Kartofler - en opfedning fødevarer? Sandsynligvis en sund påfyldning fødevarer, der skulle lande på din tallerken oftere. Her er vores bedste kartoffel opskrifter

"Irmgard, Linda, Hella, fast eller mealy - i kartofler forstår jeg altid stationen. Hvad er dette - smagen er ikke alle det samme, for kartoffel stå?" Nope! Verdens 4.000 kartoffelsorter i dette land mindst 120. Afhængigt af indholdet af stivelse, der er tre grupper:

1. Floury kartofler 
(Såsom auditorium, Datura, Irmgard og Maritta) indeholder forholdsvis meget styrke og lidt væske. De opløses næsten helt når kogt, er for purere og bagning ideel.

2. Hard voksagtige kartofler
For pommes frites, ristede og kogte kartofler er overvejende voksagtig sorter som Gloria, granola, Hella og Saskia foretrækkes.

3. Meget voksagtige kartofler
En endnu mindre indhold af stivelse, men meget væske er karakteristisk for voksagtige kartofler. Sorter som Hansa, Nicola og Sieglinde er ideelle til salater og til stegning, madlavning og dampende.

Hver sort har sin egen smag. Prøv dig vej gennem kartoffel kasser, find din favorit.

Tag køb af hver knold under mikroskop. Friske kartofler er fast, har de en glat hud og en ensartet farve. middelværdier huller og mørke pletter ringere kvalitet. Kartofler, der føles som gummi hører hjemme i skraldespanden, ikke i potten.

TIP: Spis med eller uden skræl?
vedrørende næringsstoffer forskellen er lille, selv om sunde aktier også sidde direkte under skallen. Gourmeter gerne især nyde kartoflerne helt. Men vær forsigtig! Kun økologiske produkter er fri for pesticider, som ofte opdages på skallen af ​​konventionelt dyrkede kartofler. Vask bør du også økologiske kartofler selv.

og "øjne" - du kan også spise med dem?
Begge øjne som frø indeholder også solanin. Dette giftige stof er ikke neutraliseret ved madlavning. Fjern disse øjne det på at skrabe i kartofler efter kogning.

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig