Vrouwen houden mannen met een zeer mannelijke gelaatstrekken voor ontrouwe

Mannen met vierkante kaken en onderscheidende gelaatstrekken zijn in one-night stands, ook al succesvol, maar hebben een slechte hand op het altaar. Omdat vrouwen veronderstellen dat zij ontrouw zijn en gevoelig voor ontrouw, een Engels onderzoek.

Als het gaat om langere relaties, worden de vrouwen aan de andere kant op zoek naar partners met fijnere gelaatstrekken, volle lippen en licht gebogen wenkbrauwen - dat een vrouwelijke uitstraling.

Onderzoekers van Durham en St Andrews Universiteiten plaatste de vrouwelijke proefpersonen voor de beelden van mannen wier gelaatstrekken, variërend van hard naar zacht. De mannelijke deelnemers werden gewijzigd foto's van vrouwen. Het bleek dat zowel mannen als vrouwen voor de lange termijn relaties met partners de voorkeur aan vrouwelijke gelaatstrekken.

"In het besef dat macho look is voor vrouwen niet voor de gezondheid en de bescherming tegen ziekten later laat de antwoorden." Hij zei David Perrett van Andrews University. Vooral de ondervraagde vrouwen het uitzenden van warmte, loyaliteit en de mogelijkheid om kinderopvang was belangrijk.

meer overPartnerkeuze: Angular kin? Ja, maar slechts voor één nacht!
Zo cultiveren en sla uw relatie

Een goede relatie en partnerschap is er niet zomaar. Om alle crises te overwinnen en vind het geluk samen

Hier en daar een drankje moeten de geesten van je geliefde te tillen snel
Vier zonder spanningsverhouding

Het festival is geweldig, ook uw stemming. Alleen Mausi klaagt. Je hebt zeker genegeerd een amuse-regel