Kenmerkend voor een depressief persoon: Tim niet in staat is om plezier te voelen - niet eens zijn eigen dochter

En opnieuw denkt hij. Over hoe hij het gezin en het beroep onder één dak krijgt. Over hoe hij de klus moet afhandelen indien toegevoegd twee nieuwe bij elke voltooide kwestie. En wat zou zijn vader zeggen goed als hij geeft nu. "Ik wilde alles en iedereen te ontmoeten, maar het kon niet"Zegt Tim.

Zijn eerste collaps van de bloedsomloop geleden door Tim in het kantoor van zijn baas. Op dit moment is hij weer last van kortademigheid, verlies van eetlust en al de rest van de bedrijfsarts beseft dat hij onder druk staat, en schrijft hem ziek -. 2 weken af, waar hij keer moeten ze uit te schakelen, vooral zijn zakelijke telefoon. "maar ik kon niet. Ik was de enige die zijn weg in het onderwerp kende." Zo werkt hij aan.

Tijdens een bijeenkomst in Brussel, de tweede instorting haalt hem. Hij kan het niet. De bedrijfsarts suggereert dat Tim weer naar het ziekenhuis, en streeft naar hem voor een transfer. Vijf jaar na zijn eerste depressie Tim is terug op het station 162 A, bij toeval weer stijf in kamer 224, het nadenken, huilen. Sirun ziet haar man, en hoe ze vrienden vragen: Waarom is hij niet gelukkig? Sirun leren begrijpen. Dat helpt. Met de fallback Tim is niet alleen. "Ongeveer de helft van de volwassenen worden beïnvloed door depressie ervaren de ziekte een tweede keer"Zegt chef-arts Unger.

Nog steeds in de kliniek Tim krijgt het nieuws dat zijn transfer is goedgekeurd - zelfs in een gebied dat hij wil. Wat meer is, de bedrijfsarts is de apotheker extra 4 weken de tijd om zijn promotie leiden tot een einde. Maar de grootste laadtijd neemt afstand van zijn vader, die nu heeft begrepen dat de depressie is niet om een ​​goedkoop excuus, maar een ernstige ziekte. Hij zegt dingen als: Ik kan je goed begrijpen. En we staan ​​allemaal samen. Tim ziet een licht aan het eind van de tunnel -en er is geen tegemoetkomende trein.