Brede schouders voorwaarde voor een V-vormige bovenlichaam. Onze fitness check geeft aan hoe goed uw trapezius al ontwikkeld is

Deze keer in de spier MOT: trapezius & Co. Ze dragen bij aan de V-vorm en de bescherming van de meest mobiele van alle gewrichten. 

MAJOR SPIEREN
1) scapula lifter(Lat. Levator scapulae)
De naam zegt het: Deze spier verhoogt het schouderblad. Omdat hij verbindt het ook aan de wervelkolom, maar noemt hem een ​​van de rugspieren ook.

2) rotator manchet(Groep 4 spier, die de schouder scharnierpunt vast)
Heel belangrijk, relatief kleine spieren die de belangrijkste joint sleeve-achtige manier en veilige manier omringen. te zien in de afbeelding hierboven (boven naar beneden): supraspinatus (supraspinatus), infraspinatus spier (musculus infraspinatus) en kleinere kringspier (teres minor). Verborgen is de subscapularis (subscapularis).

3) Grote kringspier(Lat. Teres major)
Hij trekt samen met de brede rugspier, de brede rugspier, de arm om het lichaam of naar achteren en draait hem naar binnen.

4) deltaspier(Lat. Deltaspier)
Het grootste schouderspier belooft de meest spiergroei. Driehoek-achtige binnenstebuiten over zijn schouder en legt op het been van de bovenarm. Hij werkt als een beschermkap voor de schouder scharnierpunt. Zijn drie aandelen hebben ook andere functies: het voorste gedeelte begeleidt de arm, onder andere naar voren, het centrum brengt het naar de zijkant, de achterkant neemt de arm terug.

5) trapezius(Lat. Trapezius)
Deze grote kerel (het lekken naar beneden, hier zichtbare deel is een deel daarvan) wordt ook wel trapezius. Duidelijk zichtbaar is vanaf de buitenkant en vervult verschillende functies. Dus hij verhoogt, zoals de arm, sleutelbeen en schouder, ondersteunt de draaiing van het hoofd en helpt om de cervicale en thoracale wervelkolom te stabiliseren.

FITNESS BEKIJK
De schoudergordel is zeer mobiel wanneer alle spieren foutloos uit te voeren. Zelfs de kleinste vermindering of gebreken kan letsel veroorzaken. Test om te zien of dit voor u geldt, en werken tegen deze indien nodig

Controle 1
kracht Een gemakkelijke manier waarmee je de kracht van de schouder kan bepalen zonder extra gewichten: Compleet Oefening 2 in het beeld pad aan de onderkant van de pagina. Ga elke keer helemaal naar beneden en weer terug. Hoeveel reps beheert u in 45 seconden?

Maak dan een notitie van het aantal herhalingen 

Resultaat (De aanbevolen oefeningen en tuning tips zijn te vinden in onze foto verder te verspreiden naar beneden op deze pagina):
7 herhalingen Slechte prestaties. Eerste hulp: een power-cirkel van de oefeningen 2 tot 4 en 6. 3 sets zonder pauze, 2 keer per week.
8-14 herhalingen Niet slecht, maar er is nog een ding: oefeningen 1, 3 en 5 met minder gewicht compleet totdat je niet meer.
meer dan 14 herhalingen Je lijkt een echte rand zijn. Werk aan de ingewikkeldheden: oefeningen 6, 7 en 8 in 3-4 sets.

Controleer de resultaten na 6 weken 

Controle 2
uithoudingsvermogen strekken armen zijwaarts horizontaal vastschroeven. Gestrekte armen cirkelen, zodat de handen draaien over voetbal grootte. Elke cirkelvormige beweging moet 1 seconde duren. Hoeveel wilt u maken? Voorwaarde: De armen moeten altijd gespannen en horizontaal zijn.

Maak dan een notitie van het aantal herhalingen

60 herhalingen Dat was waarschijnlijk niets! Voortaan alle oefeningen elke tweede keer met 4 sets van 20 herhalingen uit te voeren met minder gewicht.
61-150 herhalingen De tijd dat ze uitgegroeid tot volwaardige: 1, 3, 4 en 6 en 8 maken een superset (zonder pauze). 3 rondes, aan het einde van de praktijk. 7
meer dan 150 herhalingen Elke Hummingbird zou trots op je zijn. Om dit te doen: bouwen in elke tweede eenheid 2 van de tuning tips met één.

Controleer de resultaten na 6 weken 

Controle 3
mobiliteit De rechte bovenlichaam 45 graden te voorkomen, handen te houden achter zijn rug. Strek je armen, duw hem dan naar boven. waardoor het bovenlichaam en het hoofd brengen van de horizontaal. Hoe ver is het creëren van de gestrekte armen omhoog (zelfcontrole voor de spiegel)?

Let op: de Hoek van de armen naar de achterkant

ongeveer 60 graden Oeps, er is voldoende ruimte! maken-test als een stretching oefening op niet-trainingsdagen. Houd 2 tot 3 keer 20 seconden niet wiebelen.
ongeveer 60 tot 90 graden Een prestatie die nog niet was: oefeningen 1, 4, 6 en 7 uit te voeren, compleet licht stretching na elke sessie.
meer dan 90 graden Gefeliciteerd, je Slangemens! Haal je de mobiliteit met regelmatig geïmplementeerd tuning tips. 3 en 4

De perfecte V-vorm training
De perfecte V-vorm training
17 foto's
© Beth Bischoff
meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd