Hulp van een blikje - een spray kan helpen mannen om niet te vroeg te komen

Veel mannen hebben te vroeg tijdens de seks het probleem te komen. Een recent geteste medicijn kan hen helpen indien mogelijk: de TEMPE spray (Topical eutectisch mengsel voor voortijdige ejaculatie) bevat twee soorten verdovende middelen en vertraging ejaculatie met een gemiddelde van vijf keer, volgens een studie in het februari nummer van het Britse tijdschrift Urologie "BJU International" toont.

Britse en Nederlandse onderzoekers hadden het getest op mannen tussen de leeftijden van 18 en 75 voor een aantal weken spray. Resultaat: De onderwerpen, de gemiddelde ejaculatie vertraging van ongeveer vier minuten. De meerderheid onderbroken de spray ook. Ongeveer 80 procent vond het makkelijk te gebruiken en weinig klaagde over een brandend of gevoelloosheid in de penis. Bij mannen, andere experimentele groep behandeld met placebo, de vertraagde ejaculatie minstens 40 seconden.

Tot nu toe was er een gebrek aan de juiste medicijnen, zei Dr. fabriceert Michael Wyllie van Plethora Solutions Ltd, de TEMPE. De spray is verkrijgbaar in deze vorm op het moment niet te kopen. Echter, hebben soortgelijke, lidocaine sprays al lang op de markt in Duitsland, evenals talrijke crèmes.

Vind meer tips, trucs en informatie over het onderwerp "premature ejaculatie",

meer overEr zijn veel natuurlijke seksuele stimulans die minstens zoveel aan je seksleven te stimuleren.
11 natuurlijke seksuele stimulans

Vergeet Viagra: Er zijn veel natuurlijke seksuele stimulans die minstens zoveel aan je seksleven te stimuleren.

Erotische Gallery Slow Sex: Nou, je tijd traag!
Maak Slow down - in bed

Mannen, het vaak niet snel genoeg kan gaan - de carrièreladder, achter het stuur of in bed. Seksueel, het is de moeite waard ...

Snelle hulp tegen vroegtijdige zaadlozing
Dit geeft u meer plezier tijdens de seks
Solo Sex maakt je gezond en helpt stress te verlichten
Is masturbatie gezond of schadelijk?
Frequent masturbatie leidt tot minder erectieproblemen
36 regels voor een betere erectie