Haar neus is het uitvoeren van extra rondjes? Dan stok om het snel fit tips voor het maken

Collega hoesten en proestend, en je keel begint te krabben? Aarzel niet lang, maar snel beginnen met tegenmaatregelen! Maak geen vertraging van de ziekte de fout. Hier zijn de beste tips die verkoudheid & Laat snel verdwijnen Co: 

1. Heb ik een verkoudheid of griep?

De kop is levendig, loopneus, kan hoesten zichzelf nauwelijks bevatten - duidelijk, je bent kank. Maar deze symptomen komen overeen met zowel de griep en verkoudheid. Als u wilt snel kwijt te raken, moet je duidelijk maken wat precies je je lichaam martelen. Laat aankondiging van een arts om te zien of virussen of bacteriën zijn de schuld voor uw situatie. Wanneer een bacteriële infectie, kan een antibioticum helpen. Virus contrast kan niet worden geëlimineerd door antibiotica.

2. Welke pijn en huismiddeltjes helpen verlichten verkoudheid symptomen?

Zijn virussen de oorzaak van uw symptomen, dit zijn de beste tips:

  • aspirine:Wetenschappelijk bewezen het effect van acetylsalicylzuur (dosering zie bijsluiter).
  • inademing: Voor het inademen van het invullen van een kom van kamille thee en inhaleer de stoom, een met een handdoek over zijn hoofd, 5 minuten.
  • Breast Wrap: Wikkelen tegen krampachtige hoest gaat als volgt: een blad nat met warm water en aan de borstkas, de oksels wikkeling van de borst. Dan drum wikkel een droge handdoek en tenslotte een wollen doek. Plaats dan een en een half uur naar bed, dagelijks herhalen 1 tot 2 keer.

>>> DIY remedie tegen verkoudheid

3. Welke voedingsmiddelen helpen om zich te ontdoen van een verkoudheid zonder medicatie snel?

  • bèta-caroteen: Zelfs als je geen eetlust, aandacht besteden aan de inname van beta-caroteen, bijvoorbeeld in de vorm van wortelen. De voorloper van vitamine A ondersteunt de immuunfunctie witte bloedcellen.
  • zink: Eet veel voedingsmiddelen met zink. Het sporenelement is in vlees, eieren en noten en verkort aantoonbaar de duur van de verkoudheid door verscheidene dagen. Dan bent u weer zo fit in een mum van tijd als ooit.
  • vitamine CIn vruchten zoals sinaasappels, citroenen of kruisbessen en in alle Brassica (kool, spruitjes, bloemkool), maar ook paprika's is een veel vitamine C die uw immuunsysteem zorgt met veel kracht tegen de verkoudheid virussen.
  • thee: In geval van ziekte moeten veel drinken, optimaal thee. Kamille thee verzacht de pijn in krassend keel, tijm thee kalmeert de slijmvliezen en helpt bij aanhoudende hoest.
  • Chicken Soup: In Chicken Soup van het eiwit stof ingebracht cysteïne in gewone hoeveelheden. Het helpt om de ontsteking te verminderen en vechten tegen virussen.

>>>  Dit zijn de voedingsmiddelen zinkhaltigsten

4. Hoe kan ik te ontdoen van een koude binnen een halve dag?

Ze zijn smerig koud, maar ze moeten op korte termijn weer fit te zijn? Alleen met huismiddeltjes niet lukt. kan helpen-pseudo-efedrine-bevattende geneesmiddelen. Pseudoefedrine vernauwt de slijmvliezen en daardoor verkoudheid symptomen te elimineren. In de apotheek dit geneesmiddel wordt aangeboden in combinatie met aspirine. Je voelt je snel weer fit. Maar let op: je bent niet! Geneesmiddelen die doen alsof men om weer gezond te zijn, verleiden, dat zijn lichaam overbelast en dan is nog zieker. Kinderen, chronisch zieken en ouderen moet daarom achterwege laten en het herstellen van de koude rechts

Geef jezelf gemoedsrust om snel te ontdoen van uw koude
Geef je lichaam rust, je bent je koud te snel los

© wavebreakmedia / Shutterstock.com

5. Hoe kan ik te ontdoen van een koude nacht?

Of u nu 's nachts te ontdoen van een infectie, kunnen we niet beloven. Die kan de snelheid van uw herstel 's nachts enorm, is een kunstmatig-run, lichte koorts. Omdat een verhoogde lichaamstemperatuur doodt het virus in uw bloed - dat is waarom je ook een lichte koorts moeten vechten voor verkoudheid en griep is niet hetzelfde als koortswerende middelen. Tip: Zet jezelf goed bedekt naar bed, drink bezwete vlier, gember of lindebloesem thee en zweet tegen de koude. Door in bed, zonder fysieke inspanning, oververhitting je lichaamswarmte fungeert virus doden als een lichte koorts.

>>>  Knuffelen met griep? U moet weten voor verkoudheid

6. Houd het in een koortsachtige koude oefening?

Wanneer de temperatuur stijgt, moet je thuis blijven - en op te geven sport. nooit negeren dergelijke infecties. "Wanneer een griepvirus door het hele lichaam worden verspreid"Zegt artsen Prang. "Oefen jezelf tijdens het sporten, verhoogt ook de bloedtoevoer naar de hartslag. Vervolgens worden de virussen vaak door het lichaam gepompt bij lage puls." Ze krijgen ook in het hart, wat leidt tot hartkleppen en -muskel kunnen worden beïnvloed. Dat betekent red alert voor uw gezondheid, want een hartspier ontsteking kan leiden tot chronisch hartfalen. Zodra de koorts is verdwenen, kunt u opnieuw beginnen met losse bladen of wiel-eenheden de volgende dag. In de komende dagen kunt u de intensiteit te verhogen tot medium, de uitlopers van een griep of een infectie verdwijnen als dat. Als vuistregel voor het tijdstip waarop de koude afneemt, de nek geldt: Als de symptomen van verkoudheid net boven de keel - keelpijn, loopneus, hoofdpijn - u kunt rijden weer (van uw lichaam en de laatste pathogeen) sport.

>>> Sports ondanks de kou? Die je zeker moet weten

conclusie: Onze tips helpen u te ontdoen van uw koude snel. Het is heel belangrijk om goed te beginnen bij de eerste symptomen van de maatregelen. maar het is best om je lichaam alvast in het begin tegen hoest, verkoudheid en heesheid. Door het wassen van je handen regelmatig, aandacht besteden aan voldoende slaap, weinig stress en een gezond dieet. Gebruik geen suiker, die behalve vitamine C remt, en in het koude seizoen op zinkhoudende voedingsmiddelen. Je immuunsysteem gaat dan in overdrive en je gezond te krijgen door elke koudegolf.

>>>  Om uw immuunsysteem te stimuleren

meer overDe beste huis remedie tegen verkoudheid
10 home remedies voor verkoudheid

Het is koud en nat, wat betekent dat koude weer. Hier zijn 10 natuurlijke strategieën tegen kou zonder harde ...

De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste
De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model