De zoetheid kan herfst- bezitten en zie: Geen enkele haren blokkeren het uitzicht van de mooiste van het hele lichaam. Ze is heel duizelig? Dan wordt je wakker.

Jammer dat allemaal maar een droom. Omdat Mausi geschoren dom plaats en als kinderseks vorkäme. Hier is geen reden tot bezorgdheid. "Dit soort persoonlijke verzorging heeft niets te Pädophilesan", zegt professor Norbert Kluge, seksuoloog aan de universiteit van Koblenz-Landau.

Nog een argument voor u in de Verenigde Staten geschoren bijna een op de twee vrouwen - geheel of met harige patronen. En dat is ook gebleken dat er geen effect op de misdaadstatistieken. Het argument "te duur" kunnen in plaats van toe te passen, want na minder dan 24 uur kiemen stoppels.

Om dit intensive care te sparen, benadrukt vrouw heeft meer kans om sieraden zonder een vervaldatum: Tattoos. Sexy zijn klein, maar Tribals (zwarte motieven): Salamander, duivels, Keltische symbolen of Aziatische tekens. In tegenstelling, zijn kleur rozen en dolfijnen vaak gestoken. Veel vrouwen (ook mannen) vind het niet leuk wanneer een tatoeage is zeer merkbaar klimt naar het vrouwelijk lichaam. "Bij het staartbeen, schouders of schouderbladen of op de enkel een tatoeage kan gedragen verborgen", aldus Birgit Dobler de tatoegeringswoonkamer mug Regensburg voor de discrete gebieden. Dus, hoe veel argumenten doet Mausi voor?

Scheer en schaamhaar styling: het absolute waanzin
Scheer en schaamhaar styling: het absolute waanzin
33 foto's
© Shutterstock
meer overBart olie voedt de baard van drie dagen
Verzorging voor mannen van A tot Z

Hier vindt u de belangrijkste voorwaarden voor de mannen zorg aan het cruciale punt, inclusief tips bracht vinden & ...

Zo is de geschoren beheren pijn
6 stappen om een ​​perfect geschoren

Tijdens Beard's trend weer, blijft populair untenrum de vrije ruimte. Mannen met Schaamhaar worden beschouwd als ...

Scheer en schaamhaar styling: het absolute waanzin
Shave en schaamhaar styling