spørgsmål: Hvorfor så mange atleter faktisk problemer med skulderen?
anonym e-mailSkulder smerter?
Mange voldsomme og hurtige overhead-bevægelser er gift for skulderen

© Shutterstock

Vores svar:

"Skulderen er den mest mobile af alle samlinger, og kun sikret ved kravebenet til brystet - og muskler. Selv den mindste ubalance i musklen korsettet kan føre til smertefulde problemer. Det er derfor jeg træner skuldre ofte"Siger Moritz Tellmann, læge, personlig træner og fitness model. Du bør gøre - og det store bryst og den brede rygmuskel samtidig med, fordi de stabiliserer skulderen.

Særdeles hyppige irritation af supraspinatussenen og overbelastning eller forkalkning af bicepssenen er. Begge udløser en skarp smerte, når du løfter armen ud til siden og overhead. Selv tydeligere er diagnosen i tilfælde af en dislokerede skulder eller håndled frakturer. Dette fører ofte til smerte-relaterede handicap. Så du er nødt til at gå til lægen.

"Når patienterne spørge, om du stadig kan træne med hende smertende skulder, jeg præsentere at besvare dit spørgsmål: 'Har du haft en ulykke? Der er bevægelser, som du kan udløse smerten? Kan du stadig fuldt flytte skulderen? " Hvis de to første spørgsmål er nej, svaret på det tredje ja, så du kan fortsætte med at udøve moderat, uden arbejde sig ind i smerten"Siger Telemann. "Som læge vil jeg råde dig vejen: tage 4 til 10 dage tabletter indeholdende det aktive stof diclofenac. Ingen forbedring? Fra Doc!

Selvfølgelig er der også særlige bevægelser eller øvelser, der er dårligt for ryggen. Disse omfatter voldelige, hurtige overhead-bevægelser som spydkast eller buede chin-ups (Kipping pull-ups). Selv med støtte bevægelser som push-ups kan du gå galt - der bør være armene tæt til kroppen. Generelt alt er dårligt, som forårsager smerte, når du kører.

  • 2015/02/13
  • Mænd&# 039; s Health
  • Mænd&# 039; s Health

Mere om14 Øvelser for en bedre kropsholdning
Disse 14 øvelser for at forbedre din kropsholdning

Gå op, bryst ud! For hver forkert kropsholdning forårsager smerte og gør dig svagere. Med vores øvelser træner ...

Mavesmerter kan være tegn på betændelse i underlivet
Disse syv smerter, bør du ikke ignorere

Som en rigtig fyr, du ved præcis, hvad de skal gøre med smerte: at bide tænderne - og igennem! I nogle ...

Min smerte rejse fra venstre til højre knæ. Hvordan virker det?
Hvad hjælper mod ensidig knæsmerter?
Den øverste øvelse for længere span: den skulder presse
Den perfekte skulder presse
Kinesio Tape bidrage til ømme muskler og led
Så bringe Kinesio Tape korrekt