Seksuelt og klatring rejsen er destinationen. Lær af lystbetonet sport og kommer til XXL orgasme - den bedste orgasme i dit liv

Første skridt til orgasme:
forventning

Planlægning og forventning er gode venner for et perfekt klatre.

Det var kun den tredje i ligaen, men bringer det erotiske knitren: uforudsigelighed. Engagere denne trio til dit kærlighedsliv og ikke holder sig til faste-lagt ritualer: "Sex er nu almindeligt anvendt til Kopfsache blive," siger Dr. Rainer Hartwich fra Repotenz centrum af Heinrich Mann Klinik, Bad Liebenstein.

Trin 2 til orgasme2/22
|

Trin 2 til orgasme

© Shutterstock

Trin 2 til orgasme:
Vær venlig ikke preplan Sex

"Søndag er klar både: DC s skete. Denne Forudsigelig er en absolut fornøjelse morder, som har noget at gøre i sengen "The urolog ser også et andet problem:". Mange mænd lægge pres på deres forventninger skrue for højt. De er så travlt med tilfredshed af kvinden, at ens ønske bliver taberen. "

Trin 3 til orgasme3/22
|

Trin 3 til orgasme

Trin 3 til orgasme:
forberedelse

Stien til topmødet er ikke en gåtur. Det er godt, fordi indsatsen fører til eksplosive udbrud af følelser.

Når bjergbestigning og køn: I begge tilfælde magt er forudsætningen for en vellykket gennemførelse af ens egen krop. Mens du næppe kan påvirke tidspunktet for orgasme - ejakulation refleks er, som navnet antyder, en refleks. men langsommere klatre toppen, jo mere du opleve din orgasme.

Trin 4 til orgasme4/22
|

Trin 4 til orgasme

Trin 4 til orgasme:
forbedre ophidselse

Nu skal du sååå langsom!

"Jo længere tid, der ud forsinket, jo større spænding," siger forfatter Dr. Frank Sommer ( "Potens gennem Specific Fitnesstræning" Meyer & Meyer, 17 euro). "Hertil kommer, at genital kirtler er mere stimuleret. Den ejakulation volumen er stigende, og dermed følelsen af ​​at komme."

Hvad sker der under orgasme?
Hvad sker der under orgasme?

Hvad sker der under orgasme?

Alle kender den ubeskrivelige følelse af klimaks. Men hvad der sker under orgasme faktisk i kroppen? Dr. Moritz Tellmann afslører alt i videoen

Hvad sker der under orgasme?
Hvad sker der under orgasme?

Hvad sker der under orgasme?

Varm, køligt eller ty til smertestillende medicin? Find ud af, hvornår og hvilken behandling der er umagen værd

Trin 5 til orgasme7/22
|

Trin 5 til orgasme

Trin 5 til orgasme:
Bliv på bolden

Gør dig klar til vejen op

Før du starter med din partner på den måde, bør alle vide sit eget potentiale. Hvordan? Sure ting: gennem onani. Det handler ikke om et tegn på seksuel undtagelsestilstand, men en intelligent at være i stand til enhver tid at tilpasse sig ønsket af stigningen kammerat måde.

6. Trin til orgasme8/22
|

6. Trin til orgasme

6. Trin til orgasme:
Træn med din bedste ven

"Penis er et organ, som du kan træne," siger ekspert Rainer Hartwich. Uanset om onani eller sex, befri dig selv, før i hvert fald af overskydende bagage: at have en fuld blære som forstærker følelsen kommer.

Trin 7 til orgasme9/22
|

Trin 7 til orgasme

© iStockphoto

Trin 7 til orgasme:
uddannelse

Gælder også mens masturbating: venligst ikke rutine! Varier spil med dig selv og tage din tid.

De, der holder ud længere end 15 minutter til orgasme, overvinder en magisk grænse og bliver belønnet med et fyrværkeri. Forkæl din penis for eksempel 10 minutter med hånden. Føler du at komme, du tage en pause, vente, indtil trykket er aftaget. Gentag spillet med et smøremiddel. For glat fornøjelse intensiveret følelsen.

Trin 8 til orgasme10/22
|

Trin 8 til orgasme

Trin 8 til orgasme:
Lad dig seksuelt stimulerende i hverdagen

Se i hverdagen, hvad du seksuelt stimuleret og overføre den til onanere eller elske. Det tingles i trin, selvom ingen hænder i spillet, alting sker kun i tankerne? Great! Prøv at i en stille stund igen, indtil klimaks. Hænder op, og væk du går!

Trin 9 til orgasme11/22
|

Trin 9 til orgasme

Trin 9 til orgasme:
Enhver Sex Træning minut betaler sig

Selvom mental stimulation tager tid, men giver dig et helt nyt indtryk. Der er muskler, der trænede dig, selvom du ikke kan se. du har brug for det, men hver træning minut betaler sig. Så det er med PC musklen. Hvem unde ham tid har mere udholdenhed og sjov i sengen. "2 gange om ugen i 15 minutter ser allerede," siger urolog sommer. Her er du: Afslappet stående, dreje fødderne skulder bredde fra hinanden og lidt udad. Forestil dig havde deponeret den 2-euro-mønt for kikkert på bjergtoppen i et temmelig usædvanligt sted: mellem dine balder. Denne mønt, kan du ikke tabe, så du spændte kæberne.

10. Trin orgasme12/22
|

10. Trin orgasme

© iStockphoto

10. Trin orgasme:
Penis motion teknikker

På samme tid, du forsøger at formidle en imaginær, liggende på din penis klud opad. Gentag øvelsen så mange gange, du vil. Den traditionelle metode: Afbryd ikke vandladning igen strålen.

11. Trin til orgasme13/22
|

11. Trin til orgasme

© iStockphoto

11. Trin til orgasme:
udstyret

Nok uddannet! Har du tænkt over det udstyr til din tur?

Udnyt den rigt udbud af de relevante butikker. Foruden glidecreme og sexlegetøj kan forbedre højdepunktet, såsom en hane ring. "Han er slidt omkring penis og pung," forklarer forfatteren Dirk Ludigs ( "Ran til manden," DTV til 9 euro). "Dette reducerer strømmen af ​​blod, og dermed sikre en rundere erektion og intense følelser, især i glans." Bær ringen aldrig mere end 30 minutter, ellers ender du på skadestuen, hvis det er muligt. "Hvis ringe, så hvad af fleksibelt materiale, såsom gummi," tilråder læger Frank Sommer.

12. Trin til orgasme14/22
|

12. Trin til orgasme

© iStockphoto

12. Trin til orgasme:
stigningen

Nu et andet medlem sluttede sig til gruppen: Den kvindelige ledsager. Liggende nøgen på arkene, vil du se et udfordrende blik.

Så stilke hun nærmede dig, du hviske i hans øre, hvad de vil gøre med dig. Opmærksomhed, fare for at falde! Kontrol, at gøre det med nu bevidst imod charmen din kæreste hurtigt. "Det sjove af Quickie er evolutionært forankret. Glæden var aldre siden ikke i følelse, men i den hurtige overførsel af gener, "forklarer Sommer. Men du vil ikke have en shoo-shoo-sex, men det langsigtede mål i dag. Så går der langsomt. Husk: Det sidste skal blive de første. Hvem overvældet og ikke holde hus med sine kræfter, er måske den hurtigste, på lang sigt, men bestemt ikke den lykkeligste. Det er derfor, du bør tage erotiske pauser igen og igen.

13. Trin til orgasme15/22
|

13. Trin til orgasme

© iStockphoto

13. Trin til orgasme:
Giv din kone tid

I løbet af denne tid, kan du forberede din partner kærlig til bjergtoppen mål af ødelægge det gode med hånden eller med tungen. Dette vil ikke blot øge deres ønske om at bygge bro over tid, indtil den kvindelige orgasme. For mens mændene kan komme efter et par sekunder, teoretisk, det tager kvinder i gennemsnit 13 minutter. "Jo længere har vejen op, jo mere vender vejen til toppen, jo højere bjerget af ecstasy," siger ekspert Ludigs. En god position bog hører derfor i hvert soveværelse - som en god kogebog i ethvert køkken tilhører. Endelig er sex er ikke en videnskab, men en kunst i bedste fald.

14 trin til orgasme16/22
|

14 trin til orgasme

© iStockphoto

14 trin til orgasme:
Cirkulation og stigning

Da, edelweiss og ensian undervejs! Hvad betyder disse planter til at gøre med dit ønske? De blev begge behandlet i årtier forsømte. Og hvad med dig ud med frenulum og testikler? Hvornår har din kæreste disse tider været opmærksom på? Se! Derfor: trykke forsigtigt fingeren på testiklerne - som fremmer blodcirkulationen og stiger angiveligt endda testosteron niveauer. Hvad kan vi lære af dette eksperiment? Den tapre del af verden - og den mest intense orgasme!

15 trin til orgasme17/22
|

15 trin til orgasme

© iStockphoto

15 trin til orgasme:
overvinde skam grænser

Vær nysgerrig din krop, du overvinde skam grænser. Må ikke fortælle din seksualitet direkte bag testiklerne til det begrænsede område. Så brug også det følsomme område omkring din røv til stadig nyde varmere sex. Vi taler om din mor. Denne hot spot mellem anus pungen besidder fantastiske evner: det kan fremskynde klimaks eller stoppe ejakulation. Orgasme pedal kontakt ved din partner blidt stimulerer stærkt erogene zone, fortrinsvis med våde fingre eller tunge. Toppen-håndbremse: Tryk med indeks, midterste og ring fingre på dæmningen. Fagfolk for at stoppe selv et sæt allerede i bevægelse ejakulation. Udfordringen er at anvende den rigtige metode præcist.

16. Trin orgasme18/22
|

16. Trin orgasme

© Shutterstock

16. Trin orgasme:
ankomsten

at genkende i tiden, når enden er nær, der er kunsten.

at genkende i tiden, når enden er nær, der er kunsten. "For de fleste mænd, åndedrættet bliver hurtigere før orgasme. Samtidig testiklerne trække op, "forklarer Sommer. Hvis du ikke ønsker at komme, vil følgende metoder hjælpe: Opspænding på din PC muskel - dette giver dig mulighed for at stoppe trangen til at ejakulere. Form en ring omkring dine testikler med tommel- og pegefinger. Træk derefter forsigtigt, men fast, at forsinker tiden til orgasme du raus.Umschließen penis med hånden som en champagne flaske. Med tommelfingeren lukke sarte spids indtil trangen aftager at komme. Må ikke blive overrasket, hvis du støder på problemer, fordi alle metoder kræver praksis.

17 trin for at orgasme19/22
|

17 trin til orgasme

© Shutterstock

17. skridt til orgasme:
nydelsen

Det højeste bjerg er sidst besejret. Tid til at nyde.

"For en opfyldt køn inkluderer tilfredshed. Hvem i dette øjeblik bare tænker over det, hvad kunne være gået bedre, hvilket bringer til opfyldelse, "sagde Hartwich. Tilslut før ankomst sportsånd og egeninteresse og lad din partner under orgasme forrang. Dette har den fordel, at du derefter kan koncentrere sig om deres egen klimaks.

18 trin til orgasme20/22
|

18 trin til orgasme

© iStockphoto

18 trin til orgasme:
nedstigningen

De har gjort store fremskridt, du også føle: lemmer og øjenlåg er tunge, du ønsker at sove

"Nu venter et minut åndedrag," din kæreste fortæller pludselig? Gosh, det er op til hvert bjerg farvande! Efter alt, der har mere nitrogenoxid i blodet, føler, at hans orgasme stærkere. Mens det er altid den grund, at en sex eventyr ender i døden. Men så længe du opnå denne effekt ved blot at holde vejret og ikke på nogen måde: en masse sjov!

19 trin til orgasme21/22
|

19 trin til orgasme

© iStockphoto

19 trin til orgasme:
Prolaktin gør mænd trætte

Årsagen til dette kaldes prolaktin. Dette hormon udskilles af køn og gør mænd trætte. Hvis du ønsker at give til denne slummer anmodning. Men hvis du allerede har den næste vandretur i hovedet, du og din kammerat fortsatte med at kærtegne intens - så du kan forkorte tilbagebetalingsperioden og opretholde en grundlæggende spænding.

20. Trin til orgasme22/22
|

20. Trin til orgasme

© iStockphoto

20. Trin til orgasme:
finalen

Eller spille men nu i de sidste tider, hulen spil!

Forudsætning: Din penis kan ikke være svært igen. Kør det som en (men det virker!) Og vente lidt off. Varme, tæthed og fugt er den besøgende hurtigt at øge - for næste opstigning.

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig