Een deel van de potentiële Aphrodisiac uit de natuur zijn gevaarlijk. Wat je doet als het gaat om de beruchte "Spaanse vlieg" & moet voldoen aan Co

yohimbine
die wordt gewonnen uit de bast van de Afrikaanse yohimbe boom yohimbine, wordt in veel afrodisiaca (vernoemd naar de Griekse godin van de liefde Aphrodite) inbegrepen. "Yohimbine is een van de oudste afrodisiaca. De Egyptenaren hebben "gebruikt potentie te vergroten, de uroloog legt Dr. Wolfram Haas van Waldkirch. "Van alle beschikbare in Duitsland afrodisiaca yohimbine is waarschijnlijk het meest effectief is." In een placebo-gecontroleerde studie die werd uitgevoerd aan de Technische Universiteit van München, profiteerde 71 procent van de 83 patiënten met erectiestoornissen uit het nemen van de yohimbine extracten. Het effect is waarschijnlijk te wijten aan verwijding van de bloedvaten en daarmee een betere circulatie van het bekken. Bovendien wordt de zenuwgeleiding verbeterd in de onderste delen van het ruggenmerg geopenbaard. Dit is noodzakelijk voor seksuele stimulatie. Een stemming verlichten effect wordt toegeschreven aan de yohimbine. Maar geen effect zonder bijwerking. En dat kan heel veel in yohimbine zijn. De voorbereidingen met een hoger gehalte yohimbine vereisen een recept.

Bijwerkingen: tremoren, bij overdosering hartkloppingen, hallucinaties, verlies van bewustzijn, verhoogde bloeddruk, slapeloosheid.

Spaanse vlieg
Kantaridin, het ingrediënt van Spaanse vlieg is ontleend aan een grond kever (cantharides) en gebruikt om het verlangen naar eeuwen te verhogen. Echter, de therapeutische index, dat wil zeggen de afstand tussen de effectieve en de schadelijke of dodelijke dosis, is smal in deze afrodisiacum. "De Spaanse Vlieg werd ook gebruikt als vergif voor executies, moorden en andere misdaden gebruikt", waarschuwt Dr. Rätsch. "Door de geschiedenis heen, zijn zeker veel mensen die wilden de sterke invloed op de te genieten van seks, kwamen jammerlijk in de armen van haar minnaar." Vanwege de ernstige bijwerkingen in sommige gevallen de Spaanse vlieg is nu verboden in de westerse landen. Elders (Mexico, Marokko), de delicate afrodisiacum, maar zeker nog steeds gebruikt.

Bijwerkingen: testiculaire ontsteking, ernstige abdominale koliek, brandende mond, braken, bloeden, brandwonden en pijn bij het plassen.

meer overWaarom je moet scannen uw testikels maandelijkse
Waarom je moet scannen uw testikels maandelijkse

Zaadbalkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen tussen de 25 en 45 jaar. Voor de vroegtijdige opsporing moet je regelmatig ...

Er zijn veel natuurlijke seksuele stimulans die minstens zoveel aan je seksleven te stimuleren.
11 natuurlijke seksuele stimulans

Vergeet Viagra: Er zijn veel natuurlijke seksuele stimulans die minstens zoveel aan je seksleven te stimuleren.

Arginine om de groei hormonen die spiergroei te bevorderen vrijgeven
Fungeert het aminozuur L-arginine
Pijn in de testikels: Zoals u correct voorkomende symptomen te interpreteren, en als je dezelfde arts
Dit doe je met pijn in de testikels
Frequent masturbatie leidt tot minder erectieproblemen
36 regels voor een betere erectie