Training plan voor vier weken (geavanceerd)

Geef je lichaam met de nieuwe oefeningen eerste keer dat de mogelijkheid om zich vertrouwd te maken met de veranderde positie. Later, als de beweging zit, is het belangrijk voor de verdere vooruitgang trainen gewicht week na week te verhogen met ongeveer 5 tot 10 procent. Begin uw training in de komende weken meer met de onderstaande borst en rug oefeningen gepresenteerd. Wat gebied van je lichaam dat je make-up later, kunt u kiezen op basis van hun smaak - of volg gewoon onze suggesties:

gevorderd
Kies voor een split training: An 2 van 4 trainingsdagen zijn gericht op je bovenlichaam naar de andere twee op de benen en billen. Tussen de trainingen heb je twee of drie dagen rust om te herstellen. Wij raden de volgende volgorde van de spieren: Begin met het bovenlichaam, dus met schouder, rug, borst, armen. Op de tweede dag neem dan de juiste kuiten, dijen, billen, buik en onderrug. Wie wil kan overigens aangevraagd bij elke training uw kuiten en buik. Extra tip: Als de ene of de andere oefening moet nog steeds het gevoel een beetje wankel op het eerste, dan stijgen in eerste instantie altijd de herhalingen voordat je toevlucht nemen tot een zwaardere halter.

Workout plan voor gevorderde / professional
Als klimmer moet je minstens een jaar van de opleiding ervaring en hebben reeds de eerste aanzienlijke macht winst behaald. En om uw training repertoire bevat van nature complex oefeningen zoals deadlifts en squats.

1./2. Week: 2 sets van 10-12 reps.
3-4. Week: 2-3 sets van 8-10 herhalingen.