Vi afslører, hvordan at undslippe, hvor restaurant fedtfang og i stedet fest sund

Indian Restaurant
Af religiøse grunde, er inderne forpligtet til at spise sundt (formodes at mental og fysisk balance hjælp). Ufordøjelig derfor krydret skarp, sædvanligvis med karry, en blanding af op til 30 krydderier (z. B. kardemomme, nelliker, koriander, spidskommen, ingefær, gurkemeje). Især syd indiske retter er ekstremt krydret for vores tunger, bør du derfor bede køkkenet om bødenedsættelse ved bestilling!

adgang:

Mulligatawny suppe:
Curry suppe med kylling og indiske linser. Indeholder værdifulde fiber, serveret med forskellige grøntsager og urter (gulerødder, løg, persille, mynte).

gennemgang:

+ : Fedtfattig

+: fiber

+ : Vegetabilske protein

Murg Mand Pasand:
Kyllingebryst filet i mandel sauce og ris. Den fjerkrækød lean er braiseret i terninger, at få masser af hvidløg, ingefær og en farverig krydderier. Selvom mandler er meget rig på energi i sig selv, men den tilhørende beløb er forholdsvis lille, så at Retten i små overordnede kalorier (ca. 300 kcal per portion).

gennemgang:

+ : Fedtfattig

+: Rig på protein

+ : kalorier

+: Sund krydderier

Lamb Vindalloo:
Braiseret lam terninger. Den Vindalloo-pasta er en helvedes varmt, men denne lækre og sunde blanding af syv krydderier, baseret på chili peber.

gennemgang:

+ : Lean kød (med mørbrad)

+: Sund krydderier

Forsigtig:

Virkelig risikabel mad, der er få i indiske køkken. Sundhed perspektiv, kan du spise næsten alt. Alligevel er der nogle retter, der er relativt højt indhold af fedt og kalorier.

eksempel: "Lam i mandel sauce" (Omkring 1000 kalorier per portion); er også meget rig på indhold "fyldte tærter" (Ca. 900 kalorier), fordi dumplings er kogt med smør og dybstegte. Og en dessert, der ikke bør stå i løbet af en slankende bedre på menuen er, "Vermicelli i flødesauce",