Jack Culcay er en fighter. Men næver af en bokser er værdiløse uden muskler. Vi viser dig de 5 træningspas metoder til fagfolk, som også kommer i uovertruffen formular

Forsigtig, sten-chok! Granit Hårde næver regner ned i akkord på modstanderen, og spørgsmålet er: Er der kun to? Eller 3, 4, endda 5 næver? Dette slag-staccato er specialitet af Jack Culcay: Hele hans krop fungerer, fører an i en blanding af eksplosiv styrke, smidighed og præcision. Senere på året, bokser ønsker at kæmpe for den europæiske mester i letmellemvægt division. At 28-årige har det, der skal, der viser hans ring rekord: 17 kampe, 16 sejre i, herunder 10 af knockout. Gør det arbejde med den europæiske titel til Culcay går ud af sin på hver træning. Vi give sine bedste uddannelse og motivation tips før, som også du fjerne alle modstandere af vejen - og ikke kun i bokseringen.

Metode 1: kort og intens træning frem for lange og weilig Monotoni besejrede Culcay med lethed. Endelig er hans enheder er faktisk intens, men også meget kort. "Mine træning vare aldrig længere end 60 kørende sessioner af 30 minutter. I stedet for lange udholdenhed løber er sprints på programmet, "siger den indfødte i Ecuador. Hans korte træning forebygger mentale fastklemte. Føles Culcay er undertiden afdæmpet, svinder føler, når han træder ind i træningsbanen. Hvad betyder det for dig? grab taske og motion, også selvom du ikke ønsker. Den atmo indsat der i stedet for sikkert.

Metode 2: beskytte sårbarheder wegtrainieren underskud Siden hjælper ingen lucky punch, altid stå fast på det! I boksning, hele kroppen er i aktion, så de ingen underskud måtte have. "Jacks arbejde-outs dækker hele kroppen, men også træne typiske Boxer sårbarheder, såsom de eksterne rotatorer i skuldre og nakke muskler," forklarer Moritz Klatten fra Hamborg (www.champ-performance.de) Culcays atletik træner. Så din anti Skade formel er: lokalisere sårbarheder og målrettet styrke, forbedre kroppens spændinger - måske med hjælp af øvelserne på de følgende sider.

Metode 3: klog anvendelse af konkurrence - og dræbe Culcay modstanderen drager fordel. Stå fast mod hvem han tager næste, kan flyve, svarende til profilen af ​​sin modstander, coaching holdet sparringspartner. Clever, fordi så lærer Culcay at reagere på styrker og udnytte svagheder. også finde dig selv en træning partner: Hvis det er fremad dødløft, du har brug for til at følge trop. De er stærkere på bænkpres? Så sørg for, at det forbliver sådan! Den boksning pro: "En positiv konkurrence er sjovt og skubber dem begge."

Jack Culcay ligger nede ved hver træning til hjulet
Boxer Jack Culcay: "Ofte jeg træne så hårdt, at jeg så lå på jorden og kan ikke komme op"

© Frithjof Ohm & Pretzsch

Metode 4: slappe af også gange, derefter dobbelt svært at komme i gang igen Alle har brug for at regenerere, også en professionel bokser. Så går Culcay hvis tiden tillader det, efter at en vigtig, hård kamp på ferie. Der er afslappet træning i stedet, feasted stedet frafaldes. Nedadrettede: Culcays kropsfedt stiger. Som modgift Coach Klatten foreskriver ham en fedtforbrænding træning, Culcay efter hver ferie hurtigt bringer tilbage på sporet: første barbell squats, derefter lavere greb pull-ups, derefter dødløft og dips. Pro øvelse 10 til 12 gentagelser, efter hver blok i 1 minut efter hver runde 2 minutters hvile. I alt 3 passager er nødvendige, før Culcay vender tilbage til normal træning.

Metode 5: aldrig glemme dine mål Knocked ud - så mange mænd føler efter en nat af drikkevand. Til Culcay men dette er ikke en stimulus, men en unødig omvej på vej til det store mål. "Celebrate mærker eh sjovere, når jeg vinder en kamp," siger den amatør verdensmester fra 2009. Det er derfor, han har det næste mål altid i tankerne koncentrerer ud og drikke en dråbe alkohol. Alternativt program i weekenden: have middag med venner eller og lad det gløde gange spillekonsol. Them er i øjeblikket før ingen kamp? Disciplin à la Culcay betaler, men også for dig. Træk din træningsplan til ende, gå på hver enhed til grænsen! Indtil ringen klokken lyder, holder i hvert fald igennem - og i slutningen, du rive op sine arme.

Komplet bokser Jack Culcays øvre og nedre krop træning
Komplet bokser Jack Culcays øvre og nedre krop træning
14 billeder
© Frithjof Ohm & Pretzsch
Mere omopbygge muskler: 5 uddannelsesstrategier af bokser Jack Culcay
Sport dårligt vejr

Lad os komme ud! Faldet du bør ikke ødelægge den sportslige humør. Tværtimod: Vi afslører hvordan man skal behandle med mudder og ...

Et sæt er nok: høj intensitet træning sparer tid og sætter risikoen for skade på nul
HIT: Hvordan du bygger med høj intensitet træning endda hurtigere muskler

Et sæt er nok: høj intensitet træning sparer tid og sætter risikoen for skader på nul - uden at miste nogen effekt ...

De 20 største handling filmstjerner afsløre deres træning hemmeligheder
De 20 største handling filmstjerner afsløre deres træning hemmeligheder
Muskler fra banken: Selv på en bænk i parken, kan du køre gennem din træning
De bedste øvelser uden udstyr
Hejs Street Workout menneskelige flag!
Således er den mest spektakulære Street workout øvelser arbejde