Bijna elke vrouw bang voor de grote de eerste keer. Sommige voor elke keer. Over wat te doen.

De avond was prachtig, een succesvolle eerste date. Je kunt zelfs langs komen naar uw appartement. Maar nu kraakpanden uw zoetheid al een half uur op de kast en schreeuwt uit alle macht. Heeft ze een sex-fobie? Maak je geen zorgen, voor enige angst is er een oplossing

<b>Koitophobie </ b>
Ze is bang voor geslachtsgemeenschap. Dit maakt natuurlijk het ontspannen deel van de avond ingewikkeld. Haar reactie: "Wees niet als dat" te onthouden van opmerkingen als Je zou beter zijn deelden hun angsten op de grond.

<b>gymnofobie </ b>
Ze wil niet naakt voor vreemden ogen zien. Hoe je ermee omgaat: Sex in eerste instantie alleen in het donker en onder de dekens. Na verloop van tijd kan de situatie worden versoepeld. Belangrijk is een natuurlijke behandeling van uw eigen naaktheid. Als u niet beschaamd, kunnen zij uw voorbeeld volgen.

<b>Pathophobie</ b>
Ze is bang voor soa's. Dit kan eenvoudig worden veranderd: De show begrip, immers, deze angst is niet dom. U vindt de uroloog om alle voorkomende ziekten met een cheque zijn, maken een AIDS-test. Dit geeft je zowel een grotere veiligheid.

<b>Scopophobie</ b>
Ze is bang om gezien te worden. Of naakt of niet, seksueel geladen in elke situatie is in strijd met haar uw aandacht. Hoe je ermee omgaat: moeilijk! Streef naar hun vertrouwen en bieden ze zoveel veiligheid en beveiliging mogelijk te maken. Als al het andere faalt, ga met haar naar de therapeut.

<b>Gamophobie </ b>
Ze moet enorme angst trouwen. De uitweg: In principe, je kon klimmen om haar op de kast nu, na al die angst is begrijpelijk. Maar waarom je haar niet vertellen dat u alleen op zoek naar seks. Dit is alleen ingewikkeld als uw verovering in het kader van dit syndroom Britney Spears lijden - dat is geenszins seks voor het huwelijk willen.

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd