skaldet hoved
© Shutterstock

Den skaldede er en meget omdiskuteret emne af mænd. Nogle kalder den Skaldede som et udtryk for maskulinitet, andre er bange for det, fordi de er bange for at se mindre attraktive.

Årsagerne til skaldethed  

Den tekniske term er androgen alopeci, andre navne og former er vigende hårgrænse, Tonsuren på bagsiden af ​​mænd, eller: den skaldede hoved, resultatet af hårtab hos mænd. Du må ikke skyde skylden på ham. Nogle har mistanke om, at eksempelvis. Overdreven Gelkonsum forårsager skaldethed, men det er noget vrøvl. Årsagerne er skjult frem i det maskuline natur. Årsag er normalt den kønshormon testosteron eller dets nedbrydningsprodukt dihydrotestosteron. Det forkorter vækstperioden af ​​håret og fører til død af hårsækkene.

Hvad skal man gøre ved den skaldede

Valget af valgmuligheder for at bekæmpe skaldethed er forskelligartet. Fra toupee på hår producenten igennem til Transplanat. Vi vil fortælle dig hvilke muligheder der er bedst til at bekæmpe den Skaldede

Hvordan kan du forhindre skaldethed eller forhindre

Dette skal fortsat være en drøm. Vi har forskellige metoder og testet for dig den skaldede at kæmpe eller forebygge behandlinger. Det er dog ikke helt billigt at gøre hårtab vendt - og ikke hverken billigt.

Forebyggelse den skaldede tidligt

Det er svært at forhindre, at en skaldet tidligt, fordi du kommer snigende meste og ofte i første omgang lagde ikke mærke til det forestående tab af hendes hår. men hvis du registrerer øget hårtab, når kæmning eller genkende vigende hårgrænse, er det tid til at handle og forhindre skaldethed.

At tage sig af den Skaldede

Hvis den skaldede det første er at fastholde denne. Vi fortæller dig, hvordan du beskytter dit hår og hvad man skal overveje, når barbering, cremer og pleje af skaldethed.

  • 02/10/2011

  • Alt indhold
  • billeder
  • video
  • specials
  • artiklen

Mange mænd tror lejlighedsvis hårtransplantation
Hårtab gennem sport - kan det være?
Selv skaldet behov pleje
Hvordan at bevare din skaldet og barberer korrekt
Den skaldede med en speciel shampoo hjælper med at opretholde skæl
Shed på den skaldede hoved bodylotion?
Anti-hårtab produkter
Produkter til hårtab
Bald: En skaldet hoved ser mandlige
Skaldede handle mandlige
Årsagen til hårtab, du er på sporet
Årsag til skaldethed på sporet