Ze lag wakker halve nacht en zijn nu moe? We laten zien hoe om eruit te komen, ondanks een slapeloze nacht het beste van jezelf en te overwinnen uw vermoeidheid

Te warm, te koud, te veel Netflix in bed of te veel zorgen over wat er allemaal op de to-do lijst voor de volgende dag. Redenen die 's nachts neemt uw slaap, zijn er vele. Niettemin kan de dag niet voor niets na een slapeloze nacht. We laten zien hoe je met geconcentreerde macht door middel van de dag - ondanks een gebrek aan slaap en vermoeidheid.  

1. verdelen de vermoeidheid in de ochtend met water

Drink direct na het krijgen van een 200 ml glas water (het water moet op kamertemperatuur). De reden: je ademt tijdens het slapen bijna een liter water - zelfs bij een min of meer slapeloze nacht. Zelfs na een goede nachtrust, we wakker uitgedroogd. Naast het gebrek aan slaap helpt dat je de volgende dag zo moe. 

>>> Om uw kwaliteit van de slaap te verbeteren

2. Wie gaat uit en neemt een douche koud, ontwaakt

De zon is een fantastische stimulans. Zorg voor beweging: Ga naar buiten gedurende 15 minuten. Waarom? Heel eenvoudig, zal de zon de productie van melatonine, die verantwoordelijk is voor dat u slaperig voelt te stoppen. Wie springt in aanvulling op de korte wandeling, zelfs onder de koude douche zal direct na heel levendig en vol energie te voelen. 

3. Schuif de ochtend koffie op

Laten we hebben het kopje koffie eenmaal vertrokken. Velen proberen te slapen te vervangen door cafeïne. Het werkt meestal niet. Drink je eerste kopje koffie in plaats daarvan de voorkeur aan 90 tot 120 minuten na het wakker worden. Dan moet koffie het gewenste effect. het motto "Hoe meer koffie, hoe meer alert" helpt niet dat materie. Drink de stimulerende vrij in kleine porties elke 60 tot 90 minuten tot 15 uur. Anders wordt het spel met de slapeloze nacht begint weer vanaf het begin. De cafeïne kick optreedt 25 tot 45 minuten na het eten, maar duurt ongeveer 6 tot 8 uur om hem het lichaam heeft en weer verbroken.

>>> Deze 7 stimulans zijn beter dan koffie

4. Tip voor vermoeidheid: Lach op weg naar het werk

Luister naar op weg naar een komedie podcast te werken. Resultaat: Je krijgt niet alleen een goed humeur, maar ook dezelfde waarschuwing. Omdat lachen vermoeidheid vermindert.

5. Met creativiteit, je versla de vermoeidheid op de werkvloer

Taken die uw volledige concentratie vereisen, moet je tot de volgende dag. Het creatieve werk op hun beurt zijn nu perfect. Volgens studies, bent u meer creatief als je moe bent. Brainstormen werkt beter als je een beetje afgeleid. 

6. Eet het juiste ding voor lunch

Als je moet in je lunchpauze ten minste 15 minuten om uit te gaan in de frisse lucht in de ochtend. Vermijd koolhydraten tijdens de lunch die je moe te maken. In plaats daarvan moet een salade liever met veel eiwitten, zoals gegrilde kip of vis, tot op ons bord. 

>>> De beste low carb gerechten

Nap op het werk
Vermoeid op het werk? Dutje doen

© George Rudy / Shutterstock

7. Een dutje helpt tegen vermoeidheid in de middag

Als je kunt, plaatst u een dutje een - bij voorkeur 13 tot 15 uur. 25 minuten genoeg om de vermoeidheid te bestrijden van al. Anders brengen je weer de volgende nacht slapeloze.

8. Tip: ga niet naar bed eerder op de avond, ondanks de vermoeidheid

Toegegeven, enigszins tegenstrijdig geluiden die reeds. Maar wie is twee uur eerder dan normaal naar bed, verwarde de hersenen. Dit is het begin van de tijd niet gebruikt en niet wil slapen. Eerder bedtijd betekent dat u misschien rolt van de ene kant naar de andere en dan niet slapen. Als je naar bed op de gebruikelijke tijd, zelfs je hersenen is klaar om te gaan slapen.

>>> 8 tips om beter te slapen direct 

Tegen vermoeidheid in het dagelijks leven veel vocht, koude douches, creatieve opdrachten en een kort dutje tijdens de lunch te helpen. En, natuurlijk, dat je gaat slapen 's nachts op het gebruikelijke tijdstip. Omdat de reguliere 's avonds naar bed gaat, hoe beter je goed slapen. Goede nacht, goed slapen.

meer overBeter slapen - met deze voedingsmiddelen werk's
Dankzij deze 7 voedingsmiddelen die u zal goed slapen vannacht

Je moet problemen met slapen? Met de juiste voeding, kan het beter zijn om heel gemakkelijk in slaap. Deze 7 ...

Om uw kwaliteit van de slaap te verbeteren
Om uw kwaliteit van de slaap te verbeteren

Een goede nacht niet de avond beginnen in bed. Een Amerikaanse auteur heeft een plan voor de optimale slaap dag ontworpen. ...

De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen
Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste
De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend