Du har stadig spiser brød til morgenmad? Så bør du hurtigt flytte til havregryn. Her er seks pokkers gode grunde til, at havre er regelmæssigt på din kost

1. Havregryn slank

100 Gamm havregryn har 353 kalorier - så de ikke bare hører til de kalorielette fødevarer. Ikke desto mindre er de effektivt bidrage til at forblive permanent slanke: Takket være dens høje indhold af sunde, umættede fedtsyrer og dens høje magnesium indhold, de fremmer fedtforbrænding. 

>>> Fat Burner: Top fødevarer til at tabe sig

Havregryn kan nydes varm eller kold som grød2/7
|

Havregryn kan nydes varm eller kold som grød

© Seregam / Shutterstock.com

2. Længe nok tak havregryn

På grund af de langkædede kulhydrater og kostfibre indeholdt Halferflocken sidste fulde. Cravings er efter et måltid havregryn derfor ikke længere et problem. 

>>> bliver sulten? Der er 25-core havregryn opskrifter

Havregryn indeholder en masse vitaminer og mineraler3/7
|

Havregryn indeholder en masse vitaminer og mineraler

© Yulia von Eisenstein / Shutterstock.com

3. Sporting opnå topydelse med havregryn

Havregryn er fremragende kilder til energi. Spis dem to til tre timer før konkurrencer, de giver energi uden ende. Det hele korn produkt indeholder den vigtige for atleter fiber, kvalitet proteiner, stofskifte understøtter B-vitaminer og mineraler i overflod. Derudover denne magt kombination til et stærkt immunforsvar og en optimalt reguleret blodsukker giver.

i Komibination med mælkeprotein af havregryn er endnu højere kvalitet4/7
|

i Komibination med mælkeprotein af havregryn er endnu højere kvalitet

© Vladislav Nosick / Shutterstock.com

4. Anvendelse havregryn som en vegetabilsk proteinkilde

Havregryn er også en god kilde til vegetabilsk protein: En servering af havregryn (50 g) indeholder 7,5 gram protein. Komibinieren forskellige proteinkilder med hinanden - så for eksempel Havregryn med mælk, yoghurt eller hytteost - så den biologiske værdi øges. Dette betyder, at protein er af høj kvalitet og kan bedre omdannes af kroppen til kroppen protein. 

Havregryn også smoothies kan forberede5/7
|

Havregryn også smoothies kan forberede

© Vorontsova Anastasiia / Shutterstock.com

Grain Power: Havregryn:
5. Se godt med havregryn

Sundt hår, klar hud og stærke negle: Da havre er rige på B-vitaminer og sporstoffer såsom kobber, mangan og zink, kan du allerede dømt til morgenmad gøre meget for dit udseende. Allerede 40 gram havregryn om dagen dækker også 90 procent af det daglige behov for mangan og 20 procent af din daglige behov for kobber og zink.

Kogt havregryn er mere fordøjeligt6/7
|

Kogt havregryn er mere fordøjeligt

© Elena Elisseeva / Shutterstock.com

6. Oatmeal mod gastrointestinale gener

I naturopati havregryn er et gennemprøvet værktøj i gastrointestinale klager. Den ufordøjelige fibre form på mave- og tarmslimhinden, et beskyttende lag og derved bevare den sure mavesaft af slimhinden væk. Regelmæssig indtagelse forhindrer gastrointestinale klager inden længe, ​​for akutte klager hjælper en grød (kogt i vand eller mælk, ifølge smage til med salt og / eller lidt sukker let krydret) til at stimulere fordøjelsessystemet igen.

Dette gør havregryn som sundt

Dr. Biceps i videoen:
Dette gør havregryn som sundt

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig