Training ondanks de hoge temperaturen: Onze deskundige is cool tips voor het uitvoeren van bij warm weer

De gekste hardlopers komen elk jaar op de Marathon des Sables in de Marokkaanse Sahara. Deze legendarische woestijn marathon wordt beschouwd als de zwaarste loopevenement in de wereld. In slechts een week de deelnemers deze plek terug 230 km. En dat alles op 40 graden in de schaduw! Onder de vaste deelnemers onder meer de Nederlandse extreme sporter Danny Verdam. "Ik hou van wandelen in de hitte"Zegt de meervoudige Ironman triatleet. Of u nu wilt vijf of vijftig kilometer in de hitte lopen, aan de voorbereiding die telt. Hier zijn zijn top tips:

Op welke temperatuur wird's gevaarlijk?
"Temperaturen van meer dan 30 graden zijn van cruciaal belang, want dan wordt de uitdroging zeer snel. Wie niet direct reageren, kan zelfs lijden aan een instorting van de bloedsomloop"Zegt Verdam. Gelieve u te houden in alle competities bij onverwacht hoge temperaturen.

Hoe bescherm ik mezelf tegen oververhitting?
Kies een lage bewegingssnelheid en regelmatig te drinken, zelfs wanneer het lichaam per uur slechts één liter vloeistof kunnen gebruiken. "Voor de lange runs te nemen om de tien tot 15 minuten tot 0,3 liter tot", Is de aanbeveling van de experts. Tip: Als u van plan bent langere runs, moet je drankjes beschikbaar op koers te storten, of kiezen voor een drink riem (met vijf kleine flesjes). En bovenal, vergeet niet: Cool zo vaak mogelijk het hoofd-halsgebied.

Kan ik train hard in de hitte?
De meeste in de koelere ochtend of avond uren. Amateur atleten mag alleen worden uitgevoerd op deze tijden. In de middaghitte, moet u altijd opgeven tempo en interval training. Echter, los duurlopen in de aerobe zone zijn goed.

Hoe bereid je je voor de warmte?
"Sinds ik ontken regelmatig marathons en enkele jaren traint ongeveer 20 uur per week, had ik in de praktijk slechts andere prioriteiten te zetten. gelijk aan een afstand van maximaal 55 kilometer - Ik heb vooral lange eenheden in het basisuithoudingsvermogen gebied, met inbegrip van regelmatige training loopt over vier tot zes uur inbegrepen. Om de productie van zweet te stimuleren, heb ik ook getraind indoor cycling in de sportschool"Zo Verdam. "De extreme inspanning zonder wind in de verwarmde ruimte is gesimuleerd woestijnatmosfeer. Maar dat is niet genoeg."

Volgende belangrijke tips voor het uitvoeren van in de zomer kan worden gevonden in onze uithoudingsvermogen Guide, en onze Shoe Adviser.

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd