Voordat de six-pack van zweet op. En deze regels, die elke vorm van krachttraining moet worden gericht en moet internaliseren met uitzicht op een hemelse buik

1. Verzoek Laat je lichaam regelmatig
Je lichaam is een aanpassing wonder - hij past zich aan alles wat je doet met hem: Vraag hem, is hij bereid zijn te betalen door middel van training uit: met de groei van spiermassa en kracht winsten, met name in de fase van herstel. Dit proces heet super of overcompensatie. Na blootstelling van het lichaam vermoeid is, zal herstellen, en zelfs zo ver dat het efficiënter is voor het einde van de herstelperiode dan voorheen. Dit vermogen is beschikbaar voor de volgende training, en idealiter dat gaat maar door: ze steeds krachtiger en te groeien spieren. je lichaam niet betwist echter wederom uit zijn motivatie weer valt.

2. Behandel uw spieren herstel
Hoe moet hersteltijd lang duren, afhankelijk van uw prestaties en de omvang en intensiteit van de training. Onder normale omstandigheden wordt de regeneratie na de training 48-72 uur voltooid: De optimale tijd voor een follow-up training is bereikt. Als je training te vroeg beginnen, hoef je ook niet het optimale niveau van uitvoering of, nog erger, kan nog steeds diep in de fase van herstel, waarbij het lichaam is minder in staat dan voor de eerste training.
 
3. Verzoek intens je spieren
Meer vermogen en meer spieren krijg je alleen als ze je lichaam uit te dagen. De uitoefening wetenschap spreekt van de training stimulus: Heb je het gevoel Köroer niets of heel weinig, is je training zo te laks, het is ook niet effectief. Het beroep moet worden voor het lichaam voelde over wat hij gewend is om te maken. dan moet je ook het gevoel: je zweet in opleiding, het krijgen van buiten adem, het branden van je spieren. Ook Pijn in deze context (en andere) niets slecht, maar een ander teken dat uw training prikkel sterk genoeg was.
 
4. Verhoog de intensiteit geleidelijk
Je lichaam went aan relatief snel wordt geladen. als je dezelfde oefening regelmatig altijd, vervelen na een paar weken zal zijn. Met als gevolg dat de successen mislukken. Daarom moet u de belastingen geleidelijk te verhogen en maak uw lichaam, bijvoorbeeld met nieuwe oefeningen, altijd nieuwe uitdagingen. Bijvoorbeeld kunt u:
-          trainen vaker
-          uitgebreide training
-          trainen intensiever
-          oefening langer (meer herhalingen of zinnen)
-          stoptrein (spanning te verlengen)

5e Werken gevarieerde
De meeste mannen hebben de neiging om altijd te trainen hetzelfde: Een crunch wordt uitgevoerd met altijd dezelfde procedure in hetzelfde tempo en dezelfde lange pauzes, haar handen altijd op dezelfde manier aan het hoofd en ga zo maar door worden uitgevoerd. Dat duwt de training effect. Alleen de buikspieren behoefte aan een veelzijdige training die een beroep op zoveel mogelijk spiervezels in het spel te komen. Zorg voor nieuwe impulsen met nieuwe fitnessapparatuur, nieuwe posities en variaties in beweging.
 
6e Stel doelen
De motivatie is hoog in het begin, want je hebt een specifiek doel in het achterhoofd. Na verloop van tijd, als de training routine sets in en de voortgang haperen, dit doel heeft een of andere manier vervaagd en lijkt verder weg dan ooit. Daarom moet u contact opnemen met uw waypoints. Haak geleidelijk van deze mijlpalen, en op een dag zal je six-pack te verlichten in de spiegel. Tot die tijd, de tussentijdse doelstellingen om de weg te helpen ook om de opleiding vooruitgang te controleren en herwerken op het gebied van training en voeding.
 
7e Luister naar je lichaam
Je fysieke conditie heeft een enorme invloed op de training. Dit geldt voor het formulier op de dag dat de één: Wie heeft er niet geslapen of dronk alcohol of principe is onder stress, moet niet verbaasd zijn als de prestaties lijdt. Ten tweede, nog belangrijker, niet om te trainen over pijn en pijn weg. Pijn is altijd een waarschuwingssignaal van het lichaam! Dit geldt in Hull training in het bijzonder wanneer minder ongemak in de buik in plaats van aan de achterkant kunnen optreden. Als u niet zeker is uit voorzorg naar de dokter en kan met een cheque en advies.
 
8ste Werk niet alleen de buik
Met buikspieroefeningen (alleen) zal je niet je six-pack bloot te leggen! crunches & Co zijn allemaal goed en wel en belangrijk voor de definitie, maar slechts een alomvattende strategie gebaseerd op drie pijlers leidt tot het doel: 1) krachttraining. Voor de buik, maar ook voor het hele lichaam, met name voor grote spiergroepen. Dit maakt het lichaam om de six-pack rond aantrekkelijker en leiden tot duurzame verandering van uw stofwisseling en energiebalans. 2) duurtraining. Ten minste tot het moment waarop de spieren structuren van de maag kan me voorstellen en dus de vetkussentjes worden ook gekrompen tot een beheersbaar niveau. 3) dieet, die moeten worden afgewogen en voldoende met als doel het optimaliseren van de verdeling van voedingsstoffen en dus vetverlies en spieropbouw te bevorderen.