Niet alleen sterk bovenarmen zijn het bewijs van de aantrekkelijkheid, een heldere witte glimlach maakt vrouwen harten sneller kloppen. De juiste tips voor witte bijter kan hier worden gevonden

Whitening methoden:
Witte tanden - Hier ziet u hoe

Wij bieden de nieuwste methoden van tanden bleken. Je weet wat er werkelijk maakt je tanden wit, wat kost het - en wat je beter laat de bijter

Het bleken van tanden bij de tandarts

bleken

eisen: Je tanden moet fundamenteel gezond zijn. Je mag geen tandbederf hebben, anders wordt het bleekmiddel doordringt in de aangetaste tanden en veroorzaakt schade. Tandvullingen zoals kronen kan het niet worden gebleekt. Ook belangrijk is een gezond tandvlees. "Of je kijkt naar een professionele whitening willen verwennen zichzelf bleek van over de toonbank materialen, of - het is zeker nodig, dat de tandarts vooraf de toestand van de tanden en tandvlees gecontroleerd en indien nodig in orde brengt," zegt Wolfgang Boer, tandarts en woordvoerder van de Duitse vereniging voor esthetische tandheelkunde (DGÄZ).

Hoe het werkt: Allereerst de tandarts de tand verwijderd buitenkant met een professionele tandreiniging (PTC) van afzettingen en verkleuring. Alles wat na dat is nog donker is, wordt geëlimineerd met behulp van de tand ophelderen. Vervolgens past de tandarts een smaakloze, kleurloze gel: carbamide peroxide. Dit bevat ureum, het dragermateriaal en waterstofperoxide (H2O2). Het werkzame bestanddeel dringt het glazuur en geeft zuurstofradicalen, waarbij de kleurstoffen door reductie chemisch veranderen. De kleuring effect is dus geannuleerd en de tanden lijken visueel weer helderder. 

Whitening methoden:

whitening 1. Home: Ten eerste, de arts maakt eenIndruk van uw tanden. Daarna dunne plastic rails gemaakt die perfect aan de individuele tandstand. Voordat een toepassing die u vult deze rails aan de kant en klare door de tandarts carbamide peroxide gel. Dan zet de rails één, afhankelijk van advies van uw arts in de avond voor een paar uur of 's nachts. Na ongeveer twee weken, heb je de gewenste tand whitening meestal bereikt. Gedurende deze tijd, uw tandarts regelmatig gecontroleerd hoeveel de tanden al gebleekt en of er bijwerkingen zijn opgetreden. "Het huis bleken is de meest beproefde en veiligste whitening methode. Het was een miljoen keer wereldwijd met succes toegepast en heeft geen bijwerkingen, "legt Wolfgang Boer.

kosten: 350 € - 600 €
voordelen
:
zachtjes (vanwege lagere concentratie van de werkzame stof), niet agressief, geen bijwerkingen, veilige, succesvolle
nadelen:
duurt langer in vergelijking met in-office macht bleken of

2. In-office bleken: De in-office whitening (ook: "Vermogen bleken". "zachte bleken" of "zoom") Moet lokaal worden gemaaktin de tandartspraktijk. Reeds 2-3 sessies zijn voldoende in de regel om de gewenste bleken te produceren. Voor deze, de tandarts maakt gebruik van een drie keer hogere doses van carbamide peroxide gel, zoals in huis whitening. Dit wordt verwarmd door speciale lampen. De stijging van de temperatuur zorgt ervoor dat het bleken van de tanden is veel sneller. Het tandvlees moeten worden afgedekt om het te beschermen tegen de hoge concentratie van het middel voor. "Vooral voor professionals met weinig tijd is geschikt in-office whitening, omdat het heel snel gebeurt", zegt Boer.

de Vermogen bleken beloften zoals het wordt verkocht, een meer intense blekende werking. Een nieuwe studie door het Universitair Medisch Centrum Göttingen (zie "kwintessens" JHG. 67, pp 921-925) nu gepresenteerd, echter, vond dat in vergelijking met thuis bleken niet verbeterd bleken effect was duidelijk. De algemene geldt ook voor de nieuwe whitening trend: de zachte bleken. Dit belooft bijna exorbitant snelle resultaten en wordt daarom ook wel 20 minuten bleken. Echt veel niet achter deze belofte echter. "De zachte bleken is geschikter om het effect van een eerdere bleken te verlengen," legt Wolfgang Boer.

was veel sterker in de methoden van de in-office bleken vervolgens tegen het risico van overgevoeligheid. "De hoge carbamide peroxide concentratie koude en warmte gevoeligheid toe. Na 2-3 dagen, is dit effect verdwenen, maar kan ook zeer pijnlijk zijn. "

kosten: 450 € - 700 €
voordelen:
sneller dan thuis bleken, geschikt voor professionals met weinig tijd
nadelen:
agressieve koude / warmte gevoeligheid toe

3. Walking Bleach: "The walking bleach is eigenlijk niet een traditionele whitening methode. Het wordt uitsluitend gebruikt met mark-en wortel-dode tanden, waar tandheelkundige interne verkleuring veroorzaakt, "zei whitening expert Boer. Dus de interventie vindt plaats in het geheel niet, maar alleen aan de getroffen, beschadigde tanden. Eerst zal de tandarts de bovenkant van het wortelkanaal openen en voert het bleekmiddel stof op. Na blootstelling aan de blekende stof, kan de opening weer gesloten. Na ongeveer een week, een heropening van het wortelkanaal, waarbij het actieve bestanddeel gedaan wordt verwijderd. Dan is een frisse nieuwe geneesmiddel wordt gebruikt. Dit proces wordt 2-3 maal herhaald totdat het gewenste witten wordt bereikt.

kosten: vanaf 120 €
voordelen:
Geen grote bijwerkingen
nadelen:
kan een lange tijd in beslag nemen, afhankelijk van het proces en de materialen

Gebitsreiniging: Een gebitsreiniging heeft verschillende voordelen: Het beschermt tegen tandheelkundige ziekten zoals cariës, gingivitis of parodontitis en verwijdert vlekken en verfresten. laat de professionele reiniging tandartsen nu vaak / -Innen speciaal opgeleide mondhygiënisten. Met verschillende instrumenten onzuiverheden worden zorgvuldig verwijderd uit de tanden. Hoewel uw tanden door de tanden reinigen zelf zijn niet wit, handelen achteraf echter zo, omdat ze vrij zijn van bacteriën en verkleuring. Zoals alle plaatsen en ruimten niet kan worden bereikt, zelfs met een grondige tandheelkundige zorg, experts raden een professioneel schoonmaakbedrijf 1-2 keer per jaar.

kosten: ongeveer 50-150 €, afhankelijk van de behoefte aan schoonmaken (hoe sterk de tanden moeten worden schoongemaakt?)

Tanden bleken is de moeite waard! Witte tanden zien er aantrekkelijk - Shutterstock / Sergey Furtaev

Het bleken van tanden thuis:

Als dat bleken bij de tandarts te duur is, kunt u verschillende alternatieven te gebruiken om te proberen om een ​​vergelijkbaar effect te creëren. Maar let op: geen van de bovenstaande methoden is vergelijkbaar met de professionele whitening! Ze geven slechts een lichte verbetering.

Het bleken van tanden Pasta: De speciale tandpasta's bieden schurende elementen die verkleurde tandglazuur minimaal wordt verwijderd. Echter, het effect is niet bijzonder groot. Het bleken van tanden pasta kan de meeste helpen verwijderen van verkleuring veroorzaakt door het eten - maar niets meer. Het gebruik ervan moet ook worden beperkt, omdat anders te veel glazuur wordt afgeslepen en de tanden worden steeds ruwer.

Bleken Strips: In de drogisterij zogenaamde strips wordt verkregen voor relatief weinig geld (van minder dan 20 €). En inderdaad, kunnen de stroken een geringe verlichting van de tanden Bij normaal gebruik verlenen. Probleem: Het gebruik van de strips is zeer onpraktisch. Zowel 's morgens en' s avonds, moeten de stroken optreden voor ten minste een half uur op de tanden. Omdat ze moeten worden toegepast voordat borstelen en mogen niet bij het voedsel te vinden in je mond logisch, dan moet je vroeg uit bed te kwellen. Wie wil mooi zijn, moet lijden ...

Whitening Sticks / Pennen: Waar moet waarschijnlijk afkomstig zijn van deze trend, zo niet uit Amerika? Via staven of pennen wordt de werkzame stof waterstofperoxide aan de tanden. In tegenstelling tot de Verenigde Staten in dit opzicht de overhand in Duitsland strengere regels. Het kan alleen worden opgenomen vaste minimale hoeveelheid werkzame stof in de producten. Geen wonder: Waterstofperoxide wordt ook gebruikt voor het bleken van haar. Is dienovereenkomstig gering en het effect van whitening stokken en pennen.

veneers: Wat velen niet weten: Veneers zijn niet echt een whitening methode! De dunne keramische facetten gehecht aan bepaalde gebieden van de tanden om een ​​optische verfraaiing van de tanden. Echter, moet uw aanvraag worden gedaan alleen in extreme gevallen, zoals tandarts Boer waarschuwde: "Het gebruik van fineer is een procedure. Facings zijn niet bedoeld om de tanden witter te maken, maar zijn veeleer de stabilisatie en correctie van misvormingen. "Om de tanden fineer alleen geschikt voor speciale gevallen, zoals medicijnen verkleuring lichter te maken.

Natural whitening

1. Vitamine C: Verschillende voedingsmiddelen fungeren als een soort van zelf-reiniger voor de tanden. Natuurlijke dieet met veel vitamine C (zoals in selder, wortelen, appels) ondersteunt de tandheelkundige gezondheid beïnvloedt gingivitis tegen en bevordert de productie van speeksel in de mond. Speeksel handelt in onze mond als een natuurlijke tand schoonmakers.
2. poetsen: Bestrijk elke ochtend en avond, spoel de tanden en te gebruiken om een ​​beetje flosdraad voor de gaten, laat bacteriën geen kans om haar stralen weg te nemen van uw tanden.
3. Zuivel: Melk, kwark, yoghurt & Co bevatten veel calcium, dat je tanden versterkt. Sterke en gezonde tanden zijn weer de beste manier om witte tanden.

>>>Vind de beste assistent voor mooie, witte tanden

Geen oplossing voor verkleuring: citroensap, baking soda en zout2/10
|

Geen oplossing voor verkleuring: citroensap, baking soda en zout

© Shutterstock

Witte tanden:
8 tips voor mousserende witte tanden

Goedkoop huis remedie schadelijk zijn voor het tandglazuur

Waar u de tip die je kunt krijgen uw tanden gemakkelijk fleuren thuis met huismiddeltjes zoals baking soda, citroensap en zout moet herhaben, je gewoon niet geloven. Wie poetst tanden met bakpoeder en Co, dragen namelijk door het schuurpapier het glazuur, en dus zorgt ervoor dat de onderliggende geelbruine dentine zichtbaar is, legt Dr. Ralf Rößler, profylaxe expert en docent aan de Steinbeis Universiteit in Berlijn.

>>>Deze producten helpen uw tanden witter voorzichtig

Beperk uw koffie en thee consumptie, als je witte tanden wilt3/10
|

Beperk uw koffie en thee consumptie, als je witte tanden wilt

© Shutterstock

Witte tanden:
8 tips voor mousserende witte tanden

Koffie, thee, rode wijn en sigaretten te verstrekken verkleuring

Rode wijn, koffie en thee moet kleiner zijn of op zijn best niet te consumeren in de toekomst als je indruk wilt maken met een witte glimlach. Deze voedingsmiddelen zorgen voor lelijke verkleuring. Een andere boosdoener: sigaretten. De nicotine in de Glimmstängeln bracht ook lelijke vlekken en bevordert het effect van rode wijn en Co. zelfs meer.

Ze gebruiken regelmatig flosdraad. Uw tanden zal bedanken4/10
|

Ze gebruiken regelmatig flosdraad. Uw tanden zal bedanken

© Shutterstock

Witte tanden:
8 tips voor mousserende witte tanden

Flossen helpt om vlekken op de tanden

Wie gebruikt floss regelmatig, kan niet voorkomen dat alleen nieuwe verkleuringen. Ook het bestaande vlekken kan, zo niet geheel geëlimineerd, dan op zijn minst verzacht, onthult Dr. Roessler.

Sterke tanden, sterk lichaam
Sterke tanden, sterk lichaam

Sterke tanden, sterk lichaam

Bekijk de video om te leren waarom sterke tanden zijn essentieel voor een sterk lichaam

Bijzonder effectief zijn mondspoelmiddelen met essentiële oliën6/10
|

Bijzonder effectief zijn mondspoelmiddelen met essentiële oliën

© Shutterstock

Witte tanden:
8 tips voor mousserende witte tanden

Niet alleen schoon, maar ook gorgelen: mondwater te voorkomen donkere vlekken

Met de tandenborstel alleen het niet vaak zal doen, om eventuele schadelijke vreemde voorwerpen die breed te maken in de interdentale ruimtes te elimineren. Een mondwater is daarom een ​​goede aanvulling op de dagelijkse mondhygiëne. "Bijzonder nuttig zijn die met etherische oliën"Legt expert Roessler. Deze staan ​​bekend om hun antiseptische en desinfecterende werking.

>>>Deze producten helpen u uw tanden witter

Draag geen whitening producten op blootliggende tandhalzen op7/10
|

Draag geen whitening producten op blootliggende tandhalzen op

© Shutterstock

Witte tanden:
8 tips voor mousserende witte tanden

Wees voorzichtig bij het doe-het-witten. Het tandvlees kan worden verwond

Bars, strepen of gels: in de supermarkt en bij de apotheek bood allerlei manieren waarop u wilt dat uw tanden kunnen gemakkelijk fleuren thuis geleidelijk. Echter, de expert waarschuwt geïrriteerd tandvlees. Bovendien kan de gevoeligheid van de tanden worden verhoogd als de whitening pasta wordt op blootliggende tandhalzen.

Kosten van een professionele whitening: tussen 300 € en 600 €8/10
|

Kosten van een professionele whitening: tussen 300 € en 600 €

© Shutterstock

Witte tanden:
8 tips voor mousserende witte tanden

Beter bleachen aan professionals als zichzelf

Voor degenen die liever op safe te spelen, de whitening is waarschijnlijk de beste manier om de tandarts. Hier selecteert u eerst het juiste witniveau van zijn tanden met behulp van de expert. Vervolgens wordt een speciale gel wordt toegepast, het gebruik van waterstofperoxide bleekt de tanden. De enige vangst: de kosten. De behandeling kost tussen de 300 en 600 euro. Het ziekenfonds niet vergoedt het bedrag.

Met de juiste tandpasta je tanden blijven langer helder9/10
|

Met de juiste tandpasta je tanden blijven langer helder

© Shutterstock

Witte tanden:
8 tips voor mousserende witte tanden

Whitening tandpasta is niet genoeg om het gewenste resultaat te bereiken

Je laat je tanden bleachen en willen het resultaat nu zo lang mogelijk? Dan whitening tandpasta's zijn een goede keuze. Echter, als u wilt uw eigen poetsen met behulp van speciale tandpasta zijn tanden witter, komt bedrogen uit. "Om tanden witter zichtbaar tandpasta ontoereikend"Vertelt ons Dr. Roessler.

Zo helder wit uw tanden kan alleen met de juiste zorg10/10
|

Zo helder wit uw tanden kan alleen met de juiste zorg

© Shutterstock

Witte tanden:
8 tips voor mousserende witte tanden

vertrekken elk jaar naar de tandarts schoon uw tanden

Als aanvulling op de dagelijkse mondhygiëne, is het nuttig om een ​​keer per jaar de tanden professioneel reinigen door de tandarts. Dit voorkomt niet alleen de vorming van tandbederf, maar helpt ook tegen vlekken door koffie en Co .. De kosten zijn niet noodzakelijk of slechts gedeeltelijk gedekt door de ziektekostenverzekering. U kunt echter wel bepaalde "extra aanbiedingen" boek aan de kosten van de behandeling te bedekken als je gaat regelmatig medische controles.

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou