Selv raske mænd har nu og da underlige erfaringer med deres penis. Her dets særegenheder og hvordan man opfører sig, når han, hvad der sker.

Hver penis er unik - finde sin ejer. Men alle har - penis - hans personlige særheder, som han til gengæld deler med mange andre. De fleste mænd, er sammenligningen mangler. "Mange ved ikke, hvad den normale penis er," siger Hamborg urolog Hartmut Porst professor. Det kan ændre sig. Uanset om dine drypper, lækager eller under forspil bumser - vi klar på de typiske penis særheder. Selvfølgelig, når det er svært uden grund eller sætter sig fast under sex.

Ikke kun det brændstof dyse på tankstationen drypper: Mange peniser stadig tabe et par dråber urin efter de rent faktisk var blevet gjort. Gæld er lukkemusklen i urinrøret, hvilket er omkring otte centimeter fra spidsen af ​​penis. Og at der i disse otte centimeter, de irriterende dråber indsamler. Derfor: Mælk urinrøret. Skub lige efter tisse med fingeren på undersiden af ​​din penis, så glide langs til spidsen af ​​penis. En undersøgelse offentliggjort i British Journal of Urology undersøgelse viser, at malkningen forhindrede næsten 30 procent af dryp. Hvis regnen rislende på, det er normalt et tegn på en begyndende prostata sygdom.

Hvor længe min penis skal være?

Nu gange almindelig tekst! Fra hvad penis længde, du har virkelig bekymre dig? Svaret er i videoen

Hvor længe min penis skal være?
Hvor længe min penis skal være?