Husk datoen: 30. juli de mænds sundhed Urbanathlon i Hamborg starter. Innovation: scoringen som mixed-par!

Det er denne tid igen: 30 jul 2016 Du kan gå i Mænds Sundhed Urbanathlon dine grænser - og fremover. på kurset en udfordrende og spændende 12 km lange rute, mere end 1.000 trin, afsluttende 300 meter, de første 16 forhindringer og en overraskelse eller to - der ønsker at vise her hvad der er i det - eller hende! - smittet, skal være hurtigt: de eftertragtede 4.500 startende steder blev reserveret op meget hurtigt i fortiden. Vist her er de bedste Urban Athlon billeder af sidste år!

Innovation: Rating som et blandet par

Selvfølgelig vil der igen være de allerede kendte hold klassementet i år, når du kommer i gang sammen med mindst tre venner fra en startblok. Ny kontrast: Grib din kæreste - eller din elskede - og gå som en urban par til start. I den nye rating som et blandet par starte en kvinde og en mand, der består af en start blok og bliver nødt til at indtaste et tidsinterval på 60 sekunder til målstregen sammen. Ikke en let opgave, master kun par, der supplerer hinanden perfekt, motivere og tidevand over forhindringer. Ud over den blandede kategori, begge parter indgår i det normale individ konkurrence af mænd og kvinder.

Tilmeldinger den 17. februar kl 00:00

Hvis du også nødt til at være der på dette års ikoniske By-kører begivenhed, er det først at være hurtig: Erfaringen viser, at 4.500 startende steder er udsolgt hurtigt efter registreringen starten klokken 12. Yderligere incitament: Hvem er hurtig, sikrer den bedste pris. De første 1.000 startende steder er tilgængelige for 59 euro, de udgangspositioner fra 1001 til 2000 for 64 euro og alle for 69 euro. Tilmeldingsgebyret inkluderer Urban Athlon funktionen skjorte, der er det første gang for kvinder monteret snit. Du kan registrere under www.urbanathlon.de.

Af den måde: Hvis du ikke selv ønsker at deltage, eller fik ikke plads, ikke noget problem. Ud over race (start og mål) finder sted en farverig, international festival med musik, fitness Handling, warm-up shows og passende styrke Hamburg fiskemarked.

baggrund5 kontinenter, 14 byer, 1 oplevelse. Den herre-Sundhed-Urban Athlon er et globalt succesfuld sportsbegivenhed. Siden 2006, Mænds Sundhed USA arrangerede kurset med stor succes - først i New York, siden 2007 i Chicago og siden 2011 også i San Francisco. Siden 2012 er mænds sundhed Urbanathlon finder sted på alle fem kontinenter. Ud over Hamborg gå Urban atleter i New York (USA), San Francisco (USA), Chicago (USA), Mexico City (Mexico), Johannesburg (Sydafrika), Sydney (Australien), Jakarta (Indonesien), Singapore (Singapore), Manila ( Filippinerne), Kiev (Ukraine), St. Petersborg (Rusland), Beograd (Serbien) og Amsterdam (Holland) i starten.

De bedste billeder fra Urban Athlon 2015
De bedste billeder fra Urban Athlon 2015
86 billeder
© Kati Jurischka
Mere omFlorian Reichert vinder Urban Athlon 2015
Florian Reichert vinder Urban Athlon 2015

Den sjette urbane forhindringsbane gennem Hamburg med 4.500 deltagere vinder for fjerde gang Florian Reichert. I ...

Den perfekte opvarmning til hver træning
Warm-ups: Den perfekte opvarmning til hver træning

Hver atlet bør starte sin uddannelse med en warm-up. Jo bedre krop og hoved til stress ...

Registrer nu: Kør Urban Athlon 2016!
Sport dårligt vejr
Koldt og vådt forkæle du kører ud? Her i efteråret er ideel til jogging!
Hvorfor kan du jogge lige nu
BKK Mobil Oil Urban Challenge 2017: den kører sport sommer højdepunkt i Hamborg
Registrer nu for BKK Mobil Oil Urban Challenge 2017