de film "Hitchcock" geeft een zeer amusante blik achter de schermen van de thriller Masterpiece "psychopaat" en het leven van de grote regisseur. Plus: 5 sleutel Hitchcock films

Alfred Hitchcock is een van de belangrijkste regisseurs uit de filmgeschiedenis. Veel van zijn werk is nog steeds de maat van alle dingen. de film Hitchcock maakt het nu mogelijk een kijkje achter de schermen van zijn misschien wel de belangrijkste film psychopaat en het privé-leven van de legendarische regisseur. Darin Het is niet alleen schreeuwen, mes en douche scene, maar relatie Hitch met vrouwen. Met veel droge humor om te leren hoe hij perfide zijn leading ladies gepest en welke invloed deed zijn vrouw Alma aan zijn films. Dit is allemaal erg grappig en onderhoudende manier, zelfs als Hitchcock weinig nieuwe inzichten in het werk en het leven van de "Masters of Suspense" te bieden heeft. Echter, de twee hoofdpersonen zijn opmerkelijk: Hellen Mirren overtuigd dan Hitchcock zelfverzekerde vrouw op de achtergrond. Anthony Hopkins glijdt in vet pak en een gezichtsmasker en speelt de mollige directeur eng realistisch.

Hitchcock (Anthony Hopkins) tijdens het filmen van zijn beroemdste film
Hitchcock (Anthony Hopkins) drijft op de set van "psychopaat" zijn grappen met de belangrijkste actoren Janet Leigh (Scarlett Johansson) en Anthony Perkins (James D'Arcy)

© Twentieth Century Fox

Dat is het punt in Hitchcock: Alfred Hitchcock (Hopkins) wil dat het einde van 1959 na het grote succes van zijn film North by Northwest nieuwe wegen. Als het valt, het boek "psychopaat" door Robert Bloch in zijn handen, die is geïnspireerd door de echte geval van de brutale vrouw moordenaar Ed Gein. Hitchcock is gefascineerd, de bazen van zijn filmstudio's Paramount, echter. Ze geloven niet dat een succes. Hitchcock financierde de strip dan zichzelf, zelfs zijn villa geplaatst. Tot groot ongenoegen van zijn vrouw Alma Reville (Mirren), die voelt zich verwaarloosd door de workaholic. verdiept in zijn werk betrokken Hitchcock vrij Janet Leigh (Scarlett Johansson) en het onbekende Anthony Perkins (James D'Arcy) voor zijn horror thriller. Echter, Hitchcock achter op het schema, heeft te maken met censuur en bedreigd vanwege zijn bewondering voor Janet Leigh, voor altijd te verliezen Alma.

Zonder Alma Reville (Helen Mirren) zou er geen film
Zonder zijn vrouw Alma (Helen Mirren) zou Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins) zijn film "psychopaat" kan het niet afmaken

© Twentieth Century Fox

Douches met Scarlett Johansson
Regisseur Sacha Gervasi's Hitchcock biopic naderen op 3 niveaus. De film neemt een kijkje in de psyche van de excentrieke genie film, toont het liefdesverhaal aan zijn vrouw en documenteert de opnames van de beroemdste horror thriller aller tijden. En daarin schuilt het probleem. Elk van deze benaderingen verdient zou waarschijnlijk zijn eigen film. te volgen: Hitchcock alleen krassen het oppervlak, op een paar verrassingen te vertellen heeft. Behalve misschien het besef dat zonder Alma Reville geen film psychopaat zou hebben gegeven. Toch Gervasi's biopic is een hilarische en zeer vermakelijke ode aan de legendarische filmmaker. En al de beroemde douchescène, nu met Scarlett Johansson, en het bezoek aan de bioscoop waard.

conclusie:Hitchcock is niet zo boeiend als de film van de beroemde regisseur, maar het zeer interessant en humoristische inzichten verleend tot het ontstaan ​​van een meesterwerk.

Hitchcock (USA 2012)
director: Sacha Gervasi
scenario: John J. McLaughlin, Stephen Rebello (boek) originelen
starring: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson, James D'Arcy
lengte: 98 minuten

starten: 14 maart 2013

Wilt u meer Hitchcock? Hier zijn de vijf belangrijkste Alfred Hitchcock films, moet je gemist hebben:

1. Psycho (1960)met Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles
Een secretaresse steelt hun werkgever veel geld en strandde op de vlucht in een eenzame motel met een eigenaar die duidelijk onder de duim van zijn moeder. Waarschijnlijk de bekendste en belangrijkste thriller filmgeschiedenis.
Hier kunt u "psychopaat" Kopen op DVD

2. North by Northwest (1959)met Cary Grant, Eva Marie Saint, James Mason
Een Werbefachmann wordt aangezien voor een agent van de regering en van toen achtervolgd door buitenlandse spionnen in de Verenigde Staten. Een van de eerste actiefilms.
Hier kunt u "North by Northwest" Kopen op Bluray

3. Vertigo (1958) met James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes
Een gepensioneerde politieman met een hoogtevrees moeten de activiteiten van de vrouw van een oude vriend in San Francisco te controleren. Hij wordt verliefd op de suïcidale vrouw. Hitchcock's beste film, dat is moeilijk te verslaan op spanning.
Hier kunt u "duizeligheid" Kopen op DVD

4. The Birds (1963)met Rod Taylor, Tippi Hedren
dochter Een verwende miljonair reist af naar een klein dorpje aan de noordkust van Californië tot een aantrekkelijke advocaat recreëren. Plotseling, de bewoners van de vogels worden aangevallen. De klassieke horror film.
Hier kunt u "de vogels" Bestel op DVD

5. Rear Window (1954)met James Stewart, Grace Kelly
Een fotograaf die is beperkt tot een rolstoel vanwege een gebroken been voor enige tijd, kijken uit verveling de buzz in de achtertuin van zijn appartement. Hij denkt dat hij getuige van een moord. Ongelooflijk spannende thriller, die geen schok momenten nodig.
Hier kunt u "Rear Window" Bestel op DVD

Andere topfilms uit "Master of Suspense": De 39 Steps (1935) berucht (1946) touw (1948) en ÜOver To Catch a Thief (1955)