Din kæreste har igen helt stresset din dag eller er det? Vi viser dig tips, som de stadig kan have sex

"Igen skat?" Sætningen vi mænd vil have. Men virkeligheden er anderledes. Alt for ofte, vi har et 'nej' høre, selv om vi ønsker, er at "Ja". Indtil nu! Hvordan vil fremtiden Jas fra deres nej'er.

Ikke nu, honning. Jeg har ikke et klart hoved. "
De kommer fra jobbet. Det kommer fra jobbet. Du har arbejdsdag. Hun har arbejdsdag. Du ønsker at glemme den dag, og rart at gøre lidt af køn. Hun ønsker at glemme den dag, og smukke svælge en smule problemer. En modsigelse.

taktik: Hvis det stadig falder for dig så hårdt, nu hun har brug for TLC. Forskere har fundet, at vi mennesker har brug for 14 gange om dagen (kærlig) rører at forblive fysisk og mentalt sunde. Hvis du vil have sex, skal det stadig være gange mere. men kvinder reagerer vredt hvis du begrænse hendes krop på brystvorter og kønsbehåring.

Så du rører den blød og tilfældig, men hele tiden - og som om du ikke var at have sex ud. Mens du ser, lagde armen omkring livet, mens madlavning sidde let på hende, når hun ligger på sofaen, sætte øret til hendes mave. I supermarkedet, du kærtegne hendes kind, før de går i seng Gå børste sit hår. Det vil være besat af din uselvisk hengivenhed, så du lander sikkert i seng i slutningen, og ikke bare side om side.

Hver fjerde uge og igen: Hun har sin dag

"Ikke nu, honning. Jeg har kun lige min dag. "Når hun ikke har egentlig?

taktik: En advarsel først: Hvis din sødme blandt de kvinder, der får forfærdelig menstruationssmerter, hver gang du forlader hende et varmt bad eller bringe hende bamse varmedunk. Men når det bare, at de er nødt til at overvinde deres generthed, du forføre hende til sex uden samleje.

Tre ud af fire kvinder sagde i en undersøgelse af 2.100 amerikanske kvinder, voldelig kysse er mere intimt end sex. Så du kysser som en latinsk elsker: varieret og fantasifulde, nogle gange fast, nogle gange blødt, nogle gange gnave, til tider bidende, til tider tør, til tider glatte og overalt, men i det offentlige område. Hold deres hænder stramt og køre det bestemmes, hvor det viser dig på. Mens påføring hånd, bevise fingerfærdighed. Hun vil kunne lide det, fordi det vaginale område er dobbelt så godt blod under menstruation som sædvanlig.

Mange kvinder har tre gange så mange orgasmer i løbet af denne tid. Fokusere først på klitoris, derefter på den ydre skamlæber, senere G-punktet. Du skal desorienteret mens aldrig, det ville have sikkert flov, når de bliver viklet ind i hendes bånd.

Han ønsker at puste, ønsker de ikke
Han ønsker at puste, ønsker de ikke

© Afrika Studio / Shutterstock.com

Oral Sex: Det vil ikke blæse

"Nej, skat. Jeg ønsker at blæse nej dig nu." Men Ups, der var klar. Hvis du måske er blevet lidt for offensiv med at formulere din idé?

taktik: Nu kausal forskning er behov for. Enten din sidste bruser er lidt tid tilbage, og hun er frastødt en lille smule (temmelig usandsynligt). Eller de vil ikke have din seksuelle udbyderen (endnu mere sandsynligt). Mange kvinder ikke har det nemlig især gerne det, når de føler sig reduceret til denne særlige tjeneste. Hvad kan du gøre?

Du skal blot sørge for, at de bare ikke føler sig reduceret. Lokker dem med 'nem løfte. "Søde, hvis du nu gøre det for mig, så gør jeg en time alt, hvad du ønsker. Og jeg mener alt." Dette tilbud vil du ikke være i stand til at modstå. Ulempe: Du sandsynligvis nødt til at børste i en time eller kæle og rumknuddeln. Fordelen: Det kan føre til coitus - og så du har sex to gange på én dag

>>> Deep Throat for begyndere 

Beruset: 7 øl for meget

"Du kidding. Du er helt beruset ja "du overdriver igen. Syv beers're ingenting. Stadig, en skam, at de nu så kø. Hvor du lige har haft sådanne vidunderlige sex fantasier

taktik: Indse fantasier alene: Slot tilbage til dit værelse og gøre sex med dig bare i dit hoved. Onani er altid meget mindre kompliceret. Du ved præcis, hvor at røre, kan du ikke bryde noget, en efterfølger er der ikke, og også for en gangs skyld alt er tilladt.

Og hvis du er ved det, så gør selv sex med Pamela Anderson. Og med Jennifer Lopez. Og især med Cameron Diaz. Eller bedst af alt sammen.

Forbered hende et luksusbadeværelse
Forbered hende et luksusbadeværelse

© wavebreakmedia / shutterstock.com

Lust Killer # 1: Du er stresset

"Ikke nu, honning. Jeg bare kæmpe stress. "Hvad mændene forlader ved lukketid på arbejdspladsen, kvinder ofte bringe hjem med dem, nemlig stress. Og stress sker for at begære hyppigste dødsårsag i Tyskland. Glad du kender

taktik: Igen roses. Forbered hende en luksus bad for krop og sjæl, en klog mand ved, hvordan man gør det: du har brug for en pakke af havsalt og to til tre dråber ren rosenolie (apotek). Hæld begge i en beholder og lad dig trække det et par dage. For en fuld bad (optimalt 36 til 39 grader Celsius), du har brug for 500 gram Rose salt.

Nu, hvis du kan svømme et par rosenblade og en behagelig rumtemperatur (22 grader) gør, gør blød belysning for at gøre dem føle sig trygge, fordi du ikke kan se deres lille fejl, og tjene til gengæld dekoreret med nogle rosenblade champagne køligt, så du har en god chance for, at det stadig er en lidenskabelig aften.

Mere omDe erogene zoner af en kvinde skal være veldokumenterede
De erogene zoner hos kvinder

For eksempel, en kvindes krop er et mysterium: Han ønsker at blive udforsket. Vi forklarer erogene zoner hos kvinder og ...

Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste
Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model