Alle ved: Drik masser af væske er sundt og vigtigt. Men hvad drikke indeholder meget få kalorier og er ideel som en tørstslukker eller ideel til at tabe sig?

Lavt kalorieindhold drikkevarer:
Place 7: æblejuice

100 ml æblejuice (1: 1) bringe det til 25 kcal

Den gespritze æblejuice er særligt velegnet som sportsdrik, fordi det indeholder mineraler og kulhydrater. anbefales under udøvelsen af ​​en blanding af en del æblesaft og tre dele vand, hvilket er omtrent isotoniske. 1 til regenerering forstand: Efter afslutningen af ​​en træning, en mousserende æblesaft er i blandingsforholdet 1.

>>>  Drik godt i sport

33 kcal er i et glas (150 ml) indeholdende gulerodssaft2/7
|

33 kcal er i et glas (150 ml) indeholdende gulerodssaft

© Shutterstock

Lavt kalorieindhold drikkevarer:
Sæde 6: gulerodssaft

22 kcal indeholdt i 100 ml gulerodssaft

Hvordan? Gulerodsjuice indeholder mineraler og vitaminer især en masse fedtopløseligt betacaroten (forstadium for vitamin A) og vitamin E. Hvis et parti af gulerod saft drikke, kan huden få en brunlig / gullig farve på grund af den høje mængde af beta-caroten.

>>> Disse vitaminer du har brug for nu!

1 glas tomatjuice (150 ml) giver kun 22 kcal3/7
|

1 glas tomatjuice (150 ml) giver kun 22 kcal

© Shutterstock

Lavt kalorieindhold drikkevarer:
Sæde 5: Tomatsaft

Tomatjuice giver kun 15 kcal per 100 ml

Du drikker tomatsaft indtil videre kun på flyet? Så prøv ham få en prøve på jorden - det er værd: tomatsaft indeholder en masse af lycopen. Lycopen er et carotenoid og giver tomat, blandt andet deres farve. men det fungerer også som en antioxidant, forebygge oxidative celleskader. Dette beskytter hjertet og fartøjer. 

Et glas kokosvand indeholder kun 10 kcal4/7
|

Et glas kokosvand indeholder kun 10 kcal

© Shutterstock

Lavt kalorieindhold drikkevarer:
Sædet 4: kokos vand

Kokos vand lifert ca. 12 til 20 kcal per 100 ml

Coconut vand er udvundet fra den umodne, så grøn kokosnød (ikke at forveksle med kokosmælk!) Det er normalt drikkes lige fra sættet hakkede nødder med et sugerør. I mellemtiden, kokos vand, men findes også på Tetrapak. Endvidere indeholder vandet en høj andel af mineraler og sporstoffer. 

>>> Sandheden bag kokos vand hype

1 kop kaffe eller espresso giver kun 2-3 kalorier5/7
|

1 kop kaffe eller espresso giver kun 2-3 kalorier

© Shutterstock

Lavt kalorieindhold drikkevarer:
3. plads: Kaffe & espresso

Kaffe eller espresso kun give 1 til 3 kalorier

Kaffe og espresso uden sukker eller sødestoffer er faktisk ret lav i kalorier og give lidt kalorier pr kop. Du kan lide din kaffe, men kun med mælk og sukker? Derefter kommer med en kop på et gennemsnit på 41 kalorier. Til sammenligning en cappuccino uden sukker bringer det per kop til 50 kcal, en latte macchiato uden sukker pr glas (250 ml), selv ved 109 kcal.

>>> Tendenser nu: Har du set Bulletproof kaffe?

1 kop usødet te leverer kun 1 kalorie6/7
|

1 kop usødet te leverer kun 1 kalorie

© Shutterstock

Lavt kalorieindhold drikkevarer:
2. plads: te

Te indeholder kun omkring 1 kalorie

Usødet te som urtete af nogen art, sort eller grøn te, er ikke kun lav i kalorier, men også sund og endda støtte vægttab. men den, der drikker sin te med sukker, har 20 kalorier per teske ske sukker mere "tillade" tidsplan. Når honningen er 31 kcal ekstra per tsk. Giv op te med aromatiske tilsætningsstoffer - god te har noget, der ikke er nødvendigt overhovedet. 

>>> Disse fem typer te hjælper dig med at tabe

Vandsport, herunder 0 kcal7/7
|

Vandsport, herunder 0 kcal

© Shutterstock

Lavt kalorieindhold drikkevarer:
1. plads: vand

Vandsport, herunder 0 kcal

Vand er ikke kun kalorieindhold de fattigste drikke par excellence, men også vores vigtigste, daglig følgesvend. Vores krop består af omkring 70 procent vand. uden dette "brændstof" ville i vores krop arbejde så godt som noget. Ikke underligt da, at vand, ud over ilt, er blandt de vigtigste ting, som vi har brug for i vores kroppe hver dag i tilstrækkelig mængde. Fordi selvfølgelig taber eller kroppen forbruger vand - et gennemsnit på op til 3 liter om dagen - og alle uden særlig fysisk stress, såsom sport. 1,5 liter vand gå alene for opretholdelsen af ​​vitale kropsfunktioner på det.

>>> 7 Fat Burning hack, der vil tillade dig at forbrænde flere kalorier dagligt

men "kun" 1,5 liter om dagen er ikke nok, fordi tommelfingerregel: ca. 30-40 ml vand bør tilføjes pr kilogram legemsvægt. Om sommeren, og hvis en masse sport er drevet, dit væskeindtag øges ved den måde også. 

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig