om pompoenen snijden op Halloween is onmannelijk? Onzin! We laten u zien hoe u sleutelen van een pompoen vrij eenvoudig een vervelende horror grimas. Plus: idee van de Gift voor je geliefde

Wie dacht, snijden een pompoen is alleen voor kinderen en hun vaders, ten onrechte, want pompoenen snijden vereist enige vaardigheid en verbeelding. Aan het einde van het aangaan van fantastische individuele enge gezichten die ongeëvenaard zijn. Vooral creatieve geesten, verplaats de pompoen zelfs puzzel en boor op de Pel ..., eh shell. Nieuwsgierig? Wij zullen u vertellen welke pompoen is het meest geschikt voor het snijden, als houder van de pompoen decoratie op de deur bijzonder lang en wat koele alternatieven zijn er om de verplichte griezelig gezicht. 

Welke pompoen ras is het best geschikt voor het snijden?

Begin september vinden we de eerste pompoenen in de supermarkt - van Hokkaido, ongeveer Butternut tot de spaghetti squash. De enige vraag is: Welke van de pompoen soort is het best geschikt voor carving enge gezichten? 

>>> Pompoen Recepten voor echte mannen

Het is simpel: de Halloween pompoen. De pompoen ras met de toepasselijke naam, maakt de pompoen-buying eenvoudig. Deze Grote Pompoen Classic (in het Engels bekend als Jack O 'Lantern) heeft een bijzonder dunne, maar harde wand en een grote binnenruimte, zodat u gemakkelijk kunt bewerken. maar over het algemeen kunt u een gezicht te snijden in elke pompoen, maar hoe groter de pompoen, hoe makkelijker het is. Maar de Hokkaido pompoen ziet er geweldig uit als een sjabloon voor een enge grimas. Het voordeel van Hokkaido pompoen, Wie zal de binnenkant van de pompoen verwerken later tot een soep, doet er goed aan met de kleine eetzaal pompoen. De grote Halloween pompoen is niet bijzonder lekker, zeggen dat de overblijfselen belanden in de vuilnisbak. 

Wat u moet pompoen snijden

Op 31.10. Halloween
Deze tools worden carving pompoen voor essentiële

© Karina Uvarova / Shutterstock.com

Om uw enge pompoen de perfecte karikatuur te geven, zijn er verschillende praktische instrumenten en gereedschappen.

 • Cutter mes
 • alternatief: een klein mes met consequent dikker blad
 • een grote lepel of een kleine tuin schop
 • optioneel: beitel en hamer
 • optioneel voor professionals: Carving
 • voor het behoud: Vaseline 

Een no-go snijden de pompoen: de klassieke keuken mes. De reden: de kans op letsel is bijzonder hoog. Het mes is achter de meeste breed en loopt vervolgens uit naar het spitse, waardoor het moeilijk te snijden. Bovendien is het handvat is ver weg van het blad, die precisiewerk bemoeilijkt. Optioneel kunt u gebruik maken van een keukenmes te maken met een gekarteld lemmet en consequent dikker of een decoupeerzaag.

>>> Recepten voor stevige soepen en stoofschotels

ondermijnen de juiste pompoen: Stap voor stap

 1. Om een ​​krant op het werkstation te beschermen en te ontdoen van de pompoen met een vochtige doek grof vuil. 
 2. Gesneden met een snijmes in een cirkel (of gekarteld) op de stomp van pompoen verder tot het deksel loslaat. U kunt ook een decoupeerzaag te gebruiken voor de fun factor. Teken het patroon bij voorkeur vóór, anders zal het snel mis. De opening moet groot genoeg zijn dat je dan gemakkelijk schep het vruchtvlees eruit zijn. 
 3. Als het deksel eraf, het wordt aan het werk: dit met een grote lepel of een kleine tuin schop schep het gehele interieur tot 2-3 cm dik. Hoe dunner de overblijvende wandlaag, de durscheinender de pompoen. Maak een test met de zaklamp. 
 4. Nu is de Vaseline in het spel komt: Smeer het gehele interieur en het snijvlak met vaseline, dus maken ze de pompoen duurzamer.

En nu ga je naar het snijwerk. Nu vinden de Schnitzvariante die het beste werkt voor u (en uw vaardigheden) past.

>>> Deze handgrepen moeten elke vader weten

1. De Halloween classic: Enge Pompoen snijden

Met een klassieke horror-face, kun je niet fout op Halloween te gaan. Deze tips vergemakkelijken het snijwerk:

 • Schilder een griezelig gezicht op de pompoen met behulp van een sjabloon en een permanent marker. 
 • Knip het gezicht met een snijmes voorgelakt lijnen langs.
 • Met een houtbeitel kunt u zelfs meer delicate werk uit de grimas als ze niet direct de hele ogen of mond cut - zoals in het volgende voorbeeld Share:

Of misschien wordt u inspireren door deze horror kabinet:

belangrijk: Voordat u een normale kaars, knip per se voor de luchttoevoer een driehoek op de achterkant van de pompoen. Of gewoon gebruik maken van een LED-licht.

2. Pumpkin Carving met de boor

Het snijden met een snijmes U te vermoeiend en tijdrovend? Of u kunt bang om gekwetst te zijn? Wie heeft twee linkerhanden, moet eerder overgaan tot carving Methode 2: de "carving" met de boor. Met de all-round tool om gemakkelijk en zonder het afstoten van hun eigen pompoen kunst te maken.

Dus de pompoengravure werkt met de boor: 

 • verf eng gezicht of een ander patroon als stippen op de pompoen. 
 • Verwijder het deksel van de pompoen en schep volledig (zie beschrijving hierboven)
 • Wijst patronen uitgesneden met een boor en verwijder de resten van de pompoen binnen. 
 • Gebruik thee licht of LED thee licht, gedaan. 

Ons advies aan dit voorbeeld te volgen: Star Wars Pompoen

Laat uw creativiteit in pompoen carving (of gat) met de boor run wild - de meer ongebruikelijke, de koeler is het resultaat, zoals dit voorbeeld laat zien:

Ons advies aan dit voorbeeld te volgen: decoratieve pompoen voor je geliefde

Haar vriend is al gek voor geen enkele reden? boren haar, maar een decoratieve pompoen gewoon, dan is alles terug, vergeet beloofd.

Conclusie: Man (n) hoeft geen fan Halloween pompoenen snijden zijn

Wij wensen u veel plezier proberen! Voor alle mannen die na stap 2 van Schnitzanleitung hebben gegeven: geen probleem! Eenvoudige ijs in de uitgeholde pompoen in te voeren en nu al heeft hij een nieuwe functie als een biertje koeler. Dit smaakt ons!

meer overKoud en nat buit rijdt u uit? Hier, de herfst is ideaal om te joggen!
Waarom je kunt gaan joggen op dit moment

Het is nat, koud, en in feite enige motivatie mist loopt? Hier, herfst en winter zijn ideaal voor ...

Pompoen seizoen: Eindelijk pompoen op de plaat!
Deze recepten met pompoen moet je proberen!

Of gevuld zoals pizza toppings met Hack en geschulpte of klassiek als soep: Pompoenen zijn een goede reden om binnen te komen ...

De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen
Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste
De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend