Vi spurgte i en online-undersøgelse (både på WomensHealth.de og MensHealth.de) vores brugere, hvad de mener om venskaber mellem mænd og kvinder. Den første lektion: For mænd er en slags "Venskab med fordele" ikke så langt ude ...

I denne artikel:
 • sande venner
 • Forholdet til bedste ven
 • Sex med din bedste ven
 • Hvad betyder din bedste ven om dig?
 • Venskab eller kærlighed?
 • 3 Kvinders problemer
 • 1 mand, 2 kvinder, mange problemer
 • Fra sidekick til sexobjekt

sande venner

at have nogen, der kan give os mændenes verden erklære som rigtig insider og betragtes alle vores kvinders problemer fra den dejligt naive perspektiv om en mand - det lyder næsten for godt til at være sandt. Men 87 procent af de adspurgte kvinder er sikre på, at sex venskaber virkelig ikke noget. Mere end halvdelen har at have noget som dette: en bedste ven. Blandt mænd, der blev undersøgt i parallel, er der så mange som 80 procent, der sætter pris på en kvinde som en kammerat ved siden af ​​hende. I dette tilfælde den stereotype, at bedste venner er altid ex-partner betyder ikke noget, fordi kun 11 procent af mænd og kvinder siges at have været kærester før venskab.

share hemmeligheder

Også hvordan intimt kan være sådan et venskab, at have mænd og kvinder, ser det ud til, er enige. Næsten 80 procent af de adspurgte af begge køn kan dele hemmeligheder med hendes bedste ven eller din bedste ven, hvoraf den respektive partner kender ingenting. at tale om forhold, som ikke er et problem. 84 procent af mænd og kvinder finder det helt fint - men venner er, trods alt, som man kunne tro.

Venner - med fordele?

For så vidt angår det lyder alle meget harmonisk. Det kan virke så glat var det ikke for spørgsmålet om - du gættede det - sex. Men her kan vi vaske vores hænder på kvinder, fordi: bebrejde mændene. Mens der i undersøgelsen af ​​kvinder i spørgsmål "Kan du forestille dig at have sex med din bedste ven?", 73 procent god rædsel "Nej!" klikkede, det var lige modsat for mænd. 72 procent kunne forestille sig sex med din bedste ven. Og endnu, kan du ånde let. Måske spiller han hemmeligt, undertiden med ideen dig at gå til vaskeriet, men ifølge undersøgelsens resultater, er det sædvanligvis forbliver på den blotte anmodning. Kun 19 procent af kvinderne havde nogensinde sex med den bedste ven, lige under det er blandt mænd: kun 18 procent.

To haner i kurven

Men hvad hvis der er en partner i tillæg til den bedste ven i dit liv? Er der jalousi ikke forprogrammeret det samme? Turf krige er sandsynligvis mere af en sjældenhed. et flertal på 30 procent af de tildelte kvinder erklærede, at partneren ikke var jaloux på din bedste ven. Skal han ikke være, fordi kun 15 procent af kvinderne faktisk er faldet, ifølge vores undersøgelse har været til hendes bedste ven og på mindre end en fjerdedel af alle respondenter mate for forholdet stress har forårsaget. Hvor skal nu være den loyalitet præcis om det, men de adspurgte var ikke helt sikker. ville tage stilling til spørgsmålet, for hvem kvinde kammerat eller partner, der var ikke noget klart svar. Den lille flertal vælger partneren, 32 procent skuldertræk trodsigt sine skuldre og sige, "Ingen af ​​dem."

Disse fem regler at følge, når du rejser med din bedste ven

at gå ud med en kvinde kræver anderledes adfærd end en drenge aften i byen. 

 1. Bodyguard regel: Hvis du ser situationen
  Det ville aldrig ske i en mandlig kammerat: De var kun kortvarigt væk, selv din ledsager er under belejring - fra en skørtejæger, der skinner kun af hans guldkæde. "Før du vippe din Superman kappe, se på, om damen regulerer alene"Siger Berlin par og sexolog Berit Brockhausen (www.desafinado.de). "Nogen gør noget, hurtigt uden stemmeret kvinder." Og skrumpe dit ego, fordi: "Nogle mænd ikke bare beskytte kvinder, men også forsvare deres territorium." Husk også: Dette her er ikke din græstørv.
 2. Flirt regel: Træk snor, når det gnister
  Før du er ude igen alene i en bar i og for to. Nu er situationen omvendt: Den fyr med de funklende juveler er i din bedste ven, men virkelig god - en kædereaktion, så at sige. Brockhausen: "Arranger på forhånd en retræte-kode, som du forstår begge. Det kan ellers være meget krænkende, hvis du pludselig får lidt opmærksomhed." 
 3. Tællere Regel: Bestil to seje blondine
  Forskere ved Mount Sinai School of Medicine i New York fandt, at vin og cognac gør kvinder hurtigere end mænd beruset. Med øl, de kan holde det. Hvis du ikke vil have den godt kun herumkichert fjollet efter to cocktails, bør du stole på Pils. Men også for ikke at udløse alt for ofte - kvinder sove værre efter en drikke Bout, og du vil have hende sikkert, men reservedele.
 4. Dans regel: polering dansegulvet
  Når du har indtastet et dansegulv sidste gang det skete kun, fordi man ønskede at forkorte vejen til baren. Mænd ofte stå der, skal du trykke dine fødder, snap fingrene, nikke dit hoved. Blandt fyre, der er okay, i bedste ven for lidt - en masse kvinder ønsker at danse.
  Dette har fordele for dig:
  1. Mens danse du kan komme tæt på at lære af hende (snarere uønsket fra fyre).
  2. Sving dine hofter, du vågner mere interesse fra andre damer.
 5. Betaling Regel: Alle betaler ud af lommen
  Blandt mænd er det almindeligt at skiftes til at kaste runder. "Du kan også holde op med din bedste ven, så"Siger Brockhausen. De er af den gamle skole, invitere kvinder generelt? Så dog være sikker på, at det er ganske damen. Protesterede voldsomt, lad sætte din tegnebog - uden at føle sig skyldig.

Platoniske venskab forhold med bedste ven

Kan mænd og kvinder være venner? Sikre, at de kan - er bare ikke altid så let. I tredje del af vores kvinders serie vil vi fortælle dig, hvad du skal overveje, når din bedste ven er mere attraktiv end du-

at føre et rent platonisk forhold er ofte vanskeligere end forventet. Der er fyre, der er fast overbevist om, at venskabet mellem to kvinder er bare en sammensværgelse mod en tredjedel. Eller i bedste fald en ikke-angrebspagt. Der er kun fyre oprigtige kammeratskab? Nej - som en del af en online-undersøgelse af MensHealth.de erklærede omkring 80 procent af mændene, at de har en bedste ven. Den platonisk venskab mellem en mand og kvinde bliver spurgt igen og igen på prøve. 

Følelsesmæssig kaos: sex med din bedste ven vs. forelsket i din bedste ven?

Sex med din bedste ven ofte fører til følelsesmæssig kaos

"Jeg havde en bedste ven køn. Nu er vi i et samspil af følelser. Hvordan skal vi opføre?"

I et venskab mellem mand og kvinde sex kommer i mange tilfælde før eller senere kommer i spil. Mens at have sex med din bedste ven er ikke reglen, men er ret almindeligt. Heike Horne, forsker ved Pro Familia i Kassel, anbefaler: "Du bør finde ud af, hvad der føles bedre. Prøv en dag, som det ville være, hvis du var begge sammen. Og den næste, hvis du kun kan være gode venner."

>>> For at undslippe Friend Zone

Også overveje, hvorfor du har sovet sammen - og hvad det betyder for dig. Det ville være godt, hvis du så have begge enige i din beslutning. men ikke chikanere din kæreste. "Accepter det nødvendigvis, når de beslutter endnu anderledes end dig selv."

Venskaber: Hvad betyder denne kvinde om dig?

Alleswisserin: For en hel del kvinder Mænd er som en åben (dagligt) bog - © Enver Hirsch

Din buddy-kæreste ved mere om dig, end din kærlighed? Du bør gøre, hvis dine hemmeligheder (ved et uheld), der kommer frem i lyset

acceptere

Vi gør det kort: Du kan ikke gøre noget uden at gøre det ulovligt. Men glemmer selv forræderen - nu handler det om dit forhold.

forberede

Vær forberedt, sørg for at det kunne være snavset. Særligt sarte: "Er en løgn afdækket, hvilket betyder dobbelt forræderi mod partneren: første, på grund af løgn, og for det andet fordi en anden kvinde blev indviet"Siger ekspert Brockhausen.

angreb

Er demaskering overhængende, bør du gå i offensiven. Det er bedre, hvis din partner lærer historien om dig og ikke andre af.

forklare

Din kæreste vil vide, hvorfor du fortalte hende, før noget. Var du bange for, at dit forhold er brudt, når hun finder den? Så fortælle hende det Brockhausen .: "Er du så. Alt andet betyder bare mere tab af tillid."

Venskaber: venskab eller kærlighed?

Venskab eller kærlighed

Er din bedste ven for en kærlighedsaffære nogensinde pågældende? - © Sivilla / Shutterstock.com

Funklende øjne, utilsigtet presser - unikke karakter: Hun har forelsket sig i dig. Så du skal reagere:

 1. Før reoler deres hjerner, bør du spørge dig selv et afgørende spørgsmål: Hvis din bedste ven til en kærlighedsaffære nogensinde pågældende? Hvis det er tilfældet, skal du svare på deres signaler kun i overensstemmelse med - du får sikkert gå, ikke? "Er et forhold, men utænkeligt, du skal blot opføre sig konsekvent som altid, ligesom en bedste ven"Rådgiver Brockhausen. Hvad betyder det? Læs det følgende afsnit.
 2. Ignorer eventuelle forelskelse signaler, der udgår fra hende. Eksperten: "Faktisk bør du ikke spørge, om hun kunne være forelsket." Fokus på hvad der er vigtigt: dit venskab.
 3. Er din bedste ven forstod ikke din besked, er det sandsynligt at komme ud. Dette er en delikat øjeblik! Reager på omkring med disse sætninger: "Du er for vigtigt for mig som en ven." eller: "Jeg er bange for at miste vores venskab, hvis vi undlader som et par." eller: "Jeg ønsker blot at overlade alt som det er."
 4. Sandsynligvis din Kumpanin vil blive skuffet og tage tid. For at du skal forstå. "Måske hun vælger at afslutte venskab"Siger eksperten. Men du kan hjælpe med at sikre, at det er ikke så langt: Spørg nu og da for at se, hvis de ikke er i humør til at gøre noget med dig.

Venskaber: 3 kvindernes problemer

Min ex vil have mig tilbage

Hit: ikke gældende for Ex - © Enver Hirsch

... og hvordan du kan stå ved din bedste ven i disse ubehagelige situationer - og har brug for!

"Min ex vil have mig tilbage"

De spil du har x gange deltaget: sammen, hver for sig, sammen igen adskilt. Stop det! Gør det klart for hende, at hun gør en tåbe, at der må have været en årsag allerede for første separation. Hvem ellers skulle åbne deres øjne? Om hendes ex?

"Min dato stod mig op"

Alt står og forlade! Kør ud og træde i stedet for denne idiot i restauranten. Spare hende forlegenhed for at sidde alene. Vises den fyr stadig på, vil han se, at det har konsekvenser, hvis du kan vente en klasse kvinde (at hendes makker er "kun" man må han ikke behøver at være på næsen uafgjort).

"Min kæreste snydt på mig"

Det klør dig i dine hænder? Nå, din skulder at græde ud ved for kæreste er i dette øjeblik (og i hvert fald) vigtigere end din knytnæve i ansigtet af svindleren. Bare gøre noget, der var nok ikke sætte dig i vuggen, men nu er yderst vigtigt: lyt.

Venskaber: 1 mand, 2 kvinder, mange problemer

Syndebuk: Han har for lidt tid - i det mindste finde sin kone - © Enver Hirsch

En bedste ven kan være godt for et forhold, eller skade hende. Et venskab forskere give dig gode råd. God kammerat: Dr. Wolfgang Krüger ("Sådan vinder venner for livet"Herder til 10 euro). En kort interview med psykologen.

Kan en mand være venner med en kvinde? Sure. Men når kvinden har noget, der irriterer manden seksuelt, kan der være problemer. så fordi en erotisk spænding opstår der vækker den mandlige jagtinstinkt.

Betyder det, at du ønsker at gå i seng med Kumpanin? Præcis. Ofte nok en nat, og det venskab er væk. De fleste kvinder vil have et forhold dengang. Hvis denne anmodning ikke er opfyldt, er de meget ondt.

Lad os tale om fordelene ved venskab. Partnerskabsaftaler problemer kan tale bedre med en kvinde end med en mand. Hertil kommer, at kvinder er bedre til at betale andre mennesker anerkendelse. Mænd udvise hinanden ofte som rivaler.

Er det et problem, hvis der er en partner? Både ja og nej. Det kører ofte i forholdet bedre, hvis han har en bedste ven - forudsat, at partneren er ikke jaloux. Det sker ofte, at den bedste ven kender manden længere - så hun har et forspring, den urolige partner.

Hvordan kan du tage hende denne jalousi? Begge kvinder bør lære dem at kende, helst i det offentlige. Der skal manden være klart synligt, hvem der er hans partner. Det giver sikkerhed og tager hende så i bedste fald, at jalousi.

Venskaber: Fra sidekick til sexobjekt

Ofte mænd kan forestille med din bedste ven mere end bare at drikke kaffe - © Shutterstock

En online-undersøgelse om MensHealth.de forrådt, hvordan mænd er i hendes bedste ven:

 • 80% ...siger, at de en bedste ven har
 • 27% ...tror kun fyre virkelige venner kan være
 • 11% ...var før Friendship elskere
 • 17% ...var nogensinde sammen i ferie
 • 23% ...siger, at deres partner er jaloux den bedste ven
 • 40% ...beslutte til din bedste ven, hvis partneren de træffe et valg
 • 79% ...kunne med kæreste hemmeligheder aktie, hvoraf partneren ikke ved
 • 84% ...finder det okay med det Kumpanin på forholdet at tale
 • 32% ...nogensinde har været til hendes bedste ven kælen
 • 72% ...af de adspurgte kan køn forestille sig med din bedste ven
 • 18% ...nogensinde havde set en One-night stand med din bedste ven

Mere omDen multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste

Fedtet vil smelte og hurtigt? Vi viser dig 5 øvelser, som du i mindre end en fjerdedel af en time ...

Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model
hvorefter kvinder ikke ønsker at blive spurgt seks seksuelle positioner,
Efter disse seks sex positioner kvinder ikke ønsker at blive spurgt