Met tafeltennis apparatuur die u kunt meer dan u denkt te starten. 5 varianten van de klassieke in één klap

 • Met meer dan 2 spelers
  Voor de ronde vorm, moet je zo veel mogelijk mensen aan de plaat te verspreiden. Na het opgeven van rennen rond de tafel, maakt het een aan het hoofd. Hij slaagt er niet over te nemen, hij is uit. blijken hoe meer, hoe meer je moet rennen. "Dit bevordert been coördinatie en uithoudingsvermogen," zei tafeltennis professionele Christian Süß van Düsseldorf.
 • Met de gewijzigde regels
  Tafeltennis en tennis zijn hetzelfde? Ne! In het laatste geval wordt de bal gespeeld alleen in hun eigen helft, dan aan de tegenstanders. Dit maakt het spel trager, maar vereist meer precisie in slaan. Speel afgewisseld met forehand en backhand. Rounder probeer het met haar zwakke hand of met twee rackets - traint de hand-oog coördinatie.
 • hoofd
  heet Headis. wordt gespeeld met een handbal grote zachte plastic bal. De regels zijn vergelijkbaar met tafeltennis, weet de bal, maar alleen te spelen met zijn hoofd. Toegestaan ​​is ook de volley, waardoor het spel sneller. "Volgens studies Headis verbetert het hoofd wedstrijden bij het schoppen", zegt Headis Wereld gerangschikt eerste Ingo Dansberg van Göttingen.
 • Met het hele lichaam
  bekend als Diäsch. Hier is een tabel tennisbal, maar speelde zonder rackets. U kunt hem 1 keer met zijn hand, maar zo vaak raken met alle andere lichaamsdelen. Entry: tafeltennis bal spelen met holle kant. Werken? veronderstellen hoge trap, spelen met dij. "Dit spel optimaliseert het gevoel voor de bal," zei Diäsch bondscoach Reno Bodien van Bochum.
 • Met halfpension
  Ze hebben een scharnierende plaat? Dan kunt u ook
  alleen iets voor uw spel te doen. Een plaat half superscript en concurreren tegen jezelf. Sla de bal tegen de hooggeplaatste pagina. Geleidelijk verhogen van de snelheid. Hoe harder je slaat, hoe harder de bal moet worden gecontroleerd in de adoptie. Dit verhoogt de nauwkeurigheid, snelheid, evenals vaardigheid.

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd