Steeds meer atleten dragen lange, kleurrijke flarden. We wilden weten wat die Kinesio Tape kan. En laten wij u zien hoe u zich te hechten met hem één

Kinesio Tape:
Wat kan de Kinesio Tape?

Handelingen van Gebruik Met pijnlijke gewrichten en spanning gemeenschappelijke verbanden zijn meestal rustige plek het lichaamsdeel. De elastische Kinesio Tape, maar niet de bewegingsvrijheid beperken. Ze worden gelijmd over het getroffen gebied op de huid. Omdat de band trekt op de huid, elke beweging veroorzaakt een soort massage-effect. Dit moet stimuleren lymfe circulatiesysteem en irriteren pijnreceptoren minder en versnellen de genezing van spieren. Unieke studies die het effect te bevestigen, is er niet, maar veel atleten en therapeuten zweren erbij.

Dus houdt vast's Voor één en hetzelfde probleem, zijn er verschillende verbindingstechnieken, zogenaamde investeringen. Tijden de banden zitten met stam, soms niet. Voor een optimale grip moet je wassen en scheren de huid voordat plakken. Zodat de band niet te snel op te lossen, het helpt een aantal tailor zijn einden in de voorkant van lijmen. Voor drie kwalen tonen wij u de juiste voorbeeldige Anlagen.Weitere vinden op het internet of in het boek "Medi-Taping in de sport" (Trias tot 20 euro).

Enkel taping: Eerste stap2/7
|

Enkel taping: Eerste stap

© Jason Pickersgill

spronggewricht:
stabiliseren enkel

Lijm een ​​tape (roze) met 50 procent rek (pre-test) aan de voorzijde rond het gewricht, de uiteinden zonder spanning. Andere band (blauw) onder de voet boven de enkel.

Enkel taping: Tweede stap3/7
|

Enkel taping: Tweede stap

© Jason Pickersgill

spronggewricht:
stabiliseren enkel

Derde band (blauw) in de vorm van een naar boven open Acht lijm 70 procent trein rond de enkel: centraal hechten aan de achillespees, steek de voorzijde weer.

taping nek: Eerste stap4/7
|

taping nek: Eerste stap

© Jason Pickersgill

hals:
vermindering nekpijn

Van de hals naar beneden, blijf je twee plakstrips rond
25 rekpercentage linker (hier roze) en rechter (blauw) langs de wervelkolom ter hoogte van de schouderbladen.

taping nek: Tweede stap5/7
|

taping nek: Tweede stap

© Jason Pickersgill

hals:
vermindering nekpijn

Nu wordt een verdere tape (geel here) gestrekt met ongeveer 80 procent en in dwarsrichting verbonden met deze spanning op het niveau waar de pijn sterkste via hals.

taping knie: Eerste stap6/7
|

taping knie: Eerste stap

© Jason Pickersgill

knie:
knie traktatie runner's

Bevestigen van een kort stukje tape spanning 80 procent aan het buitenste knie via pijnlijke plek, dan ongeveer haaks op de eerste of strip.

taping knie: Tweede stap7/7
|

taping knie: Tweede stap

© Jason Pickersgill

knie:
knie traktatie runner's

Nu de band kruis lijm een ​​strook (gele here) bij 25 procent rek. Het loopt van de knie langs de dij van de pijn.

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou