Under Beard trend igen, stadig populær untenrum det frie område. Mænd med Kønsbehåring betragtes ren og sexet. Find ud af, hvilke metoder og styling er tilgængelige, og hvordan man kan forhindre hudirritationer

I denne artikel:
  • Mænd bør barbere det genitale område overhovedet?
  • For at forberede sig til barbering
  • 6 trin til en perfekt barberet
  • Hvilke metoder er der
  • Hvilke stylings er muligt?
  • Hvad hjælper mod hudirritation?

Mænd bør barbere det genitale område overhovedet?

Ifølge en undersøgelse fra universitetet i Leipzig, 88 procent af kvinderne og 67 procent af mændene trimme deres kønsbehåring regelmæssigt. Men hvorfor? Faktum er, din evolutionær forstand har mistet forlænger håret af vores kønsdele. Det er et levn fra fortiden ligesom appendix eller visdomstænder.

Oprindeligt pubeshår tjente som et synligt tegn på seksuel modenhed, dufte fordelt (feromoner) fra de omkringliggende kirtel at signalere vilje til at parre sig og beskyttede de private dele mod patogener. Men forbedres ved vores personlige hygiejne og iført tøj kønsbehåring har mistet deres job i dag i vid udstrækning. Så der er i princippet ingen indvendinger mod en barberet. For mange mænd og kvinder, barbering pubeshår er nu en så selvindlysende for den daglige pleje, såsom brusebad og vaske hår - den nøgne intime zone er blevet specielt i yngre et massefænomen.

Forskere ved universitetet i Leipzig retfærdiggøre denne udvikling med nøgenhed i medierne, tendensen med stram badetøj og den generelle stigning i accepten af ​​pornofilm og deres iscenesættelse af den intime zone. Berømtheder som model Mirja Du Mont bekender offentligt at rydde-skæring og mønt sætninger som: "Jo kortere hæk, jo større hus." Det betyder: En barberet genitale område kan gøre penis ser større. Men enhver, der opfanger barberkniv, også vide om farerne ved barberet beslutning: Når du fjerner pubeshår små skader kan forekomme, der kan åbnes patogener sluserne. Dette kan resultere i smertefulde kønsvorter på penis, urinrøret eller anus, det værste spredt over hele det genitale område.

>>> Fra stål til vilde: De mest intime haircuts kvinder

Hvordan forbereder den første Pubic hår?

"I princippet betyder det ikke gøre den store forskel, hvis du ønsker at slippe af med skægget eller kønsbehåring. Som forberedelse har du god hud og hår gennemblødt med barberskum. kan forkorte første gang den lange kønsbehåring med en saks før, "siger Frank Schäfer, frisør og tidligere kønsbehåring frisør, Haarschneiderei Berlin. Så gå med en barberkniv omhyggeligt for at arbejde, siger Schäfer. Den sikreste er spærret klinger. Den eneste forskel: Brug ikke aftershave eller lignende - det ville brænde ligesom helvede! Derimod en fed creme har beroligende virkning.

I den første barberede mindste nedskæringer og bumser er vejen uundgåelig. Efter den tredje eller fjerde gang, huden, men vant til det og alt kører problemfrit. I begyndelsen skal du pubeshår ikke mere end en gang om ugen lop, således at huden i mellem at komme sig. Selvfølgelig kan du også få adgang til den elektriske barbermaskine. Men dette kan være ganske ubehageligt, især ved sømmen af ​​pungen. Hvem indebærer barbering i sex med skum har alligevel en meget mere sjov. Især da det bedre er barberet helt sikkert når penis er oprejst noget - fordi det også huden på pungen er fast. Og den slatne, jo større er risikoen for at få skåret i en hudfold.

6 trin til en perfekt barberet


For hver type, der er den perfekte metode til barbering - © Shutterstock

Ouch! Når Shave parti kan gå galt. Med vores trin-for-trin guide alt går godt med dig:

1. Pre-Shave: Stub din byspredning og langt hår ned til Millimetermaß. Ellers tilstoppe barberblade i den våde barberkniv og redigere din hud ind i en blodig slagmark.

For det andetrengøre: Vask de steder, du ønsker at barbere. Det kan ellers snavs eller bakterier at trænge ind i huden og kan føre til inflammation. 

tredjeWarm-up: Du bør ikke før, men tackle under eller efter varmt brusebad hårfjerning ideelt. De vil bare ikke at brusebad? Så gør som Cowboys på barberen: Tag et varmt vaskeklud og placere den på håret til at være barberet spil. Varme udvider blodkarrene. Porerne i huden åbne hårsækkene bliver mere elastisk og håret er lettere at barbere. de forhindrer hudirritation.

4. Spænd: Træk huden til at blive barberet plet med sin frie hånd stramt. Fortsæt derefter med barberkniv i den anden hånd forsigtigt over det hele - bedst i hårvækst. Barbering mod kornet, selvom grundig, men kan medføre rødme i følsomme områder som lysken. Hvis det er absolut nødvendigt, du barberer så igen på tværs af hårvækst. Vask barbercreme med varmt vand.

5. køligt:Skyl den barberede områder med koldt vand, så blodkarrene lukke igen - dette reducerer også lækage af blod, burde have du ført barbermaskine med for meget pres og har lidt en nedskæring. For tøsedrenge: Du salver ind med en kølende aloe vera creme.

6thSmidige stramning: En fugtighedscreme gør din hud pæn og glat og derfor ikke er ubetydelig. Tea tree olie har antibakterielle øvrigt. Prøv at afstå fra stramtsiddende undertøj efter barbering. Ikke kun for fugten salve faktisk at sætte creme på din hud og ikke din ribben bogstaver smidig, men snarere for at forhindre irritation af huden ved at gnide stof. Opret en boksershorts, en lys skjorte eller lig med ingen af ​​dem.

Hvilke metoder er der?

Barbering sikre, at når barberet god service - © Hirurg / Shutterstock

Våd barbering er ikke den eneste måde at slippe af med irriterende Intim. Vi har samlet de bedste alternativer for dig: 

  • Du kan trimme din pubeshår med en tør shaver forblive hårroden betændelse fra. No-Go: Brug shaveren til ansigt og nedenfor.
  • Problem barbering, hvad enten vådt eller tørt: Hun holder et par dage siden hårrødderne forblive uberørt. Situationen er anderledes i epilering ved epilator eller voks. Denne metode til hårfjerning, håret fjernes, herunder rødder. Som rummer op til 4 uger. Ulempe: Det hårfjerning er meget mere smertefuldt. Og visse dele af den mandlige kønsorganer område som testikler ikke er egnet til dyrkning.
  • Selv længere glat og smuk end epilering forbliver det genitale område iKønsbehåring-udslettelse. Laser eller pulserende lys hår er øde og falde af efter et par dage. Effekten varer op til flere år. Ulempe: Sclerotherapy er den dyreste af de barberede metoder. Du er nødt til at tage ti sessioner med en specialist til at fuldføre, hovedsageligt din tegnebog forårsage smerte med 80 til 120 euro per session.
  • Billigere og frem for alt uden smerter er brugen af ​​rigtige spørgsmål creme. Du bør dog prøve kun på en lille del af kroppen på grund af den mulige risiko for kontaktallergi, cremen. "Når dette er gjort, kan en behandling over et større område startes. Det er fortsat skal bemærkes, at en uoverensstemmelse muligvis kan forekomme selv senere," så dermatolog dr Beuschel fra Bayern.

Barbering og kønsbehåring styling: den nøgne vanvid
Barbering og kønsbehåring styling: den nøgne vanvid
33 billeder
© Shutterstock

Hvilke stylings er muligt?

Ikke kun på hovedet, selv i kønsdelene mange intime haircuts er mulige. Tendenserne her ændrer konstant som med andre skønhed fænomen. Den mest populære er i øjeblikket den komplette barbering, hvor hele kønsbehåring er fjernet. Alternativt kan du udelade klippet Kønsbehåring og en smal stribe, kendt som Landing Strip, eller en lille trekant. Din partner kan tilfreds med en lille overraskelse i form af en Herzchens. at forme dette intime hår fra kønsbehåring, men kræver lidt øvelse. En skabelon kan være nyttigt her. Hvis det er for kompliceret, hvilket forkorter hans kønsbehåring kun for så vidt som en, de gør ikke ikke sideværts ud fra den tilgroede slip eller badedragt. Tip: De, der er modige eller trend-bevidste tilslutte din intime styling med et fashionabelt tatovering eller en piercing i kønsdelene.

Hvordan til at bekæmpe hudirritationer?

Irriterende bivirkninger af Shave er små bumser, skader fra nedskæringer og brændende, kløende hud. Men med den rette pleje får du denne meget let at håndtere: Brug altid en skarp kniv, som et stumpt redskab nemt fører til hudafskrabninger. Hvem følsom, irriteret eller tør hud, bør du altid bruge en mild barbering gel eller barberskum i barberede. Efter barbering, jojobaolie eller baby pulver lindre stresset hud. I betændelse eller rødme salve kan afhjælpe med dexpanthenol. Har du efter barberede smerter, udslæt eller danne store infektioner, bør du konsultere en læge, og lad den barberede hvile for nu.

Barber: fad eller must-have?

I øjeblikket "untenrum" annoncerede nedskæringer, som Bush har (for nu) pause. Men hvad mange ikke ved: Det barberet er ikke en opfindelse i moderne tid. Allerede efter de gamle egyptere den hårløse krop blev betragtet som en skønhed ideal og også i det antikke Grækenland og Rom, pubic hårfjerning var meget populær. Vi har siden 90'erne tilbage i mode, at trimme kønsbehåring - i både mænd og kvinder. Af den måde: Den bekymring af barberet private dele kunne vække associationer med nøgne børn, er ubegrundet. "Denne form for personlig hygiejne har intet pædofil i sig selv," siger professor Norbert Kluge, sexolog på universitetet i Koblenz-Landau. Så hvis du ønsker at få fat i selv at shaveren er helt op til dig. For med de barberet den opfører sig som enhver anden tendens - om vi vil følge ham, er hver enkelt overladt til sig selv.

Mere omDen multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste

Fedtet vil smelte og hurtigt? Vi viser dig 5 øvelser, som du i mindre end en fjerdedel af en time ...

Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model
hvorefter kvinder ikke ønsker at blive spurgt seks seksuelle positioner,
Efter disse seks sex positioner kvinder ikke ønsker at blive spurgt