Het krijgen van wat voedsel fris, koel en heerlijke picknick op het platteland, vertellen we je hier

Wat te pakken?
"Ideaal zijn dingen die je niet per se heel koel"Adviseert auteur Cornelia Schinharl ("picknick"Graefe en Dead Ringers, 8 euro). Classic: pasta salade, fruit, broodjes. Voor dit laatste geldt: eerste plaats en liever salamiplak dan voorheen met dunne Mortadellascheibchen (bum snel) tonen in plaats van roomkaas (bloedingen) harde variëteiten (Parmezaanse kaas, pecorino) nemen. Verfrissend: koude soepen, zoals gazpacho. Blijf weg van bederfelijke als rauw vlees, vis en salades met mayo!

Hoe cool?
Schinharl: "zet ice packs op de avond voor de picknick in de vriezer." Verdeel het peloton in de ochtend onder en tussen de maaltijden. Zorg er altijd voor manden, picknick en koelers in de schaduw. Top: koeler zakken met schouderriem - in de manier waarop je draagt ​​meer (Tip: Familie Koelere Zak, ongeveer 15 euro, www.bagbase.com). in een
Picknick op stromen of rivieren, is het raadzaam om drank te koelen in het water. binden aan de flessen met scheurvaste tape stenen, zodat ze niet weggewassen.

Hoe in te pakken?
Voedseltransport in stabiele doses van metaalplaat of kunststof. "Kijk voor een goed afsluitbare, 'closely-held hoes"Adviseert de auteur. Plaats Soft zoals cake of brood omhoog, zodat het niet te verpletteren. verpakken van sauzen en salades afzonderlijk en alleen te mengen bij de picknick - alleen de salade is helder. Gebruik bestek en glazen gemaakt van stevig plastic (robuust, maar niet zwaar). Vrijwel mes vork lepel combinaties (ongeveer Light my fire spork, vanaf 5 euro, www.globetrotter.de).

meer overDe gezondste voedingsmiddelen voor mannen
Deze 50 voedingsmiddelen slank, mooi, slim en sterk

Welke voedingsmiddelen maken mannen slanker en beter uit, gezonder, slimmer, jonger, wat meer? We hebben 50 ...

Citrusvruchten in koud water zijn heerlijk dorstlesser
Dorstlesser met smaak

De temperaturen brengen zweet? Hier vindt u proeverij drank met smaak vinden

De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen
Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste
De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend