spørgsmål: Nogle steder, min skæg vokser uregelmæssigt. Jeg kan stimulere vækst?
Michael L. KamenDen skægvækst kan fremskyndes dårlig
Uregelmæssig skægvækst er ikke nødvendigt at udfylde barbering. Mange nuværende Beard Styles skjule Bart huller diskret

© Shutterstock / g-lager studio

Vores svar:

Du må ikke opgive håbet for hurtigt: Mange unge mænd lider af uregelmæssig vækst af skæg. Hvis du stadig er under en alder 20 år, oddsene er selv ganske godt, at en øget ansigtsbehåring endnu etableret. For de første hår, der begynder at spire i puberteten, er meget tynde. Nogle hul i Bart stadig lukker med den stærkere vilje hår i slutningen af ​​puberteten begyndelsen af ​​det 20.
Tip: Barber de første tynde skæg hår ofte. Nej, hyppig barbering ikke accelerere væksten af ​​ansigtsbehåring, og håret vokser ikke tykkere efter. Fordi når barbering du ikke kommer op med hårroden, som er ansvarlig for vækst og kvaliteten af ​​skæg hår i kontakt. Men de midterste slukket hårene ikke gå til fransig-takkede og er grovere og stærkere. Dette giver dig mulighed for at i det mindste erschummeln lidt mere skæg tæthed. Meget vigtigt: Må ikke spille med knurhår omkring, ikke trække det. Dette vil irritere roden, det værste sætter håret produktion. På den måde du avle selv Bart huller.

Beard turbo testosteron
Udsvingene i "Mænd hormon" testosteron i blodet kan stadig ændre intensiteten af ​​skæg vækst i hele livet. Fordi testosteron niveauer påvirker også hårvækst hos mænd fra - på godt og ondt. I ungdom han engang stiger, og ofte endnu ikke er nået med udgangen af ​​puberteten sit højdepunkt. Mens en stigning af testosteron negativt påvirket rødderne af hovedbunden hår og kan føre til hårtab, det forårsager samtidig øget kropsbehåring og dermed en stærkere vækst skæg, de mindre huller godt skjult ud over en vis længde.
at øge din testosteron niveauer skæg skyld kunstige måde, er ikke en god idé. Fordi første hormon kosttilskud kan påvirke kun skæg hår styrke, og ikke antallet og fordelingen af ​​hårsækkene. Og for det andet, skal du overveje det faktum, at et hormon bølge også kan overveje en øget hårtab på hovedet af sig selv.

Lovende terapier for cirkulære Bart huller
"De mest almindelige grunde til, at mænd søger med ujævn skægvækst eller endda ægte huller i skæg område vores særlige praksis for hår lidelser er den cirkulære hårtab (alopecia areata barbae) eller en medfødt dværgvækst skægget," siger hudlæge og hår specialist Dr. Frank Matthias Schaart fra Hamburg. Ca. 1 til 2 gange om måneden ser mænd med huller i skæg området sin særlige praksis med en anmodning om diagnose eller terapeutisk hjælp. Disse behandlingsformer specialist kan give håb til dem, der berøres, i det mindste i en cirkulær Barth Aarau tilfælde:

  • Høje doser af zink behandlinger;
  • Topisk immunterapi af en topisk påføring af kortison indsprøjtninger eller hårløse områder med cortison krystal suspensioner;
  • Behandling med fraktioneret laser. Schaart: "Det forekommer i omkring 50% af tilfældene efter 15 til 18 uger inde i en komplet afkom af de faldne hår."

Men: "Mod anlægsspecifikke, så nedarvede huller i skægget er ingen kur normalt, som i dette tilfælde hårrødderne mangler eller ikke selv skabt," siger eksperten, "I sjældne tilfælde kan smitte af skæg hårrødder af bakterier eller svampe eller bindevævssygdom være årsag til hårtab i skæg området."

Uregelmæssigt vokset skæg spil er ikke en årsag til fortvivlelse -Shutterstock / Stokkete

Beard hårtransplantation
Er der mulighed for en skæg hårtransplantation ligner et hoved hårtransplantation? "Rettelser i overlæben området og kinder er mulige"Siger Ursula Halsner, hår kirurg fra München. (Diameter 0,9 mm) er enkle vendinger transplanteret ansigtet med hårrødder fra hovedet under kirurgi mindste hud partikler. "Det er vigtigt, at hovedet hår er stærk nok til at være egnet som en erstatning skæg. For tyndt hår er ikke egnet."
Operationen tager omkring tres halvfems minutter afhængig af størrelsen på implantaterne. "Den helbredende tid er kun omkring ti dage en forening er ikke nødvendig." Efter tolv uger, den nye ansigtsbehåring fra de transplanterede rødderne begynder at vokse. Lav en aftale med en hår kirurg eller sende ham afgøre, om operationen udføres til et foto.

Ernæringsmæssige tips til et fyldigere skæg
Før du vælger så drastiske metoder, skal du først forsøge at tilbyde dit ansigtsudtryk hår naturligt de optimale vækstbetingelser: hvordan de næringsstoffer biotin og silica påviseligt sund hårvækst. Præparater der er gunstige i købmænd. Specifik skægvækst, såsom "Beard Active" (der er eksempel på Amazon for omkring 40 euro) sædvanligvis også indeholde biotin, silica, L-Cytein og B-vitaminer i kombination med andre mineraler og vitaminer. Med en sund kost dette problem, du kan dog reddet forsøget. Sunde, proteinrige fødevarer såsom grøntsager, frugt, havregryn, æg og ost burde have faste steder på din menu. Af den måde: gnide huden med varmt sennep eller hvidløg til at stimulere hår rødder tomgang produktion, desværre, ikke virker, og hører til realm af myter skæg.

Hår restaurator
Nogle mænd forsøger at hjælpe deres ansigts hår på spring med hår restaurator til hovedet. Hæderkronede undersøgelser viser for eksempel, effektiviteten af ​​den aktive ingrediens minoxidil og finasterid i arveligt hårtab (som en forberedelse er som Rogaine) - på hovedet. Hvorvidt Minoxidil eller Rogaine er også på skæg regionen er kontroversiel: "Finasteride i tabletform hjælper ikke mod uregelmæssig hår skægvækst regel. I modsætning til i forbindelse med hoved hår, hvor den analgebedingten hårtab af manden, nogle opsigtsvækkende resultater opnået, "siger hår ekspert Schaart," Hvis noget kan være et forsøg med minoxidil (5%) gør opløsning, til 2 gange om dagen til de ramte områder masseres. En værdipapirer er dette ikke er sikkert. "

Beard er Trend, ingen tvivl. Hvis du har huller i skæg og denne brug ekstrem forstyrre eller byrde, bør du finde ud af om de forskellige skæg stilarter. Bart frisurer, der er kompatible med en uregelmæssig vækst af skæg, er som Fu Manchu eller igen meget trendy overskæg. Mere inspiration kan findes i vores skæg frisurer galleri.

  • 2016/06/01
  • Christine Naefeke
  • Mænd&# 039; s Health

Mere omHårtab hos mænd
For at forhindre skaldethed

Hvilke former for hårtab hos mænd er der, og hvad gøre for at forhindre dette, læse her. Plus: Med robotter, ...

2800 hårsækkene blev transplanteret Oliver ved en hårtransplantation
Det er sådan en hårtransplantation

I kampen mod den forestående skaldethed vores redaktør Oliver Bertram havde en hårtransplantation med ny ...

Skægget Care Guide
Den ultimative Beard guide
Med en velholdt tre-dages skæg iført skæg, finde kvinder sexet
Så skæg styling synes køligt & velplejede
Cool skæg har brug for god styling
De bedste styling produkter til dit skæg