Wees voorzichtig bij het romantische diner bij kaarslicht: Kaarsen binnen zijn natuurlijk een gevaar voor de gezondheid

Brandende kaarsen kan de luchtkwaliteit verslechteren. Wie ontsteekt te veel paraffine kaarsen in ongeventileerde ruimtes, kan dus ongezonde stoffen vrijkomen, zoals kankerverwekkende stoffen (kankerverwekkende stoffen), een Amerikaanse studie van South Carolina State University.

Echter, een enkele paraffine kaars is niet schadelijk. Veel van dergelijke kaarsen bieden periodiek de schadelijke werking, zegt studie leider Amid Hamidi.

Kaarsen zijn gemaakt van aardolie, onder andere, en zijn de meest gebruikte kaarsen en goedkoopste. Voor de producten van de verbranding, geven ze giftig alkanen en kankerverwekkende benzeen in het onderzoek. Voor diner bij kaarslicht zou beter zijn om kaarsen gemaakt van bijenwas of soja te gebruiken, en de kamer veel lucht adviseert Hamidi.

meer over100g raket bevattende 1,4 mg beta-caroteen
De 10 groenten met de meeste beta-caroteen

De plantaardige stof beta-caroteen helpt om de huid en haar structuur te verbeteren, verbetert de visie en heeft een ...

Waarom je moet scannen uw testikels maandelijkse
Waarom je moet scannen uw testikels maandelijkse

Zaadbalkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen tussen de 25 en 45 jaar. Voor de vroegtijdige opsporing moet je regelmatig ...

Top 10: De beste omega-3 vetzuur leveranciers
10 voedingsmiddelen met veel omega 3-vetzuren
loper
Christian Müller loopt sneller dan de dood
De geneeskunde van de toekomst: high-tech tegen ziekten
5 vragen voor dokter Susanne manier Remer