Find dine kønsorganer for lille? Så du kan gøre det større end det er

operereDin penis er som et isbjerg: den ene del er synlig, resten i dig. "I operationen, er tøjret af penis afskårne"Siger Dr. Hartmut Porst, urolog fra Hamburg.
Det bringer det: Penis kan trækkes ud noget fra bughulen gennem indgrebet så kaster en længere og 1,5 centimeter i gennemsnit. "Der er patienter, der derefter klager over impotens og infektioner"Siger Rosemary. Ægteskabet er med dig i bukserne, bør du søge rådgivning fra urolog. Omkostninger: fra 6000 euro. Detaljer se nedenfor

ruter: Trækkraft vil gøre din penis længere, måske med hjælp fra en ortopædisk strække bælte. Hvilket er spændt omkring maven og er forbundet til en strækning kondom, som du trækker over penis. Trækstyrken kan indstilles vha bæltet. Skema: seks til tolv timer om dagen.
Det bringer det: Forlængelsen med en til 1,5 centimeter i en slap tilstand blev demonstreret i en undersøgelse. Drægtighedsperioden: seks måneder. Forsigtig! "Der er ingen undersøgelse af eventuelle overtrædelser af urinrøret"Advarer urolog Porst. Omkostninger: omkring 200 euro. Mere information kan findes i vores penis Dossier

inflation: Vakuumpumpen anvendes primært til behandling af erektil dysfunktion. Før din penis ind i en cylinder og skabe vakuum. Som et resultat, blod bakker op i corpora cavernosa - du får en erektion. Ved hyppig brug er at også forlænge penis.
Det bringer det: Ingenting. Porst: "I en række forsøg blev modbevist, at dette er permanent."

synke: Nogle piller med en hemmelig urte opskrift lover mirakler: en penis forlængelse på op til syv centimeter, samt bedre kontrol med sædafgang.
Det bringer det: "Der er ingen magisk kugle. Pillerne kan ikke holde deres løfte"Siger eksperten. Naturressourcer såsom havre eller ginseng hjælp noget mere, fordi de stimulerer blodgennemstrømningen. Men erektion hjælpemidler af denne type handling for en kort tid.

svindel: Porno stjerner barbere untenrum alle pubeshår fra, fordi ved penis er længere handler. Også nyttigt er en flad mave.
Det bringer det: De havde den mere pubeshår og mave før, jo større synes din bedste stykke efter behandling. Omkring to centimeter mere i det - det vil sige: udendørs.

Penis udvidelsen og penis udvidelsen med erfaring:

 Bestil PHALLOSAN® forte, lige her!

Metoder til penisforlængelse
han ønskede at gøre sin banan en tyk agurk?

© Shutterstock

Risiko penis kirurgi - detaljerne

Hvad enten kirurgisk penisforlængelse nogensinde giver mening er kontroversiel blandt eksperter. Vi forklarer, hvad metoder fører til interessante resultater

optisk illusion
Fra en letsindig beslutning om en forlængelse anbefales generelt ikke, da det cirka 30 minutter lange operation også fyldt med risici. Komplikationer omfatter f.eks, infektion, blødning, grimme ar eller endda impotens. Kirurgen skærer den abdominale hud i området af penis rod, og derefter trænger dybt ind i vævet under skambenet. Der brudt han remmen af ​​penis. Resultatet er, at kroppen er en lille vej fra bughulen "trække sig ud" kan og dermed længere synes at beskueren.

Ikke alle læge, der er villig til at forlænge en penis skulle give patienten tillid. Tvivlsomme virksomheder er ikke ligefrem sarte når de udfører proceduren.

Mindre ardannelse gennem følsomme nedskæringer
Der er forskelle som for eksempel i snit. Hvem ønsker at gøre det enkelt, åbne huden med et stort Y-formet sektion, hvorved en relativt stor ar ensteht. På Freiburg Universitet Clinic, men det fungerer via den såkaldte nøglehullet. Her ideelt stadig kun en meget lille, halvmåneformet ar. Hvilket forsvinder efter et par uger i henhold til den returnerede kønsbehåring.

Et endoskop er ikke nødvendigt i dette tilfælde, fordi den kan betjenes selv med et lille snit på syne - forudsat pleje. "Hvis du holder forventningerne rimeligt, at risikoen er ikke større end for en brystforstørrelse"Skøn Dr. Gralf Popken fra Institut for Urologi og Andrologi af Uniklink Freiburg.

Forskellige tilgange er også tilgængelige for penis fortykkelse - en anden operation, der udfører mange kirurger sammen med forlængelsen. Afvis er udtalelsen fra professor skrive tidligere sædvanlig flytning af fedtvæv fra maven til penis. Denne metode, som kan virke meget praktisk på grund af den mave effekt ved første - efter mottoet: "Jeg ønsker sker for at være en seks pack, kan jeg lige med ét smæk to fugle, er det ikke?" - ofte giver bagslag.

Sand storhed: Tricks penisforlængelse

Tips til maksimal forstærkning i længden

  • Fat aspirat (virker kun i overvægt): Desuden væk til adskillelse tøjret en plastikkirurg forstyrre fedtvæv i penis. Er en god mængde af mave fedt skrabe væk, men denne foranstaltning allerede bringer to til tre centimeter. Også i dette tilfælde er en rent visuel forlængelse; penis forbliver stort set som det er, det afhænger kun længere ud fra kroppen af ​​ejeren. Samlet set en korpulente patient kommer med det til fem eller endda seks centimeter længere se mellem hans lår.
  • Penis Workout: Dette bør tilskynde hver patient til at risikere en tilbagevenden til start dimension ikke på lang sigt. Fordi i modsætning til andre bånd af vores krop - såsom korsbånd i knæleddet - som under høj spænding, kan den adskilte penis båndet uden hjælp udefra vokse sammen igen. For at forhindre dette, en penis træning er tilrådeligt - med en række af vægte, der tager patienten at tage hjem. Den opererede ikke længere sætter sig efter arbejde i en komfortabel lænestol foran fjernsynet, men tager et halvt år sine natlige rationeringskort chips og øl på den lokale bistro bord stående op til ham. Mellem benene dinglende hvorunder det variable vægt, der udøver ved hjælp af et vakuumsystem, en trækstyrke på mindst 500 gram i stressede krop. Som ugerne og månederne vægten stiger til op til tre kilo.

Yderligere oplysninger:

  • Tyske Selskab for Æstetisk Plastic, Internet Surgery: www.dgaepc.de/; Beiertheimer Allee 18b 76137 Karlsruhe
  • Tyske Selskab for Plastik og rekonstruktionskirurgi, Diakoniekrankenhaus Rotenburg, Elise Averdieck-Stasse 17, 27.342 Rotenburg
  • Sammenslutningen af ​​tyske Plastikkirurger; Internet: http://www.vdpc.de; Bleibtreustraße 12, 10623 Berlin

Penis udvidelsen via nøglehul

"Efter injektion af fedtvæv af penis får en efter min mening temmelig uskøn konsistens"Sagde professor Hartmut Porst. Derudover kan den løse fedt glide og forårsage uregelmæssige deformationer, Hamburg urolog.

En alternativ fremgangsmåde er at indsætte skindstrimler i penis, hvor der kan anvendes både reel og kunstig hud. Rigtig hud, kirurgen fjerner patienten i lysken eller bagdelen fold, men det efterlader ar på disse punkter. Kunstig hud sparer kroppen med disse ar. Disse implantater er ikke for kroppens eget væv; endnu den kunstige hud opfører medicinsk inert - der er neutralt. Det er lavet af bindevæv af kvæg og ellers ikke afvises som en hud af fremmede.

Fortykkelsen operationen udføres endoskopisk og tager omkring 45 minutter. dog: "Den implantation af strimler af hud er faktisk en eller tilfredsstillende metode, så du også kan ikke anbefale det med god samvittighed", Frankfurt sexologer rapporterede Dr. Haydar Karatepe.

Pfuscht lægen, mange patienter ender blot et par uger efter operationen på operationsbordet. Så det kommer til at begrænse skaden. Hårdkogte eksempel kan nemt genopfylde kun ekstra fedt på de samme læger til at opnå en buttet facon. men i det mindste nu, anbefales det at konsultere en velrenommeret urolog.

Bivirkninger impotens
I værste tilfælde er strømmen gået bagefter, fordi kirurgen har skadet afgørende for virilitet nerver på, når overskæring af opsættende ledbånd eller stop blødning. Er nerverne, hjælper ofte kun en penis protese - et implantat, der bruges i stedet for corpora cavernosa og kan puste evt. Denne operation er irreversibel, fordi virkelige cavernosa kan være, når de er udenfor, ikke claw tilbage.

Barbering og kønsbehåring styling: den nøgne vanvid
Barbering og kønsbehåring styling: den nøgne vanvid
33 billeder
© Shutterstock