Den vibrerende stang, bar eller Flexi-Staby er ca. 1,5 meter langt stang med bevægelige ender som med succes anvendes i fitness, genoptræning og træning forebyggelse. Vi siger, hvorfor du skal indarbejde det i din træning

Professionelle atleter, trænere og terapeuter sværger ved træning med den vibrerende stang. Han er først og fremmest bruges til at minimere skaden og risiko for at falde. Under træningen er stangen centreret knuget med en eller begge hænder og gjort til at vibrere små bevægelser med hånden. Når stangen vibrerer, din krop skal kompensere disse vibrationer permanent. Erector spinae, nakkemusklerne, skulder og overkrop område aktiveres. Hvis du er blandt de mænd, der er blevet efterladt liggende forlod baren - det er virkelig værd at prøve det. Du vil bemærke, at du ordentligt brænde Muckis efter 60 sekunder.

JUMPER BAR I HURTIG-CHECK

højde: omkring 150 cm lang
vægt: omkring 500 gram
materiale: fleksibel stang fremstillet af glasfiber. Håndtaget og endestykkerne opskummes ved Flexi-Bar fra PU-materiale og gælder til linjen. PU er hypoallergen, sved resistente og ikke farve
Muskler: Arme, skuldre, ryg, kerne, hals
Prisklasse: fra 17 til 200 euro
producent: i tillæg til den oprindelige bar, Flexi-Bar, er der andre modeller af for eksempel Artzt-Vitality og Staby

Dette giver dig træning med den vibrerende stang
Blot tre træning om ugen af ​​10 minutter brugt angiveligt for at drage fordel af dette mirakel værktøj. Træning med stangen skubber fedtforbrænding, styrker arme og skuldre, strammer bindevæv og styrker de centrale muskler, især ryggen og kerne. til gengæld en stærk kerne område sikrer, at hele rygsøjlen beskyttes og understøttes. Desuden er koordination, koncentration og balance forbedres ved regelmæssigt vibrerende stang træning. Da du primært træne overkroppen når du træner med den vibrerende stang, det er værd at slutte ham som med squats. Så mens du langsomt bøje dit knæ, holde stangen parallelt med jorden foran brystet, let bøje arme og bringe ham i bevægelse ved lysimpulser. Eller du kan gå én gang en runde af løb, før du bruger til at styrke overkroppen baren.

Du kan træne med den vibrerende stang
Gæsterne kan arbejde med personalet i hjemmet eller på det åbne rum i gymnastiksalen. Meget modige mænd kan vove sig ind i et kursus. Disse plejer at gå 60 minutter, og dermed bidrage peppy navn såsom "Flexi Fit", og er især populære hos kvindelige publikum. Også for kontoret for at købe en vibrerende stang er ideel. Lige når du meget sidder, er en runde svinge den ideelle balance. Og det bedste: Det tager ikke meget plads. Let lagret under et skrivebord eller i et skab.

Træningsredskaber leksikon: vibrerende stang
Vibrationen af ​​vibrerende stang sikrer, at lavtliggende muskelgrupper i overkroppen er konstant på og være afslappet

© PR

De faktorer at overveje, når de køber en vibrerende stang
I 2001 blev den første bar i selskabet Flexi Sports under navnet Flexi-Bar lanceret. Der er nu ønsker at bringe deres stænger spekulerer på manden mange udbydere. Den bedste ting at prøve i en sportsforretning de forskellige modeller selv og selv afgøre.

De bedste øvelser med den vibrerende stang
Ved udførelsen af ​​nogen øvelser altid at holde i midten af ​​det vibrerende stang. Stangen er afhængig af motion, afholdt med en eller begge hænder. Hægte ham løs og ikke krampe din hånd. Sæt stangen gennem små bevægelser går og holde det mellem 30 og 60 sekunder i bevægelse.

At træne dit bryst med den vibrerende stang: 
Skuldre brede. Tæer peger udad. holde personale i sin venstre hånd. Enderne vender gulvet eller loftet. sideværts strakte tage højre hånd til sin venstre hånd. begynde sine arme strække ud i skulderhøjde på siden og nu at svinge langsomt. Holde stangen ca. 60 sekunder lille skub til at flytte, derefter skifte sider.

At træne ryggen med den vibrerende stang: 
adgang bred base, det momentum bar med begge hænder, fingre interlaced og bringe dine arme forlænges over hovedet. Bringe stangen af ​​små impulser i bevægelse. 60 sekunder.

At træne stammen eller kerneområde med vibrerende stang: 
Lig på ryggen. strakte begge ben du anheben.Greifen baren med begge hænder i midten. Løft overkroppen lidt og drej den til venstre side. bringe armene også at venstre og begynder at svinge. 60 sekunder. Skift side.

At træne din bagdel med den vibrerende stang:
, Op liggende Begge fødder. Løft bunden og kommer til broen. Ben, strækker højre ben lodret opad, idet stangen i venstre. Austr hjørner arme af dine sider, løfte den og bære stafetten i bevægelse. 60 sekunder. Skift side.