Ikke kun stærke overarme er tegn på tiltrækning, et lyst hvidt smil gør kvinders hjerter slå hurtigere. De rigtige tips til hvid stenansigt kan findes her

Kridtning metoder:
Hvide tænder - her er hvordan

Vi levere de nyeste metoder til tandblegning. Du ved, hvad der virkelig gør dine tænder hvide, hvad koster det - og hvad du bedre lade biter

Tandblegning hos tandlægen

blegning

krav: Dine tænder skal være fundamentalt sund. Du må ikke have nogen huller i tænderne, ellers kridtning agent trænger ind de berørte tænder og forårsager skade. Tandfyldninger såsom kroner, kan ikke bleget det. Også vigtigt er en sundt tandkød. "Uanset om man ser på en professionel tandblegning ønsker at forkæle sig selv bleg med over skranken materialer, eller - det er helt sikkert nødvendigt, at tandlægen rykke tilstanden af ​​tænder og tandkød kontrolleres og om nødvendigt med henblik bringer," siger Wolfgang Boer, tandlæge og talsmand for den tyske samfund for Æstetisk tandpleje (DGÄZ).

Sådan fungerer det: Først og fremmest tandlægen fjernet tandfladerne bruger professionel tænder rengøring (PTC) af indskud og misfarvning. Alt efter det er stadig mørkt, er elimineret ved hjælp af tand lysere. Derefter tandlægen anvender en smagløst, farveløs gel: carbamidperoxid. Dette indeholder urinstof, bærestoffet, og hydrogenperoxid (H2O2). Den aktive bestanddel trænger ind i emalje og frigiver oxygen radikaler, som kemisk ændrer farvestofferne ved reduktion. Det farvende effekt er således aflyst, og tænderne vises visuelt lysere igen. 

Kridtning metoder:

1. Hjem kridtning: Først, lægen gør enIndtryk af dine tænder. Efter at tynde plastik skinner er lavet, der er perfekt tilpasset den enkelte tand position. Før enhver applikation du udfylde disse skinner med færdiglavet af tandlægen carbamidperoxid gel. Derefter sætte skinnerne én, afhængigt af lægens råd om aftenen i et par timer eller natten over. Efter omkring to uger, har du nået den ønskede tandblegning normalt. I løbet af denne tid, din tandlæge regelmæssigt kontrolleres, hvor meget tænderne allerede bleges, og om bivirkninger er forekommet. "Hjemmet blegning er den mest gennemprøvede og sikreste kridtning metode. Det var en million gange med succes praktiseret over hele verden og har ingen bivirkninger, "forklarer Wolfgang Boer.

omkostninger: 350 € - 600 €
fordele
:
forsigtigt (fordi lavere koncentration af den aktive ingrediens), ikke aggressiv, ingen bivirkninger, sikker, vellykket
ulemper:
tager længere tid end i-office magt blegning eller

2. I-kontor blegning: Den i-office kridtning (også: "Power blegning". "blød blegning" eller "zoom") Skal der foretages lokalti tandklinik. Allerede 2-3 sessioner er tilstrækkelige som regel at frembringe den ønskede kridtning. Til dette tandlægen anvender en tre gange højere doser af carbamidperoxid gel som i hjemmet kridtning. Dette opvarmes ved specielle lamper. Stigningen i temperaturen forårsager kridtning af tænderne er meget hurtigere. De tandkød skal være dækket for at beskytte det fra den høje koncentration af stoffet før. "Især for fagfolk med lidt tid er velegnet i-office kridtning, fordi det sker meget hurtigt," siger Boer.

den Power blegning løfter som det er markedsført, en mere intens blegning handling. En ny undersøgelse fra University Medical Center Göttingen (se "indbegrebet" JHG. 67, pp 921-925) præsenterede nu dog fundet, at sammenlignet med hjem blegning ikke forbedret blegning effekt var tydelig. Den generelle gælder også for den nye kridtning tendens: blød blegning. Dette lover næsten kvalte hurtige resultater, og kaldes derfor også 20 minutter blegning. Virkelig meget ikke bag dette løfte, dog. "Den bløde hvidtekalk er mere egnet til at forlænge virkningen af ​​et tidligere blegning," forklarer Wolfgang Boer.

var meget stærkere i fremgangsmåderne ifølge den i-office blegning derefter mod risikoen for overfølsomhed. "Den høje carbamidperoxid koncentration, de kolde og varme følsomhed øges. Efter 2-3 dage, har denne effekt forsvundet, men kan også være meget smertefuldt. "

omkostninger: 450 € - 700 €
fordele:
hurtigere end hjemme blegning, velegnet til fagfolk med lidt tid
ulemper:
aggressive kolde / varme stiger følsomheden

3. Gåture Bleach: "The Walking blegemiddel er faktisk ikke en traditionel kridtning metode. Det anvendes udelukkende med mark-og rod-døde tænder, hvor dental intern misfarvning forårsaget, "sagde kridtning ekspert Boer. Så interventionen sker ikke på alle, men kun til de berørte, beskadigede tænder. Først, vil tandlægen åbne toppen af ​​rodkanalen og bærer blegemiddel stof på. Efter eksponering for blegning stof kan åbningen lukkes igen. Efter omkring en uge, en genåbning af rodkanalen, hvor den aktive bestanddel fjernes gjort. Så der anvendes et frisk nyt lægemiddel. Denne proces gentages 2-3 gange, indtil der opnås det ønskede kridtning niveau.

omkostninger: fra 120 €
fordele:
Ingen store bivirkninger
ulemper:
kan tage lang tid, afhængigt af processen og materialer

Tandrensning: En dental rengøring har flere fordele: Det beskytter mod tandsygdomme, såsom caries, gingivitis eller periodontitis og fjerner pletter og lakrester. forlade professionel rengøring tandlæger nu ofte / -Innen specialuddannede tandplejere. Med forskellige værktøjer urenheder fjernes forsigtigt fra tænderne. Selvom dine tænder gennem tænderne rengøring selv er ikke hvid, handler i bakspejlet, men så, da de er fri for bakterier og misfarvning. Som alle steder og rum ikke kan opnås selv med en grundig tandpleje, eksperter anbefaler en professionel rengøring 1-2 gange om året.

omkostninger: omkring 50-150 €, afhængig af de rengøring behov (hvor stærk tænderne skal rengøres?)

Tandblegning er det værd! Hvide tænder ser attraktivt - Shutterstock / Sergey Furtaev

Tandblegning hjemme:

Hvis det kridtning hos tandlægen er for dyrt, kan du bruge forskellige alternativer til at forsøge at skabe en lignende effekt. Men bemærk: Ingen af ​​de ovennævnte metoder er magen til den professionelle tandblegning! De giver kun en lille forbedring.

Tandblegning Pasta: De særlige tandpastaer giver slibende elementer, misfarvet tandemaljen minimalt fjernes. Men effekten er ikke særlig stor. Tandblegning pasta kan de fleste hjælpe med at fjerne misfarvning forårsaget af mad - men intet mere. Deres anvendelse bør begrænses så godt, for ellers for meget emalje er slebet af, og tænderne bliver grovere.

Blegning Strips: I apotek såkaldte kridtning strips opnås for relativt få penge (fra mindre end 20 €). Og ja, kan strimlerne give en svag lettelse af tænderne, når de anvendes korrekt. Problem: Brugen af ​​strimlerne er meget upraktisk. Både morgen og aften, skal strimlerne handle i mindst en halv time på tænderne. Da de skal anvendes før tandbørstning og bør ikke placeres på mad i munden logisk, er du nødt til at aftaleteksten hurtigere ud af sengen. Hvem ønsker at være smuk, må lide ...

Whitening Stave / penne: Hvor skal nok komme fra denne tendens, hvis ikke fra Amerika? Anvendelse stænger eller stifter påføres det aktive stof hydrogenperoxid til tænderne. I modsætning til USA i denne henseende gældende i Tyskland strengere regler. Den kan kun indeholdt en fast, minimal andel af aktiv bestanddel i produkterne. Ikke så mærkeligt: ​​Brintoverilte bruges også til blegning hår. Er tilsvarende lav og effekten af ​​kridtning pinde og kuglepenne.

finér: Hvad mange ikke ved: Finer er virkelig ikke en tandblegning metode! De tynde keramiske facetter er klæbet til visse områder af tænderne for at bevirke en optisk forskønnelse af tænderne. Dog bør din ansøgning kun ske i ekstreme tilfælde, såsom tandlæge Boer advarede: "Brugen af ​​finér er en procedure. Finer er ikke beregnet til at gøre tænderne hvidere, men er snarere en stabilisering og korrektion af deformiteter. "For at lysne tænderne finér egnede kun til særlige tilfælde som medicin misfarvning.

Naturlig kridtning

1. Vitamin C: Forskellige fødevarer fungere som en form for selv-rengøringsmiddel til tænderne. Naturlig kost med masser af C-vitamin (som i selleri, gulerødder, æbler) støtter tandsundhed påvirker tandkødsbetændelse tæller og fremmer produktionen af ​​spyt i munden. Spyt handler i munden som en naturlig tand rengøringsmidler.
2. børstning: Børst hver morgen og aften, skylles tænderne og bruge til lidt tandtråd for de huller, lad bakterier ingen chance for at tage væk hendes stråler af dine tænder.
3. Mejeriprodukter: Mælk, hytteost, yoghurt & Co indeholder en masse af calcium, der styrker dine tænder. Stærke og sunde tænder er igen den bedste måde at hvide tænder.

>>>Find den bedste assistent for smukke, hvide tænder

Ingen løsning til misfarvning: citronsaft, bagepulver og salt2/10
|

Ingen løsning til misfarvning: citronsaft, bagepulver og salt

© Shutterstock

Hvide tænder:
8 tips til mousserende hvide tænder

Billige hjem afhjælpe skade tandemaljen

Uanset hvor du skal herhaben det tip, som du kan få dine tænder nemt lysne derhjemme med hjem retsmidler som bagepulver, citronsaft og salt, du bare ikke tror på det. Som renser tænder med bagepulver og Co., iført nemlig gennem sandpapir emaljen, og dermed sikrer, at den underliggende gulligbrun dentin er synlig, forklarer Dr. Ralf Rößler, profylakse ekspert og lektor ved Steinbeis Universitetet i Berlin.

>>>Disse produkter hjælper dig med blege tænderne forsigtigt

Begræns din kaffe og te forbrug, hvis du vil have hvide tænder3/10
|

Begræns din kaffe og te forbrug, hvis du vil have hvide tænder

© Shutterstock

Hvide tænder:
8 tips til mousserende hvide tænder

Kaffe, te, rødvin og cigaretter giver misfarvning

Rødvin, kaffe og te bør være mindre eller i bedste fald ikke at forbruge i fremtiden, hvis du vil imponere med en hvid smil. Disse fødevarer giver uskøn misfarvning. En anden synderen: cigaretter. Den nikotin er indeholdt i Glimmstängeln også bragt grimme mærker og fremmer effekten af ​​rødvin og Co. endnu mere.

De bruger regelmæssigt tandtråd. Dine tænder vil takke4/10
|

De bruger regelmæssigt tandtråd. Dine tænder vil takke

© Shutterstock

Hvide tænder:
8 tips til mousserende hvide tænder

Tandtråd er med til at farvning på tænderne

Hvem bruger tandtråd regelmæssigt, kan ikke forhindre kun nye misfarvninger. Selv eksisterende pletter kan, hvis ikke elimineres helt, så i det mindste afbødes, afslører Dr. Roessler.

Stærke tænder, stærk krop
Stærke tænder, stærk krop

Stærke tænder, stærk krop

Se videoen for at lære, hvorfor stærk tænder er afgørende for en stærk krop

Særligt effektive er mundskyllevand med æteriske olier6/10
|

Særligt effektive er mundskyllevand med æteriske olier

© Shutterstock

Hvide tænder:
8 tips til mousserende hvide tænder

Ikke kun rent, men også gurgle: mundskyllevand forhindre mørke pletter

Med tandbørsten alene vil ikke gøre det ofte, for at eliminere eventuelle skadelige fremmedlegemer, der gør bredt i mellemrummene mellem. En mundskyl er derfor et godt supplement til den daglige tandhygiejne. "Særligt anvendelige er de, der indeholder æteriske olier"Forklarer ekspert Roessler. Disse er kendt for deres antiseptiske og desinficerende handling.

>>>Disse produkter hjælper dig med blege tænderne

Må ikke bære kridtning produkter på udsatte tand hals på7/10
|

Må ikke bære kridtning produkter på udsatte tand hals på

© Shutterstock

Hvide tænder:
8 tips til mousserende hvide tænder

Vær forsigtig, når DIY kridtning. Tandkødet kan komme til skade

Barer, striber eller geler: i supermarkedet og på apoteket tilbudt alle mulige måder, hvorpå du vil have dine tænder kan nemt lysne hjem gradvist. Men eksperten advarer om tyggegummi irritation. Endvidere kan følsomheden af ​​tænderne forøges, hvis den kridtning pasta påføres udsatte tandhalse.

Udgifter til en professionel tandblegning: mellem 300 € og 600 €8/10
|

Udgifter til en professionel tandblegning: mellem 300 € og 600 €

© Shutterstock

Hvide tænder:
8 tips til mousserende hvide tænder

Bedre bleachen til fagfolk som ham selv

For dem, der foretrækker at spille det sikkert, at tandblegning er sandsynligvis den bedste måde til tandlægen. Her først du vælge den korrekte hvide niveau, hans tænder ved hjælp af ekspert. Derefter blev en speciel gel anvendes, anvendelsen af ​​hydrogenperoxid bleger tænderne. Den eneste fangst: omkostningerne. behandlingsomkostninger mellem 300 og 600 euro. Den sygesikring refunderer ikke beløbet.

Med den rigtige tandpasta dine tænder blive længere lyse9/10
|

Med den rigtige tandpasta dine tænder blive længere lyse

© Shutterstock

Hvide tænder:
8 tips til mousserende hvide tænder

Whitening tandpasta er ikke nok til at opnå det ønskede resultat

Du skal bare lade dine tænder bleachen og ønsker resultatet nu vare så længe som muligt? Så kridtning tandpastaer er et godt valg. Men hvis du ønsker at børste dine egne ved hjælp af speciel tandpasta hans tænder hvidere, vil blive skuffet. "For at blege tænder synlige, tandpastaer er ikke tilstrækkelige", Fortæller os Dr. Roessler.

Så lyse hvide dine tænder kan kun med ordentlig pleje10/10
|

Så lyse hvide dine tænder kan kun med ordentlig pleje

© Shutterstock

Hvide tænder:
8 tips til mousserende hvide tænder

forlade hvert år til tandlægen rense dine tænder

Som et supplement til den daglige mundhygiejne, er det nyttigt at have en gang om året rense tænderne professionelt af tandlægen. Dette er ikke kun forhindrer dannelsen af ​​huller i tænderne, men også er med til at farvning af kaffe og Co .. Omkostningerne er ikke nødvendigvis eller kun delvist dækket af sygesikringen. Du kan dog sikkert "yderligere tilbud" bog til at dække udgifterne til behandling, når du går regelmæssige helbredsundersøgelser.

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig