Et protein korn du søger hidtil forgæves i supermarkedet til din smag? Så du blander det, men selv: At blande et protein korn

Med et protein korn sted allerede i morgen grundlaget for en sund og især proteinrige start på dagen. Efter alt, der ønsker at opbygge muskler, er klogt med en proteinrig morgenmad. Men selv mens tabe protein korn kan være nyttige, fordi de ofte også indeholder få kulhydrater. 

>>> 4 varianter af en proteinrig morgenmad

Købte protein korn er praktisk og hurtig at tilberede. Men som så ofte lurer i nogle af disse "færdige produkter" Skjult sukker eller sødemidler, aromatiserende additiver & Co andet problem: Blandingerne normalt ikke svarer 100 procent til din smag, og du bekymre sig om det derhjemme, som du har brug for at komme ud for at indsamle de upopulære kokosmel, abrikos stykker eller rosiner besværlige. Og det er ikke kun irriterende, men også spild af penge, fordi gode protein korn er ikke billige. Da du bælle 10 euro og mere på bare et par dage.

gøre protein korn selv - plus opskrift
God idé: Start dagen rig på protein med et protein korn

© Dean Drobot / Shutterstock.com

Det er protein korn gøre sig ikke kun helt enkelt det er meget billigere end at købe en færdig blanding. Du kan også kontakte din hjemmelavede granola være sikker på, at den kun indeholder ingredienser, som du virkelig smage det. Du har også fuld kontrol over protein og kulhydrat indhold. Vi vil fortælle dig, hvordan du kan blande din egen personlige protein korn. 

Hvilke ingredienser er i en god protein korn?

Det første skridt er at skabe det bedst mulige grundlag for din personlige protein korn. Hvem ønsker at sammensætte en sund, høj-protein korn primært bør havregrød falde tilbage på. Hvem spiser glutenfri, kan alternativt boghvede Flakes tage. Begge flager levere mange komplekse kulhydrater, vitaminer, mineraler og kostfibre, og - en all-around god blanding.

Men for atleter, der ønsker et protein korn, som ikke kun er rig på protein, men også samtidig lav Carb, havregryn varianten ikke er egnet. er her sojaflager bedre valg: stillingen, der er højt proteinindhold kombineret med lavt indhold af kulhydrater. De danner ofte grundlag af protein korn fra supermarkedet. Vær opmærksom på kvaliteten af ​​de soja flager og få adgang til de bedste økologiske produkter. Soja er altid at blive kritiseret, fordi den indeholder såkaldte phyto-østrogener. Disse er fytokemikalier, der vil have en negativ effekt på testosteron niveauet hos mænd. Men nu er der også sojaflager, hvor indholdet af fytoøstrogener er blevet stærkt reduceret med en speciel fremstillingsproces (f.eks SOCAS Protein flager). Ideal er en blandet base af havre og sojaflager. At forfine basen og afrunde smagen, er f.eks kvældet amaranth eller quinoa.

>>> Mere end bare grød: 25 polycykliske Havregryn Opskrifter

pimpen protein korn med nødder, frø og kerner

Hvis basen er, er det tid til at fin-tuning, og gælder her: Det kan rent, hvad der smager. Nødder bør ikke mangle i dit protein korn - hvad enten Hasselnødder, cashewnødder eller mandler. Endnu bedre: en blanding af forskellige typer af nødder. Disse giver mange værdifulde umættede fedtsyrer og vegetabilsk protein. Også populære: Hørfrø, hampefrø og chiafrø. De giver ekstra fibre og holder så længe nok. Hertil kommer, pleje Græskar eller solsikkefrø en ekstra dosis af protein og magnesium. Mineralet er især vigtigt for sportsfolk som magnesium spiller en vigtig rolle i vores muskler og deres problemfri drift. Hvis du foretrækker eksotisk, adgang ekstra Kokos flager eller spåner. Fans af chokolade korn pimp din korn med kakao Nibs, Så stykker af rå kakaobønner. Quasi chokolade i sin mest naturlige form.

Protein granola med nødder, frø alfons & Co.
Rosiner eller måske goji bær? Hvilke ingredienser er i dit protein korn kun du kan beslutte

© Igor Palamarchuk / Shutterstock.com

Tørret frugt som et naturligt sødemiddel

Fordi vi ønsker at have hverken sukker og sødestoffer i vores DIY korn, må vi stole på naturlige sødemidler, såsom tørrede frugter. Her er til enhver smag: Uanset tørrede tranebær eller kirsebær, goji eller aronia bær, banan chips, æble, abrikos eller Feigenstückchen eller klassisk rosiner

>>> De Mænds Sundhed redaktører testet: korn i smagstest

For at give dit protein korn ordentlig "krydderier"

Nej, du skal ikke afhente salt eller peber shaker nu! Ikke desto mindre kan findes et par perfekte ingredienser til dit protein korn i din krydderihylde: for eksempel, kanel eller vanilje. Tilpas de to krydderier dit korn, og give ham en varm touch. Kanel er også betragtes som en fedtforbrænder, og øger din fedtforbrænding. Kanel er der allerede fræset i vanille du ikke har hver morgen akavet skrabe frisk peber: Når du arbejder bedst på en vanille-mølle (tilgængelig i bagning ingredienser). Da du allerede er tidspunkter i bagning afdeling farten, kan du lige så godt Tilbage kakao pakke. Med 1 tsk det til din korn forvandlet nemlig i en slik-protein korn.

Som sund kostfibre er virkelig
Stir proteinpulver ind i fedt kvark og klar er dit protein müsli

© bolsher / Shutterstock.com

Tip: protein mælk

Med et lille trick hver kornart konverterer til et protein korn: 30 gram protein pulver (For eksempel chokolade) i 300 ml mælk eller vand (sparer kalorier) opløses og føje til korn. Og allerede proteinindholdet i dine korn er steget med 20 til 30 gram. Du kan røre pulveret i skummetmælk ostemasse. Fortyndes med lidt vand til Quark.

>>> øge proteinindholdet i dine måltider meget let med små tricks

Eksempel opskrift for optimal protein korn

Vi har allerede gjort det klart, hvordan din hjemmelavede protein korn kan se, hvor du kan vælge i henhold til dine præferencer. For dem, der har brug for lidt inspiration eller bare gerne holde fast i opskrifter, har vi sammensat en ideel protein korn her. Beløbene for ingredienserne i overensstemmelse med 5 portioner af protein korn, fordi din korn, bør du blande dem direkte på lager.

Protein rige starte dagen - Her er © tatyana aksenova / Shutterstock.com

Ingredienser til 5 portioner (hver 80 gram)

  • 100 g havregryn
  • 100 g sojaflager
  • 5 TL Hørfrø (25 g)
  • 50 g mandler, hakkede
  • 25 g cashewnødder
  • 50 g kvældet quinoa
  • 5 TL græskarfrø (25 g)
  • 25 g tørrede tranebær

indtaste, ryste, klar alle ingredienserne i en kasse eller Tupperware beholder. De, der ønsker kan øge proteinindholdet ved at reducere havregryn eller helt udelader og i stedet øge mængden af ​​soja flager.

Næringsindhold per portion (80 g): 340 kcal, 18 g protein, 26 g kulhydrater, 18 g fedt.
I øvrigt en spiseforstyrrelser korn i 200 ml mælk podet med 30 gram protein pulver "strakt" var proteinindholdet steg til en imponerende 55 g per portion.

Mere omLille Hjælper i hverdagen, der forbedrer dit protein saldo
Disse 12 protein booster pimp hvert måltid!

Du ønsker at gå glip af dine måltider et ekstra protein-spark? Så få fat i disse 12 små hjælpere

Den store korn test
Hvilke korn er den bedste?

Med en lækker korn du optimalt starte dagen. smager bedst Hvilke korn, har mænd&# 039; s Sundhed for dig ...

15 sunde retter til den lille pung
20 hurtige måltider for lidt penge
6 drikkevarer no-gos før træning
5 drinks at man aldrig skal drikke før en træning
I disse fødevarer sætter en stor del af protein
Disse er de 100 bedste proteinleverandør