Du og din drøm kvinde er kun de allerbedste venner, men du vil have mere? Vi afslører, hvordan du endelig kan få vished og flygte fra den uelskede Venskab Zone

Er du bare ankel dybt eller allerede ankommet i Friend Zone over hælene? Vi giver dig en guide til at grave igen og vise dine bedste kvindelige venner, som du gerne vil være mere end blot gode venner - men du er nødt til at tage det meste af arbejdet selv.

>>> I kærlighed med din bedste ven? Hvad betyder det dit venskab

via GIPHY

Hvad er det Friend Zone? 

En zone for venskab lyder alle helt rart. Men det er ikke. Fordi så staten er ment i hvilken den pågældende X vil have mere end venskab, men er ikke sikker på, om personen Y ønsker, at alt for eller bare "forblive bare venner" ønsker. På almindeligt sprog, én partner ønsker et platonisk, den anden et seksuelt forhold. Et problem er, at mange mennesker synes berørt. Udtrykket stammer fra serien "venner"Hvori hovedpersonen Joey beskriver således forholdet dilemma. Selv i dag, føler mange mænd forstås i sin magi. I øvrigt er der forskellige Venskab zoner:

  • Den snigende Venner Zone

    De har relativt løs opfyldt, og er meget i grupper på farten. Efter et stykke tid, du pludselig indser du rent faktisk ønsker meget hellere alene for dig selv og ønsker mere end blot en "Gennem-the-hår-strubbeln",

  • I det øjeblik savnede Zone

    De var et par gange, men det er aldrig hvilke konkrete løb. Og nu det øjeblik for det første kys synes at være overstået. 

  • Den Ersatzboyfriend ven zone

    Det opfordrer til hver eneste lille ting med dig og altid har brug for din hjælp. Denne adfærd er meget ensidig, og det synes ikke selv opfatter hvor meget du gøre op for det på aber. Dette kan betyde, at du ikke klar over, hvad du føler for hende eller hun har til forsætligt gefriendzoned meget dårlig. Men hvordan man kommer ud derfra nu?

>>> Er du klar til en Mingle forhold?

via GIPHY

Kan jeg undgå Venskab Zone? Og der er kun hos mænd?

Ja, du kan. Og ja, er kvinder gefriendzoned. Løsningen er den samme for begge: tage din skæbne i egne hænder. Snarere end at acceptere situationen passivt, skal du handle for at slippe for venskab zone. Men pas på: "Ud af Friend Zone" betyder ikke, "Udelukkende i forholdet", Ligeledes kan det være en "Tøjle en ægte venskab" eller bare en "Kom ud af den overfladiske venskab" betyder for dig. Selv hvis du allerede ved, hvad du ønsker, skal du helt sikkert tjekke op hvad kvinden ønsker. 

via GIPHY

Og frem for alt: Hold realistisk, de virkelig ser efter din fysiske nærhed eller desværre gøre dig den eneste? Stol på din mavefornemmelse, og hvis der siger "Forsigtig, vibes er dårlige", Så lad det bedre. Eller: Du siger du er bange for at miste det, ikke sandt? Og hvem skal hjælpes med det? Hvis du vil have mere, det er helt legitimt. Ligeledes, hvis de ikke ønsker dette. Men du ved, at indtil du bekender dig disse følelser. Vis hende, hvordan du føler.

via GIPHY

9 typiske mænds fejl i Venskab området og hvordan man undgår dem

Fejl 1: Du er altid til rådighed.

De er der altid for dem for alle lidelser, hjælpe hende flytte, lufte opvarmning og få denne her: "Du er soo stor." Her tilbagetrækning er annonceret. Må komme væk til weekenden og gøre sig knappe.

via GIPHY

Mistake 2: Du er hendes terapeut.

De lytter til deres historier om andre mænd. Efter dette, vil de ikke længere bestemmes med dig i kassen. Distrahere problemet snarere på fælles interesser eller foreslå dig, at din en pænere Dato byde på end den sidste idiot.

via GIPHY

Mistake 3: Du kun afhænge af, i grupper.

Stop det! Plan hellere have en reel dato, som du derefter navngive den måde. Så må du også tage regningen og fortælle hende: "Er efter en dato", Kærlighed er faktisk Som kendt af maven.

via GIPHY

Fejl 4: Dine møder er for afslappet.

Brug altid to nedkøling på sofaen, ikke redde fra Friend Zone. Tage initiativ og foretrækker at præsentere dem til dine venner. Dette er et vigtigt skridt til at blive en del af hverdagen for den anden, og det første skridt, før der indføres familien. Inden da, dog skal du have en samtale om dit forhold.

via GIPHY

Fejl 5: Du skriver hele tiden at SMS-beskeder.

Hvad med et telefonopkald? Hvilket er meget mere intimt. Konkret du spørger "Har du ikke foretrækker at komme med, jeg tror, ​​det ville være rart at se dig."

via GIPHY

Fejl 6: gøre din ingen gode komplimenter.

En kompliment til den nye trøje give hende selv hendes venner, men i dag er det ingen har gjort bestemt klar over, hvor godt det lugter. Og hvor attraktivt hun er enkel. Der er tonsvis af måder at gøre hende en særlig kompliment.

>>> For at løse kvinder korrekt

via GIPHY

Fejl 7: Du må ikke komme tættere på.

Hvis du ikke får følelsen af, at hun føler sig godt tilpas i dit område, er det nogle gange lettere at spørge: Må jeg tage din hånd? Blot for at kysse uden varsel, kan faktisk betragtes som et brud på tillid til venskab.

>>> De bedste Flirt ordsprog til mænd

via GIPHY

Fejl 8: erstatte enhver ømhed.

Naturligvis bør dette ikke være et kys! Start med en rygmassage. Hvis hun spinder som en killing, du vove sig ud lidt før. Hun er stiv som et bræt? Så behøver du ikke flytte det for meget at min krop, men spørge, hvad det er.

via GIPHY

Fejl 9: Du behøver ikke foretage klare udmeldinger.

tøv ikke med det længere ud, men fortælle hende i et intimt øjeblik: "Jeg vil have mere af dig, og dette venskab."

via GIPHY

Den måde for mænd fra Friend Zone - Konklusion

Sørg for at du rydder din bedste ven, at du temmelig lang tid er din drøm kvinde for livet. Og hvis din elskede siger nej? Mindst du nu vide med sikkerhed! Og mere tid til motion og til at fokusere på Tinder & Co til at se. Se det på denne måde: Efter en kurv kan du endelig tale med andre kvinder, eller for en ændring, bare lade tiden annoncere rundt.

Og det venskab? Det er op til dig: Kan du gøre det på trods kurv til at holde et venskab? Hvis svaret er nej, du acceptere dette faktum: Stop venskab. Hvis svaret er ja, skal du fastlægge klare regler. Eksempel: Friendship Royal cuddling er tabu. Endelig er der også mandlige og kvindelige venskaber, der virker.

Mere omEr du egnet til Mingle forhold?
Er du klar til en Mingle forhold?

Blander stå på køn, men ikke til faste obligationer. Vi afslører fordelene ved de ikke-bindende forhold tendenser ...

Dette er de 5 største forholdet dræber
Dette er de 5 største forholdet dræber

Penge, sex, husstand. Din daglige forhold stress er ikke så unik som du tror. Dette 5 ...

Hvordan gør jeg op med hende?
afslutte forholdet
Han ønsker handling, de kun gøre selfie nogensinde - det er ikke godt
Med disse fem tips dit forhold overlever enhver ferie
Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd