"Doe je het voor mij met zijn tong, schat?" Graag. Alleen jij bent in dit gebied tot nu toe absoluut - goed - unbeleckt. Wat te doen? Deze cunnilingus technieken elke vrouw wild. Schande? Uitgesloten!

De eerste (voorlopig) clit clit 

Hier is hoe: Uw partner op zijn rug ligt. Maar in plaats van de gebruikelijke verspreiding van de benen, waardoor ze gesloten. Nu kun je alleen bereiken met je tong de clitoris.

Bijzonderheid: De positie is in het bijzonder geschikt voor onzekere vrouwen die cunnilingus is nog steeds een beetje raar. En het is een soort van een start voor alles wat hier zal volgen.

Het pad naar een orgasme: ...via stimulatie van de clitoris, zoveel is altijd duidelijk. Maar eerst moet je om er te komen. Vrouwen die het moeilijk vinden om los te laten tijdens orale seks zijn niet weg van de lever te bevrijden "Fuck you!" noemen. En vanwege dat je begint aan de andere centrum van hun verlangen: het hoofd. Kiss van boven naar beneden, langzaam en voorzichtig. En laat de borsten niet de buik en het schaambeen alsof testzone zo te zeggen. De rest volgt dan automatisch.

2) Querulatio

Hier is hoe: Uw partner op zijn rug ligt, liggen schuin tegenover haar, je hoofd wijzend naar het einde van het bed. Dus je gezicht eindigt andersom dan normaal op hun genitaliën, neus naar beneden. Pak met een arm om haar middel en in de buurt van haar rijkdom met de hand van onderaf. Van daaruit trek je genieten van de schaamlippen uit elkaar, ze kussen. En likken. En suck it.

Bijzonderheid: U kunt ontspannen uw nekspieren. U zult ook moeten hun meer fysiek contact dan in de meeste andere cunnilingus posities - en waarderen veel vrouwen. Resultaat: je kunt liever wilder. En als het zover is, is nog steeds te wachten, omdat uw penis ...

Het pad naar een orgasme: Hier is de beste techniek een neerwaartse over de clitoris tong beweging die kan ook zeer touch-gevoelige vrouwen. Variëren met een opwaartse beweging, waarbij de zachte onderkant van de tong is gebruikt. Als je tong voortijdig vermoeid halt toe te roepen aan de kant helpt.

3. Dubbelklik gemoppelt

Hier is hoe: Benader uw partner van onderen. Ze zet een been over één van je schouders, terwijl de andere blijft plat op het bed, onder je schouder of je arm. Je moet een beetje, zodat de heup iets op je schouder wordt opgetild te schakelen. U kunt een hand onder het dijbeen, om hen te helpen in deze positie.

Bijzonderheid: De ligging is ideaal voor vrouwen van wie de clitoris de ene kant is gevoeliger dan de andere. Ja, er is.

Het pad naar een orgasme: Omdat een heup wordt verhoogd, kan het je tong play ondersteunen en gemakkelijker uit te voeren om de gevoelige punten met hun eigen bewegingen (is in ieder geval tijd tot tijd meewerkt).

4. Achtergrond Default reset met een prachtig uitzicht 

Hier is hoe: Uw vrouw, gehurkt op handen en voeten, het hoofd naar beneden. Zij benaderen haar van achteren.

Bijzonderheid: Allereerst is er het prachtige uitzicht. En het is gewoon iets verstoren. U moet geen benen optillen, geen heupen steun, moet je jezelf gewoon een beetje comfortabeler te maken - voor een fancy orgaan dat kan verder niet meer geopend. Zeker niet als je zoetheid te steil strekt haar kont in de lucht.

Het pad naar een orgasme: ... is kort. U kunt zuigen op de schaamlippen, likken van de clitoris, doordringende met zijn tong in het - en wie slim positioneerde zich, komt met zijn handen tot aan haar borsten te benaderen.

5. Floating Butterfly

Hier is hoe: Je ligt op je rug, knielt ze rechtop over je heen, leunt het bovenlichaam tegen de muur, het belangrijkste punt precies boven je.

Bijzonderheid: Als het is gewoon voor de climax, kan ze de snelheid en de intensiteit te controleren, waardoor de hoek van haar bekken te veranderen, zodat je beter kunt benaderen dienen hun persoonlijke hotspots.

Het pad naar een orgasme: Het geeft de commando's. Volg dus niet toen ze tilt haar bekken, probeer je niet te plaatsen dan wel het uit de doelzone heeft verwijderd te bereiken - er is zeker een reden voor is. Focus op wat is binnen handbereik, tong beweging naar boven.

6. kniebuiging Knight

Hier is hoe: Uw partner zit op een stoel, zijn zijn benen te spreiden. Zitten aan de voorkant ervan.

Bijzonderheid: Alles wat je wilt bereiken, aan u worden gebracht op ooghoogte. Afhankelijk van de verspreiding, de vagina opent soms meer en soms minder.

Het pad naar een orgasme: ... via een klassieke rechts-links slip van de tong. En omdat je je handen vrij, een aantal extra's zijn er: het strelen van de borsten, penetratie met je vingers, het trekken van de schaamlippen, biceps krullen ...

7a. onder & Over het - Versie 2

Hier is hoe: Haar minnaar ligt op zijn rug, zijn benen over je schouders. U bent op zijn buik voor haar; waar uw gezicht is, weet je. Als een kussen onder je kont en een glijbaan onder de borst, is de dame is niet een stijve nek.

Bijzonderheid: Vrouwen die graag de opwaartse beweging in Licking te benadrukken, zal ook deze positie veel. Vooral, omdat de top, dus het ruwere deel van de tong, dragen meer aan hun opwinding.

Het pad naar een orgasme: Schuif je hand huid van schaamte een beetje omhoog. Aldus is de fundamentele spanning toeneemt tot de clitoris. En dat verhoogt het effect van je tong spel.

7b. onder & Over het - Versie 2

Hier is hoe: Dezelfde positie als versie 1. Maar deze keer de partner trekt een been up benadering van haar borst. Je hebt aan de stok met de ene hand het al snel, namelijk wanneer ze begint te kronkelen van genot.

bijzonderheid In deze positie komt de gehele buik, waaronder de vagina verder omhoog. Dit heeft een aantal voordelen:

  1. Het verlicht je nek.
  2. Je hebt een prachtig uitzicht.
  3. U kunt een duik nemen in het met het hele gezicht erin.
  4. Richt de schoot van een vrouw kan niet stimuleren.

Het pad naar een orgasme: Gravity helpt: Het verzamelt voortdurend vocht in je mond. Je zou het moeten gebruiken om het lek-terrein altijd leuk soepel te houden - dan raakt je partner een orgasme.

Erotische Gallery: erogene zones van de vrouw
Erotische Gallery: erogene zones van de vrouw
17 foto's
© Nina Buday / Shutterstock.com
meer overZullen ze of zullen ze niet? Maak haar orale seks lekker
Zo werkt de perfecte orale seks

Kunt u het Frans? hoe u uw partner tijdens orale seks voldoen perfectioneren een gids

volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd

U kunt gymnastiek helft van de Kamasutra doen? Gefeliciteerd! In de praktijk is het jammer genoeg weinig helpt dat, want volgens ...

De staking tijdens de seks
Deze dingen doen vrouwen na de seks - en je hebt geen idee
Onze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dag
Dit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen
De vrouwelijke ejaculatie is taboe en mythe
Vrouwelijke ejaculatie: Hoe vrouwen ejaculeren te brengen