En næsespray kunne afhjælpe fremtidige magt problemer hos mænd og hjælpe dem til nyt indhold. Uanset om det vende hendes kvinder, den amerikanske producent stadig under efterforskning.

Med en næsespray til erektionsproblemer vil snart opløses med en spray vil være væk - i hvert fald lover den amerikanske medicinalvirksomhed Palativ Technologies i New Jersey. Et spray af sprayen med den aktive ingrediens PT-141 tredive minutter før samleje, og mænd med fysiske vanskeligheder under sex kan gå med en ny begær efter kærlighed.

Tidligere på året, har producenten afsluttet de første undersøgelser af sikkerheden ved præparatet, og nu ønsker at teste effektiviteten hos mænd med erektil dysfunktion.

PT-141 er et hormon-lignende protein, der absorberes af næseslimhinden, og virker direkte på det centrale nervesystem. De fleste andre impotens medicin påvirker kun blodkarrene. På grund af den anden virkningsmekanisme, de Palativ forskerne forventer betydeligt større succes i sin medicin. Også tager en nasal spray lettere og sikrere end injektioner eller indførelse af lægemidler ind i urinrøret.

En interessant sideeffekt af lægemidlet: hos kvinder PT-141 kan fungere som et elskovsmiddel, så øge deres lyst til sex. I en test med gnavere hundyr, som blev behandlet med PT-141 var signifikant mere kontakt med deres mandlige modstykker og ønskede at parre oftere end de ubehandlede gnavere.

Uanset om PT-141 hos kvinder øger fornøjelsen, denne afhandling ønsker at gå næste år til bunden af ​​forskerne.

Mere omDer er en masse af naturlig seksuel forstærker, der er mindst lige så meget for at stimulere dit sexliv.
11 naturlig seksuel forstærker

Glem Viagra: Der er en masse af naturlig seksuel forstærker, der er mindst lige så meget for at stimulere dit sexliv.

De 5 bedste Valentinsdag Idéer
De bedste Valentinsdag ideer og gaver til kvinder

Den 14. februar er Valentinsdag. Clueless hvad de skal give din elskede? Om igen blomster? Vi siger ...

Top 10 steder for det første kys
Top 10 steder for det første kys
Du har brug for vejledning på fransk, engelsk eller græsk?
De mest populære typer af sex i verden
Dine fantasier give mere action i sengen
At leve dine seksuelle fantasier om endelig