorieën dan perzik, clementine, sinaasappel en grapefruit, dus beter een plek

100 gram abrikozen bevatte 9 gram koolhydraten9/22
|

100 gram abrikozen bevatte 9 gram koolhydraten

© Valentyn Volkov / Shutterstock.com

abrikoos:
Plaats 14 van de armste vruchten suiker

100 gram abrikozen bevatte 9 gram koolhydraten

Abrikoos kunnen als eet verwerkt in cakes of jam. U kunt een rijpe abrikoos herkennen wanneer het levert iets wanneer ingedrukt.

* Minder calorieën dan kruisbes, perzik, clementine, sinaasappel en grapefruit, dus een beter

100 g watermeloen met 8 gram koolhydraten10/22
|

100 g watermeloen met 8 gram koolhydraten

© Aleksandrs Samuilovs / Shutterstock.com

watermeloen:
Plaats 13 van de armste vruchten suiker

100 g watermeloen met 8 gram koolhydraten

Watermeloenen zijn blijkbaar uitstekende vetverbrander, volgens een nieuwe studie van de VS "Journal of Nutritional Biochemistry", Dan kunt u tot 30 procent minder als je een groot stuk van watermeloen om vet voedsel eten of drinken 500 ml heerlijk fruit als een smoothie. Oorzaak van vet killer effect is het aminozuur in de meloenen citrulline, die het niveau van cholesterol regelt.

100 g guave bevatte 7 g koolhydraten11/22
|

100 g guave bevatte 7 g koolhydraten

© joan chang / Shutterstock.com

guave:
Plaats 12 van de armste vruchten suiker

100 g guave bevatte 7 g koolhydraten

Van de buitenkant, een mix van peer en appel, van binnen verrast het vlees (afhankelijk van de variëteit) met een groene, rode of witte kleuring: De guave is een bovenaanzicht vitamine C leverancier en kan rauw puree, zelfs gekookt (jam) zijn knabbelen. Rijp, intens geurig vruchten kan direct worden beplakt met shell en zaden.

100 g vijg bevatte 7 g koolhydraten *12/22
|

100 g vijg bevatte 7 g koolhydraten *

© marco mayer / Shutterstock.com

Stekelige Peer:
Plaats 11 van de armste vruchten suiker

100 g vijg bevatte 7 g koolhydraten *

Niet alleen zuiver, maar ook als jam of likeur (Bajtra) voor menselijke consumptie. U bent zelfs toegestaan ​​om te eten met de kernen.

* Maar minder calorieën dan de Guavce daarom een ​​plaats goed gedaan

100 gram papaya bevatten 7 gram koolhydraten13/22
|

100 gram papaya bevatten 7 gram koolhydraten

© Efired / Shutterstock.com

Papaya:
Plaats 10 van de armste vruchten suiker

100 gram papaya bevatten 7 gram koolhydraten *

Bij het kopen van de vrucht moet al zijn begonnen om te rijpen. Alleen dan rijpt in te vullen. De papaja moet al geel of rood zijn en kan met een vinger worden ingedrukt.

Rijp en zeer rijp fruit smaakt zoet, onrijpe vrucht, bijvoorbeeld voor salsa of zelfs gebruikt worden salade. De zaden van papaya kan ook worden gegeten, maar ze zijn scherp.

* 7e plaats gaat naar de papaja, hoewel hetzelfde aantal koolhydraten heeft als guave en stekelige peer? Correct. Want het heeft minder calorieën dan de andere twee concurrenten - vandaar plus voor de papaya. 

100 gram bramen bevatte 6 gram koolhydraten14/22
|

100 gram bramen bevatte 6 gram koolhydraten

© isak55 / Shutterstock.com

bramen:
Plaats 9 van de armste vruchten suiker

100 gram bramen bevatte 6 gram koolhydraten

Goed om te weten: Na het plukken rijpe bramen niet te doen. Je moet voorzichtig zijn bij het winkelen zo alleen rijp fruit te kopen. Bramen zijn nat snel, dus het beste direct gepleisterd - uiterlijk binnen 2-3 dagen. Resten kunnen ook goed bevriezen.

100 gram bosbessen bevatte 6 gram koolhydraten15/22
|

100 gram bosbessen bevatte 6 gram koolhydraten

© Valentyn Volkov / Shutterstock.com

bosbessen:
Plaats 8 van de armste vruchten suiker

100 gram bosbessen bevatte 6 gram koolhydraten *

Ze zijn goed voor het hart, lagere cholesterol en zelfs helpen elkaar spierpijn: Bosbessen zijn een natuurlijk redder. Wat velen niet weten: zelfs vervelend vetkussentjes zien door hen een onaangename verrassing. Voor de kleuring anthocyanen van blauwe bosbes helpen bij de afbraak van vetcellen. 

* De blauwe bessen hebben ingehaald bramen omdat ze minder calorieën voor dezelfde hoeveelheid koolhydraten.

Aardbeien bevatten 6 gram koolhydraten per 100 gram16/22
|

Aardbeien bevatten 6 gram koolhydraten per 100 gram

© Jag-cz / Shutterstock.com

aardbeien:
Plaats 7 van suiker armste vruchten

100 g aardbeien met 6 gram koolhydraten *

Verleid dat uw geliefde of oproepen haar een prachtige aardbei beker met vanille-ijs en slagroom. Pur, met yoghurt, muesli, zoals jam en aardbeientaart als heerlijke bessen maakt ook haar iets.

* 7e plaats maakt deel uit van haar, want ze heeft minder calorieën dan bramen en bosbessen - met dezelfde hoeveelheid suiker.

100 g zwarte en / of rode aalbessen bevatten 5-6 gram koolhydraten17/22
|

100 g zwarte en / of rode aalbessen bevatten 5-6 gram koolhydraten

© Moving Moment / Shutterstock.com

krenten:
Plaats 6 van de suiker armste vruchten

100 g zwarte en / of rode aalbessen bevatten 5-6 gram koolhydraten

Niet alleen in suiker: De lokale vruchten, de zwarte bes absolute vitamine C leider en brengt het naar een maar liefst 177 mg per 100 gram.

Frambozen bevatten 4,8 g koolhydraten per 100 gram18/22
|

Frambozen bevatten 4,8 g koolhydraten per 100 gram

© Tim UR / Shutterstock.com

frambozen:
Plaats 5 van de armste vruchten suiker

100 gram frambozen met 5 gram koolhydraten

worden gegeten als bramen ruw of verwerkt tot jam, gelei, vruchtencompote of sap gebruikt frambozen. Met vanille-ijs met warme frambozen, kunt u weg te smelten rustige tijden. In cakes, de gezonde bessen doen het goed omdat zij hun smaak te behouden tijdens het koken.

Acerola bevatten 4 gram koolhydraten per 100 gram19/22
|

Acerola bevatten 4 gram koolhydraten per 100 gram

© 9photo / Shutterstock.com

Acerola:
Plaats 4 van de armste vruchten suiker

100 g acerola kers bevatten 4 gram koolhydraten

De acerola cherry is een van de vruchten met de meeste vitamine C. Verse we het niet in dit land te krijgen, maar op de tafel, maar sappen en thee worden vaak verrijkt met de kracht fruit. Ondanks de verwerking tot fruitpoeder & Co blijft een veel vitamine C verkregen.

Kalk bevatte 2 g koolhydraten per 100 gram20/22
|

Kalk bevatte 2 g koolhydraten per 100 gram

© Africa Studio / Shutterstock.com

kalk:
Place 3 van de suiker armste vruchten

100 gram kalk bevattende 2 gram koolhydraten

eet Pur is alleen voor de zeer Harten. Gewoonlijk komt de kalk in cocktails zoals Caipirinha (met Cachaça, rietsuiker en ijs), Ipanema (alcoholvrij met rietsuiker, ijs en ginger ale) of in de vorm van sap Daiquiri en Mojito. Helaas is het dan, maar niets met lage-suiker traktatie.

Rabarber bevat ongeveer 1 gram koolhydraten per 100 gram21/22
|

Rabarber bevat ongeveer 1 gram koolhydraten per 100 gram

© kostrez / Shutterstock.com

rabarber:
No. 2 in de suiker armste vruchten

100 gram rabarber bevat ongeveer 1 gram koolhydraat

Rabarber is een botanisch, hoewel eigenlijk de groenten, maar laten we niet zo vandaag tijden. Tenslotte worden de stengels in de keuken gebruikt zoals fruit.

Hoe roder, hoe zoeter: kompleet groene rabarber smaakt erg zuur, iets minder zuur is rabarber stengel met rode en groene stelen vlees. Zowel stengelgroenten rood vlees, het smaakt mild en enigszins frambozen.

Rabarber vaak gegeten als een compote of verwerkt tot sap, jam of rhubarb pie.

Avocado bevat 0,4 gram per 100 gram koolhydraten22/22
|

Avocado bevat 0,4 gram per 100 gram koolhydraten

© Subbotina Anna / Shutterstock.com

avocado:
No. 1 op de suiker armste vruchten

100 gram avocado bevat slechts 0,4 gram koolhydraten

rijpen: Als u avocado's kopen, zijn ze meestal nog steeds hard. Rijpe Pas wanneer het omhulsel opbrengsten enigszins druk.

Gebruik vindt de meest voedzame vanwege het hoge vetgehalte gehalte aan vruchten (ja, de avocado is een vrucht of fruit en niet een groente!) Vaak als een dip - van de Fruchtfleischmus guacamole die geschikt is om te dompelen of tortilla's kan maken. Het vlees kan rauw gegeten of licht gezouten als broodbeleg.

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou