Tijdens Beard's trend weer, blijft populair untenrum de vrije ruimte. Mannen met Schaamhaar worden beschouwd als schoon en sexy. Zoek uit welke methoden en styling beschikbaar zijn en hoe om huidirritaties te voorkomen

In dit artikel:
  • Mannen moeten het genitale gebied helemaal scheren?
  • Ter voorbereiding op het scheren
  • 6 stappen om een ​​perfect geschoren
  • Welke methoden zijn er
  • Wat stylings zijn mogelijk?
  • Wat helpt tegen irritatie van de huid?

Mannen moeten het genitale gebied helemaal scheren?

Volgens een studie van de Universiteit van Leipzig, 88 procent van de vrouwen en 67 procent van de mannen trimmen hun schaamhaar regelmatig. Maar waarom? Het feit is, jullie evolutionaire betekenis verloren heeft verlengt de haren van onze genitaliën. Het is een overblijfsel uit het verleden, zoals de appendix of verstandskiezen.

Oorspronkelijk was het schaamhaar diende als een zichtbaar teken van seksuele rijpheid, geurstoffen verdeeld (feromonen) vanaf het omringende gland deze klaar om te paren signaleren en beschermde de geslachtsdelen tegen pathogenen. Maar verbeterd door onze persoonlijke hygiëne en het dragen van kleding schaamhaar hebben hun baan vandaag grotendeels verloren. Er is dus in principe geen bezwaar tegen een geschoren. Voor veel mannen en vrouwen, het scheren van het schaamhaar is nu een zo vanzelfsprekend voor de dagelijkse zorg, zoals douchen en wassen van het haar - de naakte intieme zone is met name bij jongere een massa fenomeen.

Onderzoekers aan de universiteit van Leipzig rechtvaardigen deze ontwikkeling met de naaktheid in de media, de trend van strakke zwembroeken en de algemene toename van de acceptatie van porno films en hun enscenering van de intieme zone. Ook beroemdheden als model Mirja Du Mont belijden publiekelijk aan kaalslag en munt zinnen als: "Hoe korter de heg, hoe groter het huis." Dat betekent: Een geschoren genitale gebied kan de penis groter lijken. Echter, iedereen die pikt het scheermes, ook wel over de gevaren van geschoren beslissing: Bij het verwijderen van het schaamhaar kleine verwondingen kunnen ontstaan ​​die open ziekteverwekkers sluizen. Dit kan leiden tot pijnlijke genitale wratten op de penis, urethra of de anus, de slechtste verspreid over het genitale gebied.

>>> Van leeg om wild: De meest intieme kapsels vrouwen

Hoe de eerste Schaamhaar bereiden?

"In principe maakt het niet veel verschil maken als je wilt om zich te ontdoen van zijn baard of schaamhaar. Ter voorbereiding heb je een goede huid en haar doorweekt met scheerschuim. kan de eerste keer dat de lange schaamhaar met een schaar voor verkorten ", zegt Frank Schäfer, een kapper en voormalig schaamhaar kapper, Haarschneiderei Berlijn. Ga dan met een scheermes zorgvuldig te werken, aldus Schäfer. De veiligste zijn verjaard messen. Het enige verschil: Gebruik geen aftershave of iets dergelijks - het zou branden als de hel! Daarentegen is een vettige crème verzachtende werking.

In de eerste geschoren kleinste bezuinigingen en puistjes zijn de weg onvermijdelijk. Na de derde of vierde keer, de huid, maar aan gewend en alles op rolletjes loopt. In het begin moet je haar niet meer dan een keer per week lop schaamhaar, zodat de huid in tussen te herstellen. Natuurlijk kunt u ook toegang tot de elektrische scheerapparaat. Dit kan echter heel ongemakkelijk zijn, vooral bij de naad van het scrotum. Wie gaat scheren in seks met schuim heeft toch een stuk leuker. Vooral omdat het beter is zeker geschoren wanneer de penis rechtop iets - want dat ook de huid van het scrotum is bevestigd. En de slap, hoe groter het risico op snijwonden in een huidplooi.

6 stappen om een ​​perfect geschoren


Voor elk type is er de perfecte methode van het scheren - © Shutterstock

Ouch! Wanneer Shave veel mis kan gaan. Met onze stap-voor-stap handleiding gaat alles goed met je gaat:

1. Pre-Shave: Stomp je wildgroei en lang haar tot op Millimetermaß. Anders verstoppen de scheermesjes van de natte scheermes en uw huid te bewerken in een bloedige slagveld.

tweedereinigen: Was de plaatsen die u wilt scheren. Het kan anders vuil of bacteriën op de huid doordringen en kan leiden tot ontstekingen. 

derdeWarm-up: Je moet niet vóór maar pakken tijdens of na de warme douches ontharing ideaal. Ze gewoon niet willen douchen? Dan doe als de Cowboys bij de kapper: Neem een ​​warm washandje en plaats het op het haar geschoren spel. Warmte verwijdt de bloedvaten. De poriën van de huid het openstellen van de haarzakjes worden elastischer en het haar makkelijker te scheren. ze voorkomen dat irritatie van de huid.

4. Draai: Trek de te scheren huid plek met zijn vrije hand vast. Ga dan verder met het scheermes in de andere hand voorzichtig over de plek - het beste in de haargroei. Scheren tegendraads, maar grondig, maar roodheid op gevoelige gebieden veroorzaken, zoals de liesstreek. Als het absoluut noodzakelijk is, scheer je dan weer dwars op de richting van de haargroei. Afwassen scheerschuim met warm water.

5. koel:Spoel de geschoren gebieden met koud water, zodat de bloedvaten weer te sluiten - dit vermindert ook de lekkage van bloed, moet u het scheermes met te veel druk leidde en een snee hebben geleden. Voor watjes: U zalven met een verkoelend aloe vera crème.

6eSoepel aanhalen: Een vochtinbrengende crème maakt je huid mooi glad en dus niet te verwaarlozen. Tea tree olie heeft antibacteriële, overigens. Probeer te onthouden van strakke ondergoed na het scheren. Niet alleen voor het vocht zalf eigenlijk zetten crème op je huid en niet je rib-brief soepel, maar eerder om irritatie van de huid te voorkomen door te wrijven stof. Maak een boxershort, een licht overhemd of gelijk aan geen van hen.

Welke methoden zijn er?

Scheren ervoor te zorgen dat, wanneer geschoren goede service - © Hirurg / Shutterstock

Nat scheren is niet de enige manier om zich te ontdoen van vervelende Intimate. We hebben de beste alternatieven voor u verzameld: 

  • U kunt trimmen je schaamhaar met een droog scheerapparaat blijven haarwortel ontsteking uit. No-Go: gebruik het scheerapparaat voor het gezicht en hieronder.
  • Probleem scheren, of het nu nat of droog: Ze houdt een paar dagen geleden dat de haarwortels onaangeroerd blijven. De situatie is anders in het epileren van epilator of was. Deze methode van ontharen, wordt het haar verwijderd, inclusief wortels. Die biedt plaats aan maximaal 4 weken. Nadeel: De ontharing is veel pijnlijker. En bepaalde delen van de mannelijke genitale gebied als de testikels zijn niet geschikt voor de teelt.
  • Zelfs langer glad en mooier dan epileren blijft het genitale gebied in deSchaamhaar-vernietiging. Laser of gepulseerd licht haar zijn verlaten en vallen af ​​na een paar dagen. Het effect duurt tot enkele jaren. Nadeel: Sclerotherapy is de duurste van de geschoren methoden. Je moet tien sessies met een specialist aan te vullen, vooral uw portemonnee pijn veroorzaken met 80 tot 120 euro per sessie.
  • Goedkoper en vooral zonder pijn is het gebruik van ontharingscrème. Echter, je moet uitproberen slechts op een klein deel van het lichaam als gevolg van het mogelijke risico van contactallergie, de crème. "Zodra dit is gebeurd, een behandeling over een groter gebied kan worden gestart. Moet nog worden opgemerkt dat een onverenigbaarheid misschien zelfs later optreden," dus dermatoloog Dr. Beuschel uit Beieren.

Scheer en schaamhaar styling: het absolute waanzin
Scheer en schaamhaar styling: het absolute waanzin
33 foto's
© Shutterstock

Wat stylings zijn mogelijk?

Niet alleen op het hoofd, zelfs in het genitale gebied veel intieme kapsels zijn mogelijk. De trends hier voortdurend veranderen als met andere beauty fenomeen. De meest populaire is momenteel de volledige scheren, waarbij de gehele schaamhaar is verwijderd. Als alternatief kunt u weglaten geknipt Schaamhaar en een smalle strook, die bekend staat als Landing Strip, of een kleine driehoek. Uw partner zou blij zijn met een kleine verrassing in de vorm van een Herzchens. om vorm te geven dit intieme haren uit het schaamhaar, maar vereist enige oefening. Een sjabloon kan hier nuttig zijn. Als dit te ingewikkeld, waardoor zijn schaamhaar verkort slechts voor zover men dat ze niet niet zijwaarts uit de overwoekerde slip of badpak. Tip: Degenen die dapper of trendbewuste sluit uw intieme styling met een modieuze tatoeage of een piercing in het genitale gebied.

Hoe kan huidirritaties vechten?

Vervelende bijwerkingen van Shave zijn kleine puistjes, verwondingen door bezuinigingen en branden, jeukende huid. Echter, met de juiste zorg krijgt u deze zeer eenvoudig te hanteren: Gebruik altijd een scherp mes, als een bot instrument leidt gemakkelijk tot schaafwonden. Wie gevoelige, geïrriteerde of droge huid, moet u altijd gebruik maken van een milde scheergel of scheerschuim in de geschoren. Na het scheren, jojoba-olie of babypoeder kalmeren gestreste huid. In ontsteking of roodheid zalf kunt oplossen met dexpanthenol. Hebt u na de geschoren pijn, huiduitslag of vormen grootschalige infecties, moet u een arts te raadplegen en laat de geschoren rusten voor nu.

Scheer: fad of must-have?

Op dit moment, "untenrum" kondigde bezuinigingen, die Bush heeft (voorlopig) pauze. Maar wat velen niet weten: het geschoren is geen uitvinding van de moderne tijd. Reeds voor de oude Egyptenaren het haarloze lichaam werd beschouwd als een schoonheidsideaal en ook in het oude Griekenland en Rome, het schaamhaar verwijdering was erg populair. We hebben sinds de jaren 90 weer in de mode, om het schaamhaar trimmen - bij zowel mannen als vrouwen. By the way: De zorg van geschoren geslachtsdelen kon associaties oproepen met naakte kinderen, is ongegrond. "Dit soort van persoonlijke hygiëne heeft niets pedofiel in zichzelf", zegt professor Norbert Kluge, seksuoloog aan de universiteit van Koblenz-Landau. Dus als je wilt om te grijpen, zelfs aan het scheerapparaat is geheel aan jou. Want met de geschoren het zich gedraagt ​​als elke andere trend - of we willen hem te volgen, wordt elk individu aan zichzelf overgelaten.

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd