Mueslirepen zijn geen vervanging voor een goede ontbijt, Engels vonden de onderzoekers in een studie. Vanwege de slechte voedingswaarde liever snoep.

Bent u een van die mensen die vaak tijden kan blijken te zijn het ontbijt en schuiven een mueslireep in plaats daarvan? Dan, maar let op: Voedingsdeskundigen waarschuwen begrijpen mueslirepen als een complete voeding. De Engels Voedsel Administration getest 18 bars en geplaatst bij elk één groot deel van de vetten, zoetstoffen of beide strak.

Het slechtste gemiddelde in de studie van Kellogg's Coco Pops-bar met 41 procent suiker en 32 procent vet afgeschakeld en 24 procent verzadigd. Kellogg's Rice Krispie balk bevat 29% verzadigde vetzuren en bestaat uit een derde suiker.

Over het geheel genomen alle 18 ontbijt bars hebben een hoog gehalte aan suiker en derhalve door de onderzoekers het briefje ontvangen "ongezond", De richtlijnen van de Europese dieet Commissie waarin staat namelijk dat gezonde voeding meer dan 30% vet, 10% verzadigd vet en 10% suiker toevoeging niet moet bevatten.

Echter, volgens Helen Giddings, een voedingsdeskundige Kellogg Company, die opgericht en populaire merk producten zijn rijk aan vitaminen en mineralen zoals ijzer en calcium. Bovendien zijn de voedingswaarden zijn binnen de overheid voorgeschreven richtlijnen. Waarin staat namelijk dat 35% van de energie kan worden gemaakt van vetten.

De directeur van de Commissie Food, Dr. maar Tim Lobstein zegt dat het dieet minder rijk aan vet zou moeten zijn en zuckig algemeen. Hoewel deze bars stond in de supermarkt naast gezond ontbijtgranen, maar waren eigenlijk meer kans om snoep, zei de wetenschapper. Speciaal voor kinderen dat is problematisch omdat mueslirepen zijn in de reclame zo goed en kan gevonden worden in vele lunchboxen.

Gesponsorde Sectie Weergave

googletag.cmd.push (functie () {
mps_ss_pos4 = googletag.defineSlot ( '/ 1057534 / MH_SS_POS4'
[[300, 330], [150, 300]], 'ss_pos4) addService (googletag.pubads ()).
(Ss_pos4) googletag.display;
});

googletag.cmd.push (functie () {
mps_ss_pos5 = googletag.defineSlot ( '/ 1057534 / MH_SS_POS5'
[[300, 330], [150, 300]], 'ss_pos5) addService (googletag.pubads ()).
(Ss_pos5) googletag.display;
});

(Function () {
if (typeof window.loadApgc === "onbepaald") {
werpen een nieuw Error ("Praelude ontbreekt!");
}

window.loadApgc (SDM_defsite, SDM_defzone, "5852b25e8f7737e429820495");

if (window.apgc.use === 0) {
SDM_head.registerAd ({Defnet:"4444", Defsite:"menshealth.de_sd", Defzone:"eten", Grootte:"300x250", Adset:"BRSL", Naam:"rechthoek", Display: 0, writeTargetDiv: 1, targetDiv:"div-gpt-ad-rechthoek"});
} Else if (window.apgc.use === 1) {
SDM_defzone ="onbepaald"= Typeof SDM_defzone SDM_defzone!?:"eten", SDM_head.registerAd ({Defnet:"71814604", Defsite:"menshealth.de_rmp", Defzone:"eten", Grootte:"300x250", Adset:"BRSL", Targeting:"buitenlandse = / 4444 / menshealth.de_sd /"+ + SDM_defzone"; Tagname = rechthoek; oldsz = 300x250", Naam:"rechthoek", Display: 0, writeTargetDiv: 1, targetDiv:"div-gpt-ad-rechthoek"});
}
}) ()

GERELATEERDE LINKS

  • Om een ​​spieropbouwende dieet plan te maken
  • het nemen van Creatine voor de spieropbouw zonder bijwerkingen goed
  • De LOGI Werkwijze check
  • Zoals veel calorieën (ver) je dagelijks nodig hebt
  • Fungeert het aminozuur L-arginine

Vanuit ons netwerk

Klik hier!

Winst Spie Leef Je - wees jezelf!
Niet een substituut ontbijt: graanrepen zijn ongezond
De nieuwe herfstcollectie van de baby Bjorn is er - en viert gelijkheid, tolerantie en uniciteit - omdat ...